• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUMA 1 AY KALA SPOR YAPMAYA DEVAM ETTİ!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.t...8/10/do-uma-1-ay-kala-spor-yapmaya-devam-etti

Profesyonel fitness uzmanı olan 26 yaşındaki Sophie Guidolin hamile kalmasına rağmen sporu hayatından çıkarmadı.
00.webp

Hamileliği boyunca bu durumu da fotoğraflayan genç sporcu doğumundan 2 gün sonraki fotoğraflarında ise sanki hiç hamile kalmamış gibi görünüyor
01.webp

Hamileliğinin 34. Haftasına kadar sporu ve ağırlık kaldırmayı bırakmayan Sophie birçok habere de konu oldu.
02.webp

Hamileyken bu kadar “ağır” spor yapmasının hem kendinin hem de hamile olduğu ikizlerinin sağlığını olumsuz yönde etkileyeceği yönünde eleştirilerin hedefi haline geldi.
03.webp

Ancak tüm bu eleştirilere kulak asmayan Guidolin kendisi gibi sporcu ve aynı zamanda spor hocası olan kocası Nathan’ın gözetiminde, spor yapmaya devam etti.
Hamileliğinin 34. haftasına kadar sporu hayatından çıkarmayan genç kadın sonuçtan da oldukça memnun.

Şu anda hem Sophie hem de ikizleri gayet sağlıklı.

06.webp

Sophie hamilelikten önceki fit haline dönmek için çalışmalara başladı.

Sosyal medyayı da etkin bir biçimde kullanan Sophie hamileliği boyunca yaptığı çalışmaları, diyetini ve hamilelik macerasını Instagram hesabında paylaştı. Sophie'nin Instagram'd 222 binden fazla takipçisi bulunuyor.
08.webp

Eklentiler

• 06.webp
    06.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 130
Bu yabancılarda dikkatimi çeken bir durum var hemen hiçbirinin hamileliğinde karında kahverengi çizgi oluşmuyor. Genetik mi yoksa kullandıkları kremler mi çok iyi acaba?

P pinkpin ilk etapda bu yabanci kadinlar hamile olunca, hamileligi hastalik gibi görmüyorlar, son 3 aya kadar normal calisiyorlar, herseyi önceki durumlarda oldugu gibi hayat akislari var ve yukarida görüldügü gibi sporlarinida yapiyorlar.
Böylelikle asiri Kilo almiyorlar ve catlaklarida olusmuyor, vücutda deforme olmuyor. :)

P pinkpin ilk etapda bu yabanci kadinlar hamile olunca, hamileligi hastalik gibi görmüyorlar, son 3 aya kadar normal calisiyorlar, herseyi önceki durumlarda oldugu gibi hayat akislari var ve yukarida görüldügü gibi sporlarinida yapiyorlar.
Böylelikle asiri Kilo almiyorlar ve catlaklarida olusmuyor, vücutda deforme olmuyor. :)

Onu demiyorum canim bahsettiğim şu:
upload_2015-9-5_23-49-30.webp

Bu çizgiyi yabancılarda görmüyorum. Esmerinde de sarışınında da

ha pardon, ben catlaklar sandim yok onu bende bilmiyorum.

Eğer kadın hamile kalmadan önce ağır spor yapiyorsa hamile kaldıktan sonra da aynı şekilde devam etmesinin bir sakıncası yok. Diğer türlü tehlikeli olabilir bu kadar ağır spor yapmak. Her hamileye uygun bir durum değil yani

Fotoşop neyim yapmışlardır yoksa o çizgiden kurtuluş yok :))

Yok yok cidden olmuyor. Turistin bol oldugu bir yerde yasiyorum burada denk gelip gördüklerimde de olmuyor. Bembeyaz pambık gibi karınlari var hamilelerin:KK8:

Ortadoğululara has bir çizgi bu galiba

Yok yok cidden olmuyor. Turistin bol oldugu bir yerde yasiyorum burada denk gelip gördüklerimde de olmuyor. Bembeyaz pambık gibi karınlari var hamilelerin:KK8:

Ortadoğululara has bir çizgi bu galiba

O zaman ten rengine de bağlı. Ben de oluştu valla

Ne güzel. .
Güle güle büyüt bebeğini. .

Benim ikizlerde olmadı o çizgi biri kız biri erkek bu durumda ne oluyor :)

Back
X