• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma 1 ay var kaynanam gelmek istiyor

Benim kayınvalidem bana çok yardımcı oldu doğumlarımda, iyi günümde , kötü günümde. Ama bende istemem aylarca kalınmasını. Kimseyi istemem. Bir hafta falan tamam da aylarca olmaz.ben sana ihtiyaç duyduğumda çağırıcam sende düzenini bozma de. Son hafta çağır.

3 Ay mi kalacakmış ? 😱 Aranız nasil bilemem ama dogum sonrası kisisel ihtiyaclarinizi karsilayacak duruma geldikten sonra anne yapabiliyorum ben sağol diyip gönderin bence.Lohusalikta kv si ile kavga etmis hala arasi kötü olan biri olarak siddetle bunu tavsiye edebilirim.Benim kv de dogumdan önce cok iyiydi hatta doğum sonrasi eve geldik kendi annem bebegime bakti o da banyoda benim yikanmama yardim etti aclarimi taradi kuruttu oo dedim ne kadar iyi sonrasında gösterdi gercek yüzünü delirme noktasına getirdi yani benim kv yapmaz diye bir sey yok bilemezsiniz o yüzden fazla yüz göz olmadan önünü almak lazım.Ilk dogumu bu yüzden hic güzel hatirlayamiyorum midem bulaniyor aklima gelince hayatimin en güzel günleri mahvoldu.Ama gecen yil ikinci cocugumu dünyaya getirdim kimseye müdahale ettirmedim benden başka kimse süs gibi kucaginda tutmadi öyle icimde kalmis ki hevesim ilk cocugumda yapamadigim her seyi yaptim gerektiginde eşimle baktık annem de büyük kızımla ilgilendi o kadar harika bir lohusalık yasadim ki bir kere daralmadim bir kere ağlamadım mükemmeldi.
Ayy aynisini ben yasadim dogurdaktan sonra 2 sene surdu benimle inatlasmalari torun falan sevdigide yok diger torunlara gelince yagdirir benim cocuklarima daha 1 cift corap almisligi yok iyikide yok diyorum artik 2. Dogumda artik cocuk cikacak oyle haber ettik alinmis hazretleri beni hastanede ziyarete gelen arkadaslarima sikayet etmis cokta uzulmustum ama kendisi olmayinca gayette guzel lohusalik gecirdim

Back
X