• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doguma 20 gün kala esyalarimi toplayip bosanmali miyim?

Bu konuda sizin ne kadar ciddi olduğunuz önemli.
Boşanacağım demeniz hata zaten, her kavgada "boşarım seni" demek mantıklı bir çözüm değil.
Zira dile pelesenk olunca, hiç bir ciddiyeti kalmıyor, sizin de şu anda tecrübe ettiğiniz üzere.

Yerinizde olsam madem bu kadar sorunlu giden bir evlilik, bir dakika daha kendimi strese sokup üzmezdim.
Toparlar eşyalarımı gider, yoluma bakardım.
Maksat burun sürtmek değil, gerçekten yapardım bunu.

Ama siz boşanamazsınız.
O yüzden aklı selim düşünmenizde fayda var.
Bir laf vardır "ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin" hesabı.

Deveyi gütmeyi öğrenin bence, sizin için daha sağlıklı olacak kanımca.
2 çocuk var ortada bir de, ha deyince "boşandık" olmuyor herşey.
Bir günlük mesele değil, insanın tüm hayatını etkileyen bir karar.

Eşin seni geçtim hadi aşk sevgi biter de çocuğu var ortada nasıl tamam der sen boşanalım değilce eşimle basit konularda tartışırken iki kere geçti boşanma konusu birinde o birinde ben dedim ikisindede konu daha da büyüdü yok çocuklar bende kalcak o dedi bende ben dedim bende kavganın nedenini unuttuk bunun kavgasını ederken bulduk kendimizi yani eşin ayrılmak istiyo galiba ama ilk adımı atamıyo belliki

yorumları okumadım.
sizin amacınız boşanmak değil, eşinizi hatalı olduğuna ikna etmek ve geri adım attırmak.
blöf yaptığınızı biliyor.
boşanmak istiyorsanız onun evden gitmesini isteyin.

Basın gidin öyle oyunla falan olmaz o iş anlar kesin. Birden terk edilmek daha beter koyar.

Merak ettim sizi, nasılsınız bir cözüm bulabildiniz mi
merhaba
en son anem ve ben komustuktan sonra bosanma karari alinmisti ve ben esyalarimi toparlayacaktim. aksam yemekten sonra esim beni evimizin yanindaki parka cagirdi gittim konustuk.
ben hakliyim ama haksiz durumuna dustum davranisimdan dolayi dedi hala ayni inatla kendini ve ailesini savundu bende kendimi savundum. bana ettigi hakeretlerde se haksiz olduginu yanlis oldugunu soyledi ve ailemle de konustu sabahki tavrim yanlisti hakliyim ama yanlis bi tutum sergilesim dedi.
sonra devam etme karari aldim tekrardan bu zaman kadar biz bunu cok yasamistik ve esimden hic boyle bir karsilik almamistim. sanirim ailemin duruma birebir sahit olmalari ya da annemin konusmalar etkili oldu sanirim.
bakalim su am devam ediyoruz ben dogumuma odaklandim su an icin hayirlisi olsun artik. merak ettigoniz ici tesekkur ederim.

merhaba
en son anem ve ben komustuktan sonra bosanma karari alinmisti ve ben esyalarimi toparlayacaktim. aksam yemekten sonra esim beni evimizin yanindaki parka cagirdi gittim konustuk.
ben hakliyim ama haksiz durumuna dustum davranisimdan dolayi dedi hala ayni inatla kendini ve ailesini savundu bende kendimi savundum. bana ettigi hakeretlerde se haksiz olduginu yanlis oldugunu soyledi ve ailemle de konustu sabahki tavrim yanlisti hakliyim ama yanlis bi tutum sergilesim dedi.
sonra devam etme karari aldim tekrardan bu zaman kadar biz bunu cok yasamistik ve esimden hic boyle bir karsilik almamistim. sanirim ailemin duruma birebir sahit olmalari ya da annemin konusmalar etkili oldu sanirim.
bakalim su am devam ediyoruz ben dogumuma odaklandim su an icin hayirlisi olsun artik. merak ettigoniz ici tesekkur ederim.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Şu an için doğuma odaklanmakla iyi etmişsiniz bence. Belki bu sakinlik ve odağın başka yere kayması iki taraf icinde çok iyi olur. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Neden doğumu bekliyorsunuzki şimdi çık git hemde o evde yokken adam zaten çocuğu gözden cikarmiski hemen tamam demis ayrılma fikrine çocuğunu bile gormesin nezman dogdugundan da haberi olmasın sonra gelir görür onun yanında niye doğum yapiosun cok zor bi durum ama yapacak bişey yok duzelmez

Boşanmayacaksanız boşanıorum deyip "kendinizce" oyun oynamak neden? Yetişkin gibi davransanız belki sorunlarınız daha kolay çözülür...

Ailesi birden değişip bizim yüzümüzden mi diyecekler yoksa bu kadın normal değil iyice sacmaladi gitsin anasının evine de oğlumuz da rahat etsin o da dünya kac bucak görsün deyip dahasını da ekleyip iyice laf mi çoğalacaklar? Böyle bloflere girerek büyük bencillik ediyorsun. Yazık değil mi anneni düşürdüğüm duruma? Tut dilini boşanacaksan doğumdan sonra pilini pırtımı topla cik git annenle veya eşini gönder. Olayı büyütüp niye trajedi yaratmaya calisiyorsun?

Back
X