• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doguma 20 gün kala esyalarimi toplayip bosanmali miyim?

4 senedir kavgasiz giden bir evliliğim var ve hala çocuk konusunda emin değilim.
Ama siz 4 yıla 2 çocuk bilemiyorum yargilamayayim diyorum ama o çocuklara yazık değil mi cidden ordan oraya perişan olacaklar ben anlamıyorum bu kafayı.
Onca korunma yontemine rağmen kazayla olan çocukları da anlamıyorum.

Ayrıca 2 çocukla siz nereye gidiyorsunuz eşiniz çıksın gitsin.
Ciddi olduğunuzu da mahkeme celbi eline ulaşınca anlar sadece.
Bir de aileleri suçlamak nedir ki eşiniz adam olsa sizi ezdirmez zaten.
Esas sorun eşiniz.

Bizim kadınlarımız kusura bakmasınlar da hep ama hep taktik , adamı kandırma , blöf vs vs.Evlenirken taktik , evliliği sürdürürken taktik hatta boşanırken bile taktik , oyun...Adamlar da yemiyor bi' süre sonra.Yani başınıza neler gelmiş , hala blöf peşindesiniz.Şu Hürrem sultan entrikalarını artık bırakmalısınız.Zamanında gerçek duygularınızı yansıtsanız belki de şimdi bu halde olmazdınız.İşiniz zor.Bari bundan sonra doğru adımlar atın.Çocuklarınız için...

Belki dediğiniz gibi olur ancak üzgünüm asla değişmeyecek.
Bugün neyse bir ay sonra aynı sorunlar devam edecek.
Çünkü eşiniz aynı kişi olarak kalacak. Karakter asla değişmiyor. :(

Bunca zaman hep boşanıcan deyip birşey yapmamışsınız eşinizde artık bu tarz konuşmalarınıza alışmış yapamayacağınızı zaten biliyor ve siz yine hala adama blöf yapıyorsunuz yok yalandan kolileri koysam da anlasa da falan diye evlilikte böyle oyunlar olmaz yoksa o evlilik böyle laçka olur zaten aileniz sizdeymiş.gidecek olan insan ailesini alır gider öyle koli yığıp beklemez eşinizin anlamayacak mı? ya gerçekten boşanın ya da yapamıyorsanız katlanın

Kocan seni gozden cikarmis
Ama sen onu gozden cikarmamissin

Kolileri salona koyunca yalvaracagini mi saniyorsun;)

Bosanmak isteyem hemen cikar
Dogumdan sonra hic gidemezsin

Kocan da senin gidemeyecegini biliyor bence.

Ayrica 4 senelil sorunlu evlilge 2 cocuk?

Bu adama ders falan işlemez yaptığın plan ile ortada kalırsın.
Doğumu bekleme git ailenin yanında doğur Zaten görmeye gelmez strese girmezsin sonra da boşanma davası açarsınız. Doğuma kadar o evde kalmanın ne mantığı var, hayır Doğumdan sonrada kanlıcam derken kafadan en az6 ay daha oradasın, senin lafına neden inansın adam

Al annenide çocuğunu da git annenin evine. Mübarek Ramazan’ı burnunuzdan getirmesin blöf yapma uzaklaş ve eşinin sana olan hareketlerine bakıp karar verirsin Doğumdan sonra.

Saygısı sana karşı tamamen bitmiş eşinin...Sana mesaj yazmış ya tekrar oku istersen...Herkesin senden midesi bulandı diyor...Sana sevgisi ve daha da kötüsü saygısı kalmamış...4 yılda demek ki birbirinizi çok yıpratmış, evliliği çok sarsmışsınız...Senin onun aklını başına getirmek için atacağın bu tarz her adım onu daha da öfkelendirir...Vicdana gelmesini bekliyorsun koli vs yaparak ama adam bunu da öfkeyle karşılar çünkü düzgün bi hareket değil...Sonra daha beter laflar işitir daha çok üzülürsün..

Bence sen ayrılmayı düşünmüyorsun o yüzden düzgün davran kaybetmek istemiyorsan.Öbür konuna da yazmıştım, sen olman gerektiğin gibi düzgün davran ama buna rağmen öküzlükler ederse o zaman içib rahat gidersin evden...Ama hem trip at hem inatlaş hem blöf yap hem de adamın hayalindeki gibi davranmasını bekle....Adam zaten yumusak huylu, seven biri olsaydı o sözleri söyleyemezdi...o adama ders verme amaçlı yaklaşma ters teper...eğer kaybetmek istemiorsan tabi

arkadaslar daha oncede konular acmistim buraya iyice sona yaklastim...
en son esimle sikintilarimiz varken bir de kardesine yurtdisindan geldigi icin tel gotuntulu konusmada hosgeldin demedim diye (oglumla gorusuyorlardi bende teli tutuyordum ogluma) ne terbiyesizligim kaldi ne assagilikligim. bana hak ettigimden iyi davraniyormus bana cektirecekmis, insanlarin midesini bulandirmisim, huzurunu bozmusum boyle yazip göndermiş.

bende bitti deyip gonderdim cunku bu kardesi ve annesi yuzunden kacinci tartismamiz bilmiyorum. zaten bizim kendi aramizda o kadar cok sorun varki. bir de surekli onlarla ugrasiyorum aramadin, ilgilenmedin gitmiyorsun gelmiyorsun diye.

esim geldi eve konustum bu boyle olmayacak 4 yildir aile kavgasi ediyoruz bir de senin ilgisizligin sevgisizligin var dedim. sen bilirsin ne yapmak istiyorsan onu yap dedi. ben de seni fikrini soyle ne yapacaksak yapalim dedim. benim fikrim yok dedi. tamam o zaman dogumdan sonra ben gidiyorum esyalarida yavas yavas toplicam dedim tamam dedi.

ben bi ders vermek istiyorum aslinda bosanmadan once hem ailesine hem kendisine ama riskde almam gerekiyor. simdiye kadar hep bosanicam dedim ama yapamadim o da bunun farkinda belki de isin ciddiyetini anlamiyor. ailesi gelmeden bi kac koli toparlayip salonun ortasina koyucam onlarda geldiklerinde görüp belki ogluna bizim icin kavga etmeyin duzeltin fln derler belki bi ders alip ya da esim durumun ciddiyeti anlayip o bi daha bu tarz tartisma yaratamayacak duzelcek ya da kimse bi sey soylemeyecek karismayacaklar bende bosanicam dogumdan sonra.

kafam cok karisik ailemde burda tuttuklari oructa burunlarindan geldi benim yuzumden. annemi zor tutuyorum hazmedemiyor kadin yapilanlari. su an ayni evin icindeyiz ve dogunu bekliyoruz ve dogumda ayni evin icinde kalacagiz onlarla.
Bence göz dağı degıl yapacaksan yap bitir ya da düzeltmeye çalış . Ama madem kötü bu arkadaş neden ikinci çocuk

ben bi ders vermek istiyorum aslinda bosanmadan once hem ailesine hem kendisine ama riskde almam gerekiyor. simdiye kadar hep bosanicam dedim ama yapamadim o da bunun farkinda belki de isin ciddiyetini anlamiyor. ailesi gelmeden bi kac koli toparlayip salonun ortasina koyucam onlarda geldiklerinde görüp belki ogluna bizim icin kavga etmeyin duzeltin fln derler belki bi ders alip ya da esim durumun ciddiyeti anlayip o bi daha bu tarz tartisma yaratamayacak duzelcek ya da kimse bi sey soylemeyecek karismayacaklar bende bosanicam dogumdan sonra.
Sen boşanacak olsan 4 yıldır aynı kavganın döndüğü evde çocuk mu yapardın karşındaki insanlarda daha dün doğmadı onlarda adı gibi biliyordur bir yere gitmeyeceğini niye ciddiye alsınlar öyle göz korkutmayla kimse akıllanmaz kapıya kolileri koyunca birden insan olmaz kimse dikkat et gözünün önünde sevinçten oynamasınlar

Ailen niye böyle bir evdeki?madem hazmedemiyecekleri şeyler yaşanıyor gözlerinin önünde,alıp gitsinler sizi.
Adam sizden o kadar blöf gormuski dediklerinizin boş laf olduğunun farkında.ya gidin ya susun yada eşinize uyum sağlamaya çalışın.boyle çoluk çocuk aklıyla 2 cocuk buyutulmez.yazik!!!

Bak 1 oldu neyse dedim 2 oldu herhalde bana denk geliyor dedim ama bu nedir arkadas. Kacinci hamile ve dertli konusu bu. Bi saygi duyun su anne adaylarina. Bi insan olun bi naz cekin. Allah sonumuzu hayretsin. Kolileme sürecinde de beraber yatarsiniz artik. Cok sacma bi karar. Ayağınız yere bassin. Gidin annenizde kalin mesela ne biliyim

Kolileri salonun ortasına koymak, aileden bir destek beklemek...
Çok mantıklı mı sizce?
Adam umursamıyor belli ki.
Aileniz de yanınızdaysa neden katlanmaya çalışıyorsunuz?

Beklemediginiz gibi cikarsa ? Ya sizin yaninizda oglum yapma derlerde sizin arkanizdan esinizi doldururlarsa. Kv kp de olsa asla ve asla sorunlarinizi ona yansitmayin.

Yani ders vermek için ancak evden gerçekten gitmeniz gerekiyor.Dogumdan sonra gidicem derken yine eskisi gibi blöf yaptığınızı düşünüyor ve haliyle ciddiye almıyor.Bu tarz blöfler ders vermekten ziyade aranızdaki saygıyı,ciddiyeti,azaltır.

Hiçbir eş tarafı da aman el kızına,torunlarımızın anasına yazık deyip de sizi savunmaz oglu varken...Savunan da içi başka dışı başka olanlardır.

Boşanma konusunda kesin kararlıysa koli toplayıp gözdağı vermek falan saçma. Zaten boşanacaksın neyin göz dağı?
Kararlı değilsen sadece gözü korksun falan istiyorsan yine de mantıklı bir yol gibi gelmedi. Böyle birşeye yapman işi yokuşa sürmekten başka birşeye değil.

Sürekli kavga ve 2.çocuk
Ayrıca boşanmak ne kadar basitlesmis hayatınızda. Boşanmanın bile kendini bilen insan icin (kadin erkek cocuk ) neler götüreceğini algılayamayan birine ne dersi vermek istiyorsunuz acaba

Böyle bir blöf de kuzenim eşine yapmış.Evi numaracikdan:olamaz: terketmiş,gecmis kuzenlerine .Aksama eşi eve gelecek ve onu bulamayınca hatasını anlayıp kuzenimi arayacak,kizimizda esine özür dilete dilete eve dönecek.Oyle olmadı.Esi hiç aramadı , sormadı.İki uc gun sonra bu sefer kızımız paniğe kapıldı,kendi bindi otobüse döndü evine .Bir zaman sonra da boşandılar

Back
X