Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba birsey sormak istiyorum benim bu birkaç gündür vajinamda ağrı var bebek hareket ettikçe aniden bir ağrı giriyor kasılma bu mu bilmiyorum ama belimde ağrı olmuyor olmaya esnada bir anlık birsey ama çıkacakmis gibi çok şiddetli bu normal mi günde 7 8 kere böyle dün gece de uykumda iki kere olduKasilmalarin belli bi duzende ve belli siddette olmasi gerekir muayene edilmek icin. Bebek iyiyse dinlenmeyle gecen kasilmalariniz varsa buna yalanci kasilma diyoruz. Kasilmanin ozellikleri onemli bu baglamda.Alttan muayeneye gerek duymuyoruz. Bunun disinda Sik ve her firsatta muayene edilmesinden yana degiliz biz saglikcilar enfeksiyon riski var. Catiya gelince doguma yakin bi zamanda yapılabilir doktorun istemine gore değişir. Zaten dogum zamaninda geldiginizde catiniza vaginal muayenenize bakilacaktir.
Arkadaşlar doğum yaptım cok zor oldu ama oldubu arada hiç catı muayinesi olmadan :)