Doğuma Hazırlık Doğuma beş kala..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Hanımlar doğuma çok az kaldı Allahın izni ile ama herkes gibi beni de endişeler korkular sarıyor.
Doktor son bir hafta gibi bir süre verdi o süre imde gelmezse suni sancı denicez ve fitil falan dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu lütfen paylaşın..
Herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah.

38+1 iyice ağırlaştım ve merakla bekliyorum. Şuan kasılmalar var sanki doğum çok yakın ama bebeğim hala tam dönemedi yan duruyor

Canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim suni sancı durumum olmadı ilk gebeliğimde erken geldi zaten. Doğuma gidene kadar her gece rüuamda yalnız başıma doğuma girdiğimi gördüm korkudan öldüm hep. Ama öyşe değilmiş. O gün geldiğinde herkesten heyecanlı sen oluyorsun. Yatağının yanındaki beşik hemen dolsun istiyorsun. Kokusunu sesini istiyorsun. Herşey epidurele kadar sonra hiç birşey hissetmiyorsun bi bakmışsın çıkar çıkmaz sana muhtaç kokuna mıhtaç mükemmel çıkıyor. Ben mükemmele inanan insan değilim ama o an herşey mükemmel. Şimdi 2. Gebeliğim o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese çocuk versin o anı yaşamayı nasip etsin.

İnşallah bian evvel sancimiz gelir bacım.. Artik sabir neyin kalmadı bende de.. Korku filan hic yok yeterki gelsin diye bakıyorum.. Ya gelmessede sezeryan olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum bi tek.. Hayirlisiyla bi dogursak artik inşallah...

Amiin inşallah gerçekten çok güzel duygular ama sabırsızlıkla bekliyorz sanırım ondan bu telaş

kızlar benimde dogumuma sadece dört gün kaldı ama hiç bir belirtim yok sdce arada karnım kasılıyo ama gciyo gliba normal dguramıycm yptgnız bsey varmı doğum başlaması için bnada fikir veerin dayanamıyorum artık

Ben çatlamak ve patlamak üzereyim. Pazar son gün artık. Hiç mi belirti olmaz yaa. Sadece bende de kasılma ve bel kasık ağrısı oluyo ama geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…