- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
-
Kaç haftalıksınızŞuan sadece bahsettiğin korku ve heyecan yaşıyorum. Beklemedeyim
Hanımlar doğuma çok az kaldı Allahın izni ile ama herkes gibi beni de endişeler korkular sarıyor.
Doktor son bir hafta gibi bir süre verdi o süre imde gelmezse suni sancı denicez ve fitil falan dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu lütfen paylaşın..
Herkese hayırlı doğumlar olsun inşallah.
Canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Benim suni sancı durumum olmadı ilk gebeliğimde erken geldi zaten. Doğuma gidene kadar her gece rüuamda yalnız başıma doğuma girdiğimi gördüm korkudan öldüm hep. Ama öyşe değilmiş. O gün geldiğinde herkesten heyecanlı sen oluyorsun. Yatağının yanındaki beşik hemen dolsun istiyorsun. Kokusunu sesini istiyorsun. Herşey epidurele kadar sonra hiç birşey hissetmiyorsun bi bakmışsın çıkar çıkmaz sana muhtaç kokuna mıhtaç mükemmel çıkıyor. Ben mükemmele inanan insan değilim ama o an herşey mükemmel. Şimdi 2. Gebeliğim o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim isteyen herkese çocuk versin o anı yaşamayı nasip etsin.
kızlar benimde dogumuma sadece dört gün kaldı ama hiç bir belirtim yok sdce arada karnım kasılıyo ama gciyo gliba normal dguramıycm yptgnız bsey varmı doğum başlaması için bnada fikir veerin dayanamıyorum artık
aynı drumdayız artık dguramıcam dye dsunym umudum tkenmk üzereyptgn bsy varmı bslamsı için
Benımde Çarşamba günü son allh ızın verirse sızın kac haftalık suankızlar benimde dogumuma sadece dört gün kaldı ama hiç bir belirtim yok sdce arada karnım kasılıyo ama gciyo gliba normal dguramıycm yptgnız bsey varmı doğum başlaması için bnada fikir veerin dayanamıyorum artık
Anladım canım40 canım
Gözünaydın çok sevindim ömrü uzun bahtı güzel olsun bebeğinin. Normal mi oldu? Umarım iyisinizdirBen doğum yaptım
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..Nasıl geçti doğumunuz? Kendiliğinden başladı mı doğum?Ben doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?