Doğuma Hazırlık doguma bir ay kaldi hala kizima isim yok acil yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

derem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
12
1
86
Balıkesir
delfin beliz ipek defne ve duru arasinda gidip gelldik hep defne ve duru cok koyuldu cok kararsizim

bence defne ismi çok güzel ama çok koyuldu diyosanız beliz kulağa hoş geliyo bi güzel kız için

Bence kesinlikle İPEK...

Ya da bir başka alternatif: AYLİN

bncede duru ve defne çok koyuldu 2011 kız bebeklerinin isimeleri fix.. azra,derin,duru,defne,öykü gibi... beliz gzl bnce bde melek ismini seviorum hiç eskimeyen çok anlamlı bi isim:)

Defne ve Duru çok fazla kullanılır oldu İpek bence en güzeli sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

delfin yunus demek beliz isaret demek bide bu acidan bakin bakalim dusunceleriniz cok onemli benim icin cok tesekkurler

delfin yunus demek beliz isaret demek bide bu acidan bakin bakalim dusunceleriniz cok onemli benim icin cok tesekkurler

Delfina yunus balığı olarak geçiyor diye biliyorum beliz ismi söyleniş güzel fakat anlamlı değil tabi bunlar şahsi fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…