doğuma gidiyorum kızlar dua edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
çok uzun zamandır beklediğim an geldi..:sm_cool:.ve nihayet prensesime kavuşacağım...Allah ım ya çok heyecan verici....sezeryan olacağım...kaç saat sonra uyanıcam uyanınca yanımda bebeşi görünce ne yapıcamŞeniz bilmiyorum...bi insanın yaşayacabileceği en büyük heyecan herhalde ....dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Allah kolaylık versin bir nefeste kurtarsın inşallah,sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin...

teşekkür ederim...bu gece sabah olmaz bana herhalde..

Allah yardımcın olsun canım...sağlıkla kavuştursun bebeğine...a.s.

canım hayırlısıyla git gel inşallah... heycanlanmakta çok haklısın... çok kolay bir doğum olur inşallah... Allah yardımcın olsun...

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla git sağlıkla gel inşallah darsı başıma artık güzel haberlerini bekliyorum..............

canim allah yardimcin olsun insallah saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina hayirlisiyla...darisi benim gibi anne olamayanlarin basina...allaha emanet ol

Allah yardıncın olsun canımm.Allahın izniyle kolay birşekilde doğumun sezeyan gerçeleşir ve uyandığında mis kokulu bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcağın o zaman hayatının en unutulmayacak günleri olsun.Canım dualarımız seninle Allaha emanet ol .Darısı benim gibi hamiş kalamayan arkadaşlarıma inşalh

çnm şu an senin yaptiğin bütün dualar kabul olur.bol bol dua et .allah hayirli evlat etsin inşallah. Ama uyumaya çaliş yarin çok yorulcaksin

ayyy ne heyecanlıdır kimbilir ama bi arkadasım sabahlara uyumadığma çok yandım hiç korktuğum gibi değilmiş demişti.allah kurtarsın sağlıkla inşallah

allah yardimcin olsun cnm isallah tez doversiniz evinize kuzucugunla dualarimiz seninlea.s.

allah kurtarsin canim sag selim kizini kollarina alman dilegile insallah darisi bizlere

Insallah hersey guzel gecer, darisi benim basima :)

Kendini kasma dünyanın en güzel varlığına kavuşacaksın bunu düşün.. senin yerinde olmak için herşeylerini verecek insanları düşün..Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah bi ağrıda lurtarsın inşallah. Bizler içinde sen dua et kk hamişleri olarak tabiii aklına gelirsek. Belkide şimdi almışsındır bebişi kucağına. Hayırlısı

Allah yardımcın olsun canım .. sağlıkla bebişinle beraber bekliyoruz güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…