H Hsbprtkl Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 25 9 1 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hsbprtkl #1 Merhaba kizlar. Dogumum yaklastikca icimde bi korku başladi ve egitime gidip doğuma hazirlik kursu almak istiyorum hem egitim olarak hemde uygulamali olarak. Ist bahcelievler civari bildiginiz bi yer var mi ????
Merhaba kizlar. Dogumum yaklastikca icimde bi korku başladi ve egitime gidip doğuma hazirlik kursu almak istiyorum hem egitim olarak hemde uygulamali olarak. Ist bahcelievler civari bildiginiz bi yer var mi ????
H Hayrosgiller Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2017 218 534 103 39 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hsbprtkl #2 Merhaba doğum psikoloğu reyhan çakmak Yeşilova var sirinevler tarafında. Onunla bi görüş istersen,doğum eğitimi ve destegi veriyor..
Merhaba doğum psikoloğu reyhan çakmak Yeşilova var sirinevler tarafında. Onunla bi görüş istersen,doğum eğitimi ve destegi veriyor..
H Hsbprtkl Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 25 9 1 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Hsbprtkl #3 Hayrosgiller .!.: Merhaba doğum psikoloğu reyhan çakmak Yeşilova var sirinevler tarafında. Onunla bi görüş istersen,doğum eğitimi ve destegi veriyor.. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ☺ siz gittiniz mi peki nasil?
Hayrosgiller .!.: Merhaba doğum psikoloğu reyhan çakmak Yeşilova var sirinevler tarafında. Onunla bi görüş istersen,doğum eğitimi ve destegi veriyor.. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim ☺ siz gittiniz mi peki nasil?