Doğuma Hazırlık Doguma iki hafta kala bebegim halen isimsiz..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

egeninhamsisi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
2.135
1.288
333
Merhaba arkadaşlar zor bir hamilelik süreci geçirdim, hiç isim konusunu düşünemedim bu süreçte. doğumdan hemen sonra uçakla seyahat edeceğimiz için hemen kimlik çıkartacağız, halen doğacak kızımızın ismi konusunda bir fikrim yok.
Ilk kızımın adı Leyla Sena. sena ismini ben , leylayi babası koydu.
Şimdi babamız Asya düşünüyor, ben hiç isim düşünemedim . Koyacağım ismin anlamı güzel olsun istiyorum .. nisa düşündüm birara, anlamı 'kadın' olduğu için vazgeçtim..
iki isimde olabilir .. fikirlerinize ihtiyacım var. teşekkürler

Ilk kızının isimleri güzelmiş. :) Özellikle Leyla çok beğendiğim bir isim.

Asya ve Nisa isimlerini ise hiç beğenmiyorum... Leyla Sena'yla kıyasla Asya Nisa çok 'hafif' kalıyor bence.

Ayça Sema
Ayşe Nihal
Begüm Esra

arya güzel bir isim düşünurseniz bu arada allah anali babali buyutsun miray, kumsal aklima gene gelirse yazarim :)

Önerileriniz için teşekkür ederim .. hepsini dikkate alacağım .. Aklınıza geldikçe yazın lütfen .. isim konusunu doğuma kadar (bebisim daha erken davranmazsa) cozumlemem gerekiyor.

Asya Lena
aklıma geldi Lena anlam olarak arapcada bizden biri anlamı taşıyor yunancada ayışıgı ayın parlak yüzü geçiyor

Asya Lena
aklıma geldi Lena anlam olarak arapcada bizden biri anlamı taşıyor yunancada ayışıgı ayın parlak yüzü geçiyor
lena kulaga hos geliyormus.. anlaminida begendim .. aklimiza son ana kadar baska isim gelmezde bunu kullanabilriz..
asya ismiyle de uyumlu. babasinin da gonlu olur boylece
tesekkur ederim oneriniz icin :)

Aleyna ne kadar anlamlıysa Lena da o kadar anlamlı (Arapça'da).

Arapça'da isim falan da değil zaten. Bizden biri demek değil Lena... Bize, bizim için gibi bir manası var.

Önerileriniz için teşekkür ederim .. hepsini dikkate alacağım .. Aklınıza geldikçe yazın lütfen .. isim konusunu doğuma kadar (bebisim daha erken davranmazsa) cozumlemem gerekiyor.
Nida
Efsa
Lina

Aleyna ne kadar anlamlıysa Lena da o kadar anlamlı (Arapça'da).

Arapça'da isim falan da değil zaten. Bizden biri demek değil Lena... Bize, bizim için gibi bir manası var.

Aleyna ve ecrin ismini begendigim söylenemez. anlamsız buluyorum bende...
Asya ile uyumu yok ama Asel nasıl ki acaba.. bu isim olayı ne kadar zor..

Son düzenleme:
nida ve mirayda guzel.. melisa akrabalarda var. defne ismini nedense pek sevemiyorum. bazi isimler yakin cevremde kullanildi .. lena kulaga hos geldi ama anlamini iyi arastirmak gerek saniirm. asel nasil arkadaslar, bilemedim.. kuzenimde lina onerdi.. tesekkur ederm oneriler icin. secim yapabilecegim isim dahi yoktu aklmda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…