doğuma ne kadar kala ağda yaptrmak uygun sizce??

puzzle

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
50
1
296
İstanbul
son hamilelik günlerimi yaşıyorum..doktorun doğum için verdiği tarih 25 ocak, ama normal doğum bu bebeğimizin ne zaman geleceği belli olmaz..ağdamı henüz yaptırmadım..yarın ağdaya gideceğim, doğuma temiz gitmek istiyorum,ağdalı olmadığım içinde hergün tedirginim.. ama acaba ağdayı şimdi yaptırsam, erken mi diyorum ya da 1 hafta dahamı beklesem diyorum..kıllar ufakta olsa 15 gün içinde olmaya başlıyor..siz neler düşünüyorsunuz??neler yapıyorsunuz??

Ben doguma bır hafta kala yaptırdım agdamı cok da memnun kaldım.Her ne kadar kızım gec gelse de :D 25 ocaga kadar yenıden cıkar bence agda yaptırırsan.15ınden sonra yaptırabılırsın bence.

Ben ağdaya gideceğim günün sabaha karşısı doğuma gittim doktorumun verdiği tarihe de 22 gün vardı :) Doğuma girmeden önce hastanede bide jilet telaşına düşmüştüm. Bence sen yarın git eğer gününe kadar doğurmamış olursan gerekirse bir daha gidersin hem az çıkmış olacağı için daha rahat olur

Ben ağdaya gideceğim günün sabaha karşısı doğuma gittim doktorumun verdiği tarihe de 22 gün vardı :) Doğuma girmeden önce hastanede bide jilet telaşına düşmüştüm. Bence sen yarın git eğer gününe kadar doğurmamış olursan gerekirse bir daha gidersin hem az çıkmış olacağı için daha rahat olur

ben de böyle olmasından korktuğum için 20 gün kala yaptım,çünkü aklımda ya erken olursa korkosu vardı..en son zamanda üstünden bir kere daha alırım dedim makineyle falan.

cevaplarınıza çok teşekkür ederim..

temiz bir şekilde, için rahat olarak doğuma gitmek çok önemli...jiletide hiç sevmiyorum..bayanlar için ne zor..off..

Ayyy aynı sorun bende de vardı Geçen hafta salı günü aldırdım 40. haftam 13 ünde doluyor diye valla oğlumun gelesi yok en geç dr 19 ocağa kadar bekletecekmiş umarım benimde çıkmaz Ve inşallah normal doğururum :)

ben de böyle olmasından korktuğum için 20 gün kala yaptım,çünkü aklımda ya erken olursa korkosu vardı..en son zamanda üstünden bir kere daha alırım dedim makineyle falan.

walla kızlar benm kızım okdar hareketliydiki annende erken dogurdu sende kesin erken dogurursun dediler 35 haftalıkken bi gittin 37 de gttin dedm kesn erken 38de dogar gene dogamdı cıkamdıgı halde 39da tekrar gtmm ki bende tertemz gtcem derdm hep 40 olduk kzıımda tık yok 41.haftaya kadar beklciektk ama kızımın kalp atısları yavasladıgı için normal dogum istedgm halde mecbur sezeryana grdm ama tertemz degldm azcık cıkmıstı yane ne olcagı eblli olmas siz en erken nemzn gidebilirsenz gidin bence
cnm 25 ocak tarih vermiş ya doktorun sen kendi durumunu daha ii bilirsin azda olsun sancın falan vasrsa ona göre tarihini belirle gidersn 15i oldu 20si oldu sancın hala yok 21inde falan gidersn allah hayırlı kolay dogumalr versn cnm benm inşşş

Ayyy aynı sorun bende de vardı Geçen hafta salı günü aldırdım 40. haftam 13 ünde doluyor diye valla oğlumun gelesi yok en geç dr 19 ocağa kadar bekletecekmiş umarım benimde çıkmaz Ve inşallah normal doğururum :)

kızlarrr hepinize normal ve kolay dogumlar olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16:

Back
X