Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim. Olsun biz şafak sayalım da. Ben WhatsApp durumuma ilk 171le başlamışım. Sonra 150 vs derken uzun bir süre yazmamisim. Şimdi bakıyorum 88 gün nasıl geçti diyorum ama geçmiyor gibide. Hamile kafasıBenim daha çok var ama sabırsızlanıyorum tabi ki
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Isteyen, tedavi gören, kaybı olan herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Gerçekten öyle geriye bakınca ne çabuk geçmiş ileri bakinca hiç geçmiyorAmin canım benim. Olsun biz şafak sayalım da. Ben WhatsApp durumuma ilk 171le başlamışım. Sonra 150 vs derken uzun bir süre yazmamisim. Şimdi bakıyorum 88 gün nasıl geçti diyorum ama geçmiyor gibide. Hamile kafası![]()
Hiç birini yaptırmadım kiGerçekten öyle geriye bakınca ne çabuk geçmiş ileri bakinca hiç geçmiyor
Senin şimdi detaylı ultrason şeker yüklemesi falan da geçmiştir artık sıra nstde![]()
30a ne kalmış şunun şurasındaHiç birini yaptırmadım kiikinci gebeliğim. Rahat takılıyorum Rabbim sonumu hayır etsin diyorum
Çocuğumun yemediği tekme kalmadı oğlumdan. 6 hafta olcak kontrole de gitmedim çok oynuyor hareketleri düzenli diye. Bakalım ramazandan önce gidince buyuj ihtimal sadece kontrol eder nst için erkendi sanırım
Öyle napalim gece olduğu zaman başlıyor hala da uyumadı tekmeleyip duruyor. Pandemiden dolayi eve alıştık. Dışarı çıkmayı hiç istemiyorum. Kontrollere zorunlu gidiyorum İnanki. Ama genel olarak hareketler hissedilince herkeste gevşeme oluyor30a ne kalmış şunun şurasında
Rabbime emanet bütün çocuklar sağlıklı doğacak Allah'ın izniyle annesi
Hareketler başlayınca gevşeyen bi benim sanıyordum hakikaten öyleymiş. Bakıyorum oynama varsa iyilerdir kafasıyla ben de gitmedim valla kaç haftadır
Senin yine az kalmis masaAllah. 40 haftayı beklicekmisin normal doğum mu53 günümüz kaldı çok sabırsız ve heycanliyim![]()
39+0da sezaryen olacak kısmetse. Son 10 haftaya girdik gercekten zaman akmıyor sankiSenin yine az kalmis masaAllah. 40 haftayı beklicekmisin normal doğum mu
Bende doktora onu sorcam canım 39 da mı alacak acaba diye. Oğlumda 38+0 da girmiştim doğuma. Son 10 güne gelsek39+0da sezaryen olacak kısmetse. Son 10 haftaya girdik gercekten zaman akmıyor sanki![]()
30+2 de gittim muayeneye en son gecen hafta sordum artik dayanamadim doğumu anesteziyi vs 39+0da yapıcaz spinal olacak dedi geri sayım baslasin bileyim ameliyat zamanını dedim. Bu bizim planimiz küçük bey daha erken gelmek isterse o ayri. Tabi cokta erken gelmesin belki bi kaç gün olabilirBende doktora onu sorcam canım 39 da mı alacak acaba diye. Oğlumda 38+0 da girmiştim doğuma. Son 10 güne gelsek![]()
Evet evet bende hep diyorum vakti zamanında doğsun Rabbim ugrastirmaisn hastanelerde. Evet kuvoz vs kötü bişey değil ama sağ salim kavusalim bebeklerimize,evimizede sağ salim dönelim insaAllah30+2 de gittim muayeneye en son gecen hafta sordum artik dayanamadim doğumu anesteziyi vs 39+0da yapıcaz spinal olacak dedi geri sayım baslasin bileyim ameliyat zamanını dedim. Bu bizim planimiz küçük bey daha erken gelmek isterse o ayri. Tabi cokta erken gelmesin belki bi kaç gün olabilir![]()
Sayili gün o kadar çabuk geçiyor ki zamanın tadini çıkartmak lâzım zorlu gecsedeMerhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.![]()
Oylle canım tabiki. Rabbim sağlık versin gerisi her türlü geliyor valla.Sayili gün o kadar çabuk geçiyor ki zamanın tadini çıkartmak lâzım zorlu gecsede
Ben sezeryandan çok memnun kaldım kuzum ama komple bayilttirmadim kendimi öylesi daha güzeldi. Tabi normal olmasını bende çok isterdim hatta sezeryan oldum diye bı vicdan azabı da çektim ama sonradan anladım ki kucağınıza aldığınız bebeği sağ salim dünyaya getirmissiniz çok şükür sağlıklı siz iyisiniz. Eee dedim kendi kendime üzülmeye gerek var mı bence yok. Şimdi daha bilincliyim daha saçma sapan hiç biseye üzülmemMaşallah sizin 100'den aşağı inmiş günler
Ikinizin de sezaryen olacak galiba benimki de yüzde 90 sezaryen ama korkuyorum. Normal gelseler keşke sezaryen olmasam![]()
Genel anestezi olunca ağrı daha çok oluyormuş zaten. Haklisin canım valla sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli degilBen sezeryandan çok memnun kaldım kuzum ama komple bayilttirmadim kendimi öylesi daha güzeldi. Tabi normal olmasını bende çok isterdim hatta sezeryan oldum diye bı vicdan azabı da çektim ama sonradan anladım ki kucağınıza aldığınız bebeği sağ salim dünyaya getirmissiniz çok şükür sağlıklı siz iyisiniz. Eee dedim kendi kendime üzülmeye gerek var mı bence yok. Şimdi daha bilincliyim daha saçma sapan hiç biseye üzülmem![]()
Öyle canim Rabbim büyüktür. Kimsenin doğum hikayesi kimseninkine benzemez. Bu iş biraz da adamların anlattığı askerlik gibi bişey. Herkesin ki farklı olur bizim doğumda öyle. Kimseyi dinleyipte korkulara kapılmayın . Ben acı ceksemde hamile birine asla çektim demiyorum iyidi deyip gecistiriyorumGenel anestezi olunca ağrı daha çok oluyormuş zaten. Haklisin canım valla sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli degil![]()