Son 16Merhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 16Merhaba hanımlar. Doğuma Allah nasip ederse 88 gün kaldı. Sizde şafaklar kaç hanımlar. Zaman sanki geçmiyor gibi artık. Buraya hatıra olsun bu konumda.![]()
Son 16![]()
Merhaba,Bu gidişle benimde 16 gün falan var galiba. Hayırlı zamanlarda dogsunlar insaAllah
Canım merhaba. Bebegin suyu azdı baya. Şimdi içmeye başlayinca 3 litreyi 10 gün içinde düzeldi çok şükür. O yüzden doğumu 2 temmuza attı doktor. Normalde suyu biraz daha azalsaydi 15 gün sonra doğum olcakti. Şimdilik herşey yolundaMerhaba,
Sizinle muhtemel doğum tarihimiz epeyce yakınmış, benimki 8 Temmuz.
Ve planlı sezeryan olacak inşallah.
38 hafta sonunda alınma planı mı yaptı acaba doktorunuz?
Bahsettiğiniz sızıntı vs. sebebiyle mi? 16 gün şafağı saydığınıza göre :)
İnşallah sağlıklı doğumlarınız olsun.
MasaAllah canım normal doğum muBenımde son 8 inşallah![]()
Yok canım sezeryan ,ikinci buMasaAllah canım normal doğum mu
Ben haziran annelerındeyım ,sende orda degıl misin haftan baya ilerdeMasaAllah canım normal doğum mu
Normalde 38 haftalık olarak hesaplanmıştım canım oğlumu da 38 de dogurmustum. Ama bu doktor 39 a gün verdi. O yuzden temmuzun 2 si doğum Allah nasip ederseBen haziran annelerındeyım ,sende orda degıl misin haftan baya ilerde
82 gün kalmis geciyormuymus142 gün geçer miiiii![]()
Canım mesajini anca gördüm eldivenle alıyorum benMerhabalar ayıptır söylemesi siz hamilelikte genital bölge temizliğini ne ile yapıyorsunuz..Benim vücudum aşırı hassas korkuyorum hamilelikte neyle yapsam iyi olur..yardımcı olursanız çok sevinirim
Hemde su gibi geçiyormuş![]()
Yaaa çok sevindim darısı bana olsun inşallahne güzel canım
Ben doğum yaptım bile
![]()
Kız canım bide oğlum var 3yasindaYaaa çok sevindim darısı bana olsun inşallahKız mı erkek mi
Allah bağışlasın canımKız canım bide oğlum var 3yasinda