Doğuma son 1 ay kala bebegin kilosunu arttirmak için ne yemeli?

Haftasina gore kilosu cok cok normal. 35.haftanin icindesin ve 2 4oo dogru okuduysam. Gayet normal . saglikli beslen cunku daha 1 ay var dogumuna .bence senin bebeisin 4 kiloya yakin dogcak.
İnt.2490 yaziyor yani35. Haftada olmasi gereken kilo oymus ama doğru mu bilemiyorum :) doktora gidemedim oyuzden bizimki nazil gidiyor bilemiyorum belki daha az belki daha fazla galiba çok takilmamam gerekiyor bu konuya 38.haftada doğum olurda 3 kiloyu belki bulmayabilir diye panigim 40 haftada dogarsa eğer belki bira daha kilolu olur kismet artik sglikli olsun da inş.

Gayet normal canim 7.ayda 1bucuk 8.ayda2 bucuk 9.ayin sonundada tam 3 bucuk oluyor. icini ferah tut suan allah korusun gelse bile sikintisiz yasar .yeni dogum yaptim ben.38.hafta dr gittim 3 4oo grm di tam 4 gun sonra doguma girdim 4 kilo tam dogdu dusun 4 gunde aldigi kiloya sok olduk.ultrasyon olcumundede grm oynama oluyormus . sen keyfine bak.saglikla dogum yap insalah.

Maşallah bebeğine de sanada normal doğumu oldu canim benim hep korkum erken olmasi tam 38. Haftada eşim yurt dişina gidiyor.ilk bebeğimiz ve yaninda olsun çok istiyorum o bir haftalık süreçte olursa diye panikliyorum Şali günü doktora gideceğim bakalim doktor ne diyecek. Bu ara normal doğumdan da korkar oldum

Sagol teşekkür ederim. Korkman normal ben 38+2 De normal dogumda korktum dr hersey n ormal dedi ben korkmaya basladim hersey normal diyince normal dogum yapacgim demek offf o gunler neydi bee :-| :-| :-| hemen aradim 3 gu. Sonra alin beni dedim .korkma. Oluruna bak . insallah esinde yannda olur bu surecte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…