- Konu Sahibi FidanAzeri
Herkese merhaba,dogumuma 10 gun kaldi,ayin 2-sine dedi doktor ama gunler gecmiyor cok zor hic gelmicek gibi,moralim cok bozuk,benim gibi olan varsa yazsin,son 2 haftadir belim cok agriyor ayagimi yere basamiyorum,agrilarim var sancilarim var midem fena bulaniyor ilk aylardaki gibi,kalbim sikisiyor,geceleri uyuyamaz oldum,diken ustundeyim cok fena,bu hafta her dakika doguracam diye bekliyordum doktorum da bu hafta gelir dedi,38+5 haftadayim ,gecen hafta doktora gittim 1,5 parmak acilma var dedi 2-sine kalmaz dedi ama bu kizin gelmeye hic niyeti yok galiba,son 10 gun kaldi en gec 10 gun olmazsa doktor gelmezse de getiririz diyor,ama ben kendisi gelsin istiyorum ,cabuk gelsin istiyorum moralim cok bozuk geceleri cok haraketli oluyor ve hareketleri aci veriyor,benim durumumda olan varmi?yoksa bir benmi boyleyim?benim durumumda olanlar varsa yazsin,ya da tecrubesi olanlar yazsin sizde nasil oldu?her sabah kalktigimda bu gelirmi?her gece uyurken bu gece gelirmi diye beklemekden kafayi yedim galiba ben,gunler gecmiyor