- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
- Konu Sahibi Muserref20
-
Başka sözler moralimi şu yönde bozuyor. İlk iki çocuğumu büyütürken az da olsa ailelerden destek görmüştüm bu bebeğimde pek göremeyecek gibi gözüküyor. Önmli olan sağ salim doğması tabi uykusuz kalır üç çocuğuma da bakarım ama sezeryan olacağım için sezeryanım ağır geçiyor, bebek de küçük olursa zorlanırsam diye tedirginim açıkçası. Benim üçüncü bebeği doğurmamı çoğu kişi onaylamadı çünküEtrafın dediğine bakma. Karnı hiç belirgin olmayıp 4 kilo doğuranlar var. İnsanlar gebenin moralini bozmayı kendine vazife edinmiş. Canı sağ olsun. 3-5 gr iyi emzirdiğiniz sürece sıkıntı değil. Dünyanın kilosunu alıp minicik bebek doğuranlar da var.
Bana aynı gün içinde hem karnın çok büyümüş, hem de aaa hiç karnın çıkmamış denildi. Zayıf bebekler daha bir canavar oluyor. Oğlum 2700 doğdu. 2500e düştü. Gelen giden küçük dedi çok ağladım. Krıkına kadar emzirdim ve kırkı çıkmadan gıdıları çıkmıştı. Kalmış ne güzel 12 gününüz bebeğinizi alacaksınız kucağınıza. Hiç bunları kafaya takmayın. Zaten ultrason da net ölçü vermiyor. Hem zaten siz tecrübeli bir annesiniz. Başaka sözlere ihtiyacınız yok. Allah yavrularınıza ve size sağlık versin.
Karnın büyüklüğüyle alakalı olmadığını bişiyorum ama benim 3.bebeği doğurmamı eşimden başka nerdeyse kimse istemedi. Sanki herkes kendi büyütecekmiş gibi... Sezeryan sürecim ağır geçiyor benim, bebeğim küçük olursa zorlanırsam diye tedirgin oldum açıkçası. Önemli olan sağ salim doğması tabi. İkinci oğlum ilkine nazaran küçüktü ve yaklaşık 15gün anne karnından hiç çıkmamış gibi emmek istemedi çok zorlanmıştım.. Ah şu sezeryanlar yok mu. İki hafta erken doğuyor bebeklerEtrafın dediğine bakma. Karnı hiç belirgin olmayıp 4 kilo doğuranlar var. İnsanlar gebenin moralini bozmayı kendine vazife edinmiş. Canı sağ olsun. 3-5 gr iyi emzirdiğiniz sürece sıkıntı değil. Dünyanın kilosunu alıp minicik bebek doğuranlar da var.
Bana aynı gün içinde hem karnın çok büyümüş, hem de aaa hiç karnın çıkmamış denildi. Zayıf bebekler daha bir canavar oluyor. Oğlum 2700 doğdu. 2500e düştü. Gelen giden küçük dedi çok ağladım. Krıkına kadar emzirdim ve kırkı çıkmadan gıdıları çıkmıştı. Kalmış ne güzel 12 gününüz bebeğinizi alacaksınız kucağınıza. Hiç bunları kafaya takmayın. Zaten ultrason da net ölçü vermiyor. Hem zaten siz tecrübeli bir annesiniz. Başaka sözlere ihtiyacınız yok. Allah yavrularınıza ve size sağlık versin.
İnşallah canım, sen ne zaman doğurdun :)Karnım bu kadardı ilk kızımda 2820 doğdu. Daha 2 haftan var kilo alır bebiş takma kafana
18 gün oldu CANım büyüttüm bile darısı başına :)İnşallah canım, sen ne zaman doğurdun :)
Çok sevindim ya maşallah Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin <3 seninki kaç kilo kaç cm doğdu18 gün oldu CANım büyüttüm bile darısı başına :)
Muzu duymuştum kan ilacı kabız yapıyor ama elimden geldikçe muz tüketmeye çalışıyorum tulum peynirini duymuştum ama kaşarı ilk defa duydum alıcam hemenbol bolllll muz ve kaşar peynırı ye çok faydasını görürsün
39+6 50 cm 3250 doğdu CANımÇok sevindim ya maşallah Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin <3 seninki kaç kilo kaç cm doğdu
Çok iyi doğmuş maşallah ya normal oldu sanırım senin?39+6 50 cm 3250 doğdu CANım
Benim bebiş bi hafta da büyük çıkıyordu ölçümlerde çok durdu belki ondan diyorum büyük kızım 38+5 te 49 cm 2820 doğmuştu çünkü :) aynen canım normal olduÇok iyi doğmuş maşallah ya normal oldu sanırım senin?
Çok iyiymiş benim çocukların arası çok az vücut toparlanmadğı için acaba kanım fazla yaramıyor mu diye düşünüyorumarkadasım son hafta yarım kılodan fazla kilo aldı bebegı
En güzeli normal en azından zamanında doğmuşlar sezeryanda erken alınıyor maalesef, bnm ilk bebekte normal olacak diye tam 39+6 bekledi son an sezeryana aldılar 3750 doğmuştuBenim bebiş bi hafta da büyük çıkıyordu ölçümlerde çok durdu belki ondan diyorum büyük kızım 38+5 te 49 cm 2820 doğmuştu çünkü :) aynen canım normal oldu
Ay maşallah iyi doğmuş baya. Dert etme kilosunu bence 3 doğar bebeğin. Bide arka arkaya gebeliklerde malesef kilo düşüşü olabiliyor. Benim arkadaşın çocukları bir yıl arayla oldu 3 tane en ufağı en zayıfıydı ama şimdi diğer ikisinden uzun ve kiloluEn güzeli normal en azından zamanında doğmuşlar sezeryanda erken alınıyor maalesef, bnm ilk bebekte normal olacak diye tam 39+6 bekledi son an sezeryana aldılar 3750 doğmuştu
Sütüm yarıyor inşallah sütüm olur. Ard arda olduğu için sütüm az oldu ikincisinde 8 ay emzirebildim sadeceAy maşallah iyi doğmuş baya. Dert etme kilosunu bence 3 doğar bebeğin. Bide arka arkaya gebeliklerde malesef kilo düşüşü olabiliyor. Benim arkadaşın çocukları bir yıl arayla oldu 3 tane en ufağı en zayıfıydı ama şimdi diğer ikisinden uzun ve kilolu
Maşallah ya çok iyi doğmuş sende mi sezeryan oldunbenım kızımıda dr 40,haftanın başında aldı , 4 kiloya yakın dogdu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?