- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
ohhh bitirmişsin az kalmis :)
yalniz değilsin bebisin seninle bi doğsun ozm kendini yalnız his etmeye vaktin bile olmicak :)) bazen bana da oyle oluyor son zamanlar daha cok hasaslastimAynen belkide 2 hafta bile değil. Kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum :)) çok da yalnız hissediyorum bazen..
Benim arada agrım oluyor ama cok sık degıl arada nefes almada güçlük cekıyorum persembe çatı muayenesi olacağım normal Doğuma uygunmu bakalım çatım sağlıklı doğsunda normal sezeryan farketmez herseyın hayırlısı dıyorum
yalniz değilsin bebisin seninle bi doğsun ozm kendini yalnız his etmeye vaktin bile olmicak :)) bazen bana da oyle oluyor son zamanlar daha cok hasaslastim
valla seni cok iyi anliyorum benmki tv bile izlemez ama o telefon varya 24 saat elinde hic birakmaz ben umursamiyorum artik kendi kendinr oyun oynuyo bende biktim artik bisey demekten susuyorum erkeklerin hepsi ayni bide bnmki yatakta hep uzanir oturma odasina bile nadir gelir tv bakar hep yataktadir telefonuyla bide gece vardiyesiyle hel calisiyor ya.bahanesi.iyi:)) gelsin de bakalım neler olcak. Birşey anlatırken karşımdakinin yüzüme değil de tv ye bakması çok canımı sıkıyor son zamanlarda. Özellikle 21 kg almışken biraz daha hassas davranılması gerek diye düşünüyorum. Koltuğa sırtımı dönüp yatınca hemen noldu aşkım neyin var kurban olduğum bana mı kızgınsın naptim oluyor.
valla seni cok iyi anliyorum benmki tv bile izlemez ama o telefon varya 24 saat elinde hic birakmaz ben umursamiyorum artik kendi kendinr oyun oynuyo bende biktim artik bisey demekten susuyorum erkeklerin hepsi ayni bide bnmki yatakta hep uzanir oturma odasina bile nadir gelir tv bakar hep yataktadir telefonuyla bide gece vardiyesiyle hel calisiyor ya.bahanesi.iyi
bebek gelince bence daha ilgisiz olur bunlar :)) bide doğum zamani eşim izine cikacak 3 hafta simdiden tembihledim o izin telefonla oynama kendini eglendirme izni degil destek icin cikiyorsun diye ama bence bosuna söylüyorum:)Bahane sağlammış hakikaten :))) bizde de telefon kurdu var. Yapıcak bişey yok artık ama bebis geldiğinde böyle ilgisiz davranırsa s*c*r*m onun çarkına
Oğlum olacakAynen az az nefes alıyorum bende. Bide sağ popom agriyo bazenaynen öyle.. normal en güzeli ama sezeryan olursa da fark etmez. Bebislerimiz için en sağlıklı şekil neyse öyle olur. Cinsiyeti ne sizin yavrunun
Dun gece sıkıntı başladı gaz sancisi gibi karnimi ovaladim wc ye gittim yok rahatlamadim terleme de artis sabaha karsi anca uyumusum kalktim yine bi agri gaz sancisi gibi yaklasik 10 gundur artan kalca kemiklerim sanki daha da artmis gibi lavaboya girdim ve nisanenin geldigini farkettim dr umu aradim acele etmeden hastaneye gel bakalim dedi ultrasonla kontrol etti bebek yerleşmiş bi ebeler kontrol etsin dedi nst ye gir sancin ne alemde bakalim dedi ebeler alttan muayene etti silinme baslamis 1 parmak aciklik var poşu saglam dediler dr a bildirdiler dr nstsini cekin yollayin bana dediler cekildi sancim henuz baslamamis yeni baslamis dogum sabahi bulur dedi dr ve eve git sancin siddetlenince 5 dk ya dusunce hastaneye gel dediler su an evdeyim siddet artti ama 5 dkya düşmedi agrinin tipi de ayni gaz sancisi gibi ama daha cok popo ağrıyor dua edin bana saglikla kucagima alayim oğlusumu hiç beklemiyordum hatta bu cuma randevu aldim sezeryan icin kanlari vericektim ve gun belli olacakti... artik basladi bakalim sonumuz ne olacak...
Ayy benim de 7 gibi kahverengi ve pembe renk karışımı akıntı geldi. O saatten beri de adet olacak gibi sanci var kasıklarımda. Sona yaklaşıyorum sanırım
Allah saglikla kucagina aldirsin insallahDun gece sıkıntı başladı gaz sancisi gibi karnimi ovaladim wc ye gittim yok rahatlamadim terleme de artis sabaha karsi anca uyumusum kalktim yine bi agri gaz sancisi gibi yaklasik 10 gundur artan kalca kemiklerim sanki daha da artmis gibi lavaboya girdim ve nisanenin geldigini farkettim dr umu aradim acele etmeden hastaneye gel bakalim dedi ultrasonla kontrol etti bebek yerleşmiş bi ebeler kontrol etsin dedi nst ye gir sancin ne alemde bakalim dedi ebeler alttan muayene etti silinme baslamis 1 parmak aciklik var poşu saglam dediler dr a bildirdiler dr nstsini cekin yollayin bana dediler cekildi sancim henuz baslamamis yeni baslamis dogum sabahi bulur dedi dr ve eve git sancin siddetlenince 5 dk ya dusunce hastaneye gel dediler su an evdeyim siddet artti ama 5 dkya düşmedi agrinin tipi de ayni gaz sancisi gibi ama daha cok popo ağrıyor dua edin bana saglikla kucagima alayim oğlusumu hiç beklemiyordum hatta bu cuma randevu aldim sezeryan icin kanlari vericektim ve gun belli olacakti... artik basladi bakalim sonumuz ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?