Doğuma son 2 hafta kala

Bi masum can daha geldi dünyaya :)
Gözün aydın canım benim Allahım yanınızdan hiç bi zaman ayırmasın inşallah hayırlı evlat olsun, sanada geçmş olsun cnm atlattın ne güzel :)

Ahahaha kurban olsunlar size e mi çok tatlısınız. Güzel güzel büyütün minik delikanlıyı ^-^

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza insallah bızde sağlıklı alırız bebişlerimizi kucagımıza

Ay bu aralar tek dusundugum konu
Bnde nasi olcak ne olucak diyorum.
En cokta doktorrlarin birden hc bsey yokken sacmalamasindan korkuyorum niyeyse hani bi gidiyosun kontrole seni yatryo sonra cikaryo falan insallah boyle seyler olmaz
Cok ozenyorum evde sancisi suyu gelip sicaak dusunu alip hazrlanp hastane yolunu tutanlara.
Masallah benm oglus gun icinde belirlu araliklarla cok aktf.
Ama bazen sertlesiyo bi yerde yada bolr igne batnalari oluo kisa sureli
Ayy insallah saglikli hayrli dogumlar yapalm kizlar doguma gidenler yada belrtileri olanlarda paylassib e mi
Rabbm yardmcmiz olsun

Kizlar bisi sorucamm bebisi asagi donrnler vardr ne hissedysunz nasi anlarizz??

Aynı ağrıları yaşıyorum aynı sorunlar sağ kaburga altı ve alt tarafta bir kasılma var 37+1 olduk yürürken kasılmalar oluyor ani ağrılar vuruyor uzanmak uyumak ayakta durmak çok zor

Birde sırt kürek kemiklerimi kramp giriyor bazen tutuluyorlar
Bisi sorblrmiym acaba ??
Birden ayaga kalktgnzda sanki kucuk tuvaletniz gelmsde uzun zamandr tutyomussunz gbi birden tuvaletnzi yapcakms gbi bir his ayriyetten ozel bolgenin ust tarafnda ara ara sanvi karincalanma gbi seyler oluyormu ve bebisiniz donmusmu kusura bakmayn cok sordum sanrm

Özel bölgede ve yanlarda ağrım var karıncalanma yok ama wc ile çok yakınız bazen çıkasım gelmiyor var hibi ama ufak ufak geliyor :) döndümü bebişim bilmiyorum yarın öğrenicem bakalım dönmüşmü

Kızlar hepimiz sağ salim alalım kucagimiza miniklerimizi İnşallah benim bebisimin kafası asagidaymis. Yani dönmüş oluyor sanırım :) bide kalça kemiklerim ağrımaya başladı 1 haftadır. Doğumun yaklaştığını nasıl anlarım kendim. Nişan nedir. Nasıl anlaşılır. Buarada doktorum ultrasonla baktığında kireclenmeler beyazlanmalar başlamış dedi. Buda doğuma yaklastigimin belirtisiymis. Ama sizce başı erkenmi dönmüş 34. haftaya girdim sayilir

Aa ne guzel donmusse vallahi bende yarin gidicem doktora.
Kalca agrimasi 3gundur bendede var ve belm kopuyor niyeyse makata agri ble oluyor ayy saglikla gelsn minis artik baya buyudu kuzular insallah dogsunlarda...

Aa ne guzel donmusse vallahi bende yarin gidicem doktora.
Kalca agrimasi 3gundur bendede var ve belm kopuyor niyeyse makata agri ble oluyor ayy saglikla gelsn minis artik baya buyudu kuzular insallah dogsunlarda...
Amin canım sağol inşallah. Bütün minikler sağ salim gelsin annelerinin kollarına :) çok heyecanlaniyorum şimdiden. Dönmüş olması nedemek. Yani erken değil dimi. Erken doğum olmaz inşallah. Korkuyorum herşeyden

doğum yaptın mı cnm

doğum yaptın mı cnm

Yok hala içerdeyiz 38+6 an itibari ile bugün bi güç kuvvet geldi bebisin odasını temizledim yaptım çamaşırlarını şimdi astım ve şuan yatıyorum gözler fal taşı gibi. Sanmıyorum ama bazı yerlerde doğum olucagi zaman bi enerji bi mutluluk geldiği söylenmişti acaba mi dedim kendi kendime

Rabbim yardımcın olsun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…