Doğuma Hazırlık Doğuma yakin genital bölge temizliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
26 ocakta planlı sezeryan olacaktım ama 13 ocak gecesi sancım tuttu leke geldi
Sancının şiddeti ve sıklığı artınca vaktimin kalmadığını anladım
Bacak ve koltuk altımı epilatörle, özel bölgemi de jiletle alıp banyo yaptım
Nasıl yaptım bilmiyorum ama Allah kuvvet veriyor
Cok sagol canim rabbim yavrun uzun omurler versin

Kazlar ben hamile değilim olmak icin çabalıyorum okudum konunuzu ne guzel şeyler bunlar insallah hepiniz hayirlica bebislerinizi kucaginiza alırsınız. Rabbim korktuğunuz yere ugratmasin.banada dua edin bebislerinizle birlikte.

Kazlar ben hamile değilim olmak icin çabalıyorum okudum konunuzu ne guzel şeyler bunlar insallah hepiniz hayirlica bebislerinizi kucaginiza alırsınız. Rabbim korktuğunuz yere ugratmasin.banada dua edin bebislerinizle birlikte.
Amin canim tez zamanda sendende guzel haberler aliriz inşallah dualarimiz seninle canim guzel dileklerin icin tesekkur ederim :***

Inşallah daha varmı bilmiyorum ama çok sabırsızlıkla bekliyorum

Hic korundun mu peki canim yada hastaneye gidip gorundun mu
Yok canim korunmadik hic ama ben normal yoldan adet olamıyorum ilaçla oluyorum 3 kez klomen kullandım yurmurta oluşmadı tayine geldik doğuya doktoruma ara verdim şimdi bekliyorum oyle yaza kadar

Tuy dökücü zararlıymış kullanma

En guzeli en temizi ağda

Ben 35. Haftamda ağdaya gittim
36 da acil doğuma girdim şansım vardı 4-5 gün olmuştu ağda yaptıralı

bende 31de yaptirdim simdi bi daha 36 ya da 37de gidiyim diyorum bi daha d gidemem cesaret edemem gibi geliyozaten bi bakarim dort bes haftada bakalım ne kadar çıkacak inşallah az olurda 37yle kurtarırim

Yok canim korunmadik hic ama ben normal yoldan adet olamıyorum ilaçla oluyorum 3 kez klomen kullandım yurmurta oluşmadı tayine geldik doğuya doktoruma ara verdim şimdi bekliyorum oyle yaza kadar
Anladım canim Allahtan umut kesilmez dua et inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin dua herseye yeterdir onun ferahligi olsun içinde doguda nerdesin keşke yakin olsaydik

Tuy dökücü zararlıymış kullanma

En guzeli en temizi ağda

Ben 35. Haftamda ağdaya gittim
36 da acil doğuma girdim şansım vardı 4-5 gün olmuştu ağda yaptıralı
Sansin varmış gerçekten denk getirebilmissin kucuk bir ilcedeyim tain nedenyle burdaki kuaforler pek islerinin ehli degiller memlekette olsam yapardim da burda yapmam güvenmiyorum kendinde yapamam en iyisi jilet gibi görünüyor

bende 31de yaptirdim simdi bi daha 36 ya da 37de gidiyim diyorum bi daha d gidemem cesaret edemem gibi geliyozaten bi bakarim dort bes haftada bakalım ne kadar çıkacak inşallah az olurda 37yle kurtarırim
İnşallah canim hakkında hayirlisi

Doguma kadar makinayla yaptim temizligimi, planli sezeryan olacagi icin sezeryandan 2 gun once yine yaparim da rahat olurum diye dusunmustum ama aniden suyum geldi, acile gidecektik jiletle bi temizleyeyim acil doktoruna ayip olmasin dedim, sonra cok kisa olduklari icin sezeryan oncesi de alamadim, oyle kirli sakalli sekilde sezeryana girdim of faciaydi:)

Doguma kadar makinayla yaptim temizligimi, planli sezeryan olacagi icin sezeryandan 2 gun once yine yaparim da rahat olurum diye dusunmustum ama aniden suyum geldi, acile gidecektik jiletle bi temizleyeyim acil doktoruna ayip olmasin dedim, sonra cok kisa olduklari icin sezeryan oncesi de alamadim, oyle kirli sakalli sekilde sezeryana girdim of faciaydi:)
Iste bende ondan korkuyorum hazirliksiz yakalanmaktan dogumu unutur kendim kasildikca kasilirim öyle bir durumda :-))

Benim de doğumuma az kaldı:) ben jiletle hallediyorum her banyoda.
2 günde bir ufak tefek de olsa alıyorum jiletle. Gayet temiz oluyor.

Anladım canim Allahtan umut kesilmez dua et inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin dua herseye yeterdir onun ferahligi olsun içinde doguda nerdesin keşke yakin olsaydik
Mus merkezdeyiz canım kimsem yok burda 2 hafta oldu geleli takım eşim bu günde mesaj gitti yalnızım.keşke yakın olsak tanissak.hersey rahminden tabiki sabır dua şükür halimize bildiği vardır rabbimin

Back
X