Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde ailem yok sen gurbettesın ben kaybettım annemı babamı başkada kımse yok zaten herkes kendı hayatında kayınwaldemler çok sewıyor torunlarını ama sewıyorlar yani başka bırsey yaptıkları yokmaşallah oğlunuza yeni gelecek bebiş içinde gözünüz aydın rızkıyla gelir inşallah valla geçen ay bende şüphelendim idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı çok şükür gurbetteyim ben hamile olsam kim bakacak mahfolurdum
kıyamam ya senin içinde benim içinde zor bu hayat işte, bi arkadaşım var tüm akrabaları aynı memlekette çocuk annesinde kaynanasında büyüdü resmen, veriyo kendi bi kaç gün dinleniyo geziyor, bi de ev hanımı üstelik ama biraraya gelince yine çocuktan şikayet ediyo sürekli geçen gün dedim ki insaf benim kimsem yok yinede sen kadar şikayet etmiyorum bazılarına allah veriyorda nankörlük yapıyolar iştecanım benimde ailem yok sen gurbettesın ben kaybettım annemı babamı başkada kımse yok zaten herkes kendı hayatında kayınwaldemler çok sewıyor torunlarını ama sewıyorlar yani başka bırsey yaptıkları yok
Aynen oyle canım benimde teyzemin gelini aynı 2tane cocuk doğurdu kendı hiç bakmadı teyzem baktı halada teyzem bakıyor ama sor ayyy okadar zorki cocuk bakmak bıktım der ki oyle dıyokıyamam ya senin içinde benim içinde zor bu hayat işte, bi arkadaşım var tüm akrabaları aynı memlekette çocuk annesinde kaynanasında büyüdü resmen, veriyo kendi bi kaç gün dinleniyo geziyor, bi de ev hanımı üstelik ama biraraya gelince yine çocuktan şikayet ediyo sürekli geçen gün dedim ki insaf benim kimsem yok yinede sen kadar şikayet etmiyorum bazılarına allah veriyorda nankörlük yapıyolar işte
walla benim annem burda da olsa sürekli vermem çocuğumu kendim bakarım büyüdüğü ve kendisi istediği zaman ara sıra bir kaç ayda bir belki olabilir ama abartmamak lazım bence o zaman nerde kaldı annelikAynen oyle canım benimde teyzemin gelini aynı 2tane cocuk doğurdu kendı hiç bakmadı teyzem baktı halada teyzem bakıyor ama sor ayyy okadar zorki cocuk bakmak bıktım der ki oyle dıyo
ay canım yaaa hayırlı olsun :)) zor günler seni bekliyo.Arkadaşlar oğlum 5.aylık we dun test yaptım sanırım 1buçuk aylık hamıleyım korundugum halde hamıle kaldım we sezeryanla doğum yaptım bu durumu yasıyan yada duyan warmı ne yapmam lazım kafam çok karısık
Sagol canım zor walla bakalım bugun hastaneye gıttım riskli dedi 4ayda dikişlertam kapanmamış olabılır erken doğum dusuk dikiş lerde patlama yasayabılırsın karar senın hiç birsey yasamayada bılırsın dediay canım yaaa hayırlı olsun :)) zor günler seni bekliyo.
evet doğrudur. ben geçen yıl 24 ocakta doğum yaptım hala daha dikiş yerlerimde sertlikler var. tam geçmedi. olsun ya Allah yardım eder hayırlı olur inş.Sagol canım zor walla bakalım bugun hastaneye gıttım riskli dedi 4ayda dikişlertam kapanmamış olabılır erken doğum dusuk dikiş lerde patlama yasayabılırsın karar senın hiç birsey yasamayada bılırsın dedi
Ayyy amin canım ne kadar rahatlattın beni anlatamam peki doğumdan sonra çok yattınmı yoksa dığeri gıbımıydı benim 6ayda yok 4ay sonra hamile kaldımCanım ben varım oğlum 6 aylıkken hamile kalmıştım ve sezeryan di doktoruna sordugum " hocam karnım büyüdükçe dikişler patlarmi sorusuna merak etme evelallah ben diktiysem birşey olmaz cevabi beni çok rahatlamıştı ve küçük prensime kardeş gelmesinin mutluluğunu yasamistim ve gerçekten de gebeliğin de ve Doğumum da hic bir problem yaşamadım Çok şükür simdi biri 21 diğeri 5-6 aylık ha yeni doğduğunda sıkıntı olmuyormu oluyor ama emimin bundan bi 2-3 sene sonra iyiki olmuş diyeceğim ve arkadaşlarım bebek yapıp o zamanlar evde oturduklarındada ben gezip tozacagim ogullarimla hamileliğinin tadını çıkar Allah saglicakla kucağına almayı nasip etain
Canım korkudan göbek atamıyorum doktor çok korkuttu beniAy me güzel keşke banada kısmet olsaydı göbek atardı m
Canım benim annem 2 ay sonra hamîlr kalmiş.kardeşletimin arası 11 ay.ki o zaman benle kücük kardeşimde varmişiz.bitimiz 5 yaşinda diğeriniz 3 yaşinda bi yane 9 aaylık bebek bit tanede yeni doğmusCanım korkudan göbek atamıyorum doktor çok korkuttu beni
Aynı odadamı uyuttum ıkısınıde benim bu olursa 3olucak ilki buyuk 2.beş buçuk aylık 3.yolda 16yasında ewlendım ewlendığim sene hamile kaldım zaten 10sene ara werdım 2.oldu ayağını surterek geldı heraldeKüçük oğlumu bile kimseye birakmadim ikisinin bakimiylada kendim ilgilendim annem yürüme 1-2 dak. KV arabayla 5 dak. mesafede olmasına rağmen ikinci olunca gerçek bi aile gibi oluyor .. Gibi olmuyor öyle oluyohersey güzel olacak inş. Keyfini cikarcika
SezeryanlamıCanım benim annem 2 ay sonra hamîlr kalmiş.kardeşletimin arası 11 ay.ki o zaman benle kücük kardeşimde varmişiz.bitimiz 5 yaşinda diğeriniz 3 yaşinda bi yane 9 aaylık bebek bit tanede yeni doğmusannem hiç zotlanmadım diyor bilmem artık ne kadar dogru ki almanyada ailesinden uzak tek başina
![]()
Beratmı oğlunun ismi benimkinin ismide beratKüçük oğlumu bile kimseye birakmadim ikisinin bakimiylada kendim ilgilendim annem yürüme 1-2 dak. KV arabayla 5 dak. mesafede olmasına rağmen ikinci olunca gerçek bi aile gibi oluyor .. Gibi olmuyor öyle oluyohersey güzel olacak inş. Keyfini cikarcika
Yok normal doğumSezeryanlamı