DOĞUMDAN 4AY SONRA HAMILE KALDIM YARDIMA IHTIYACIM WAR

Arkadaşlar oğlum 5.aylık we dun test yaptım sanırım 1buçuk aylık hamıleyım korundugum halde hamıle kaldım we sezeryanla doğum yaptım bu durumu yasıyan yada duyan warmı ne yapmam lazım kafam çok karısık
canim ilk once sunu sorgulamak lazim sen korunurken nasil hamile kaldin bunun hikmwti sebebi nedir yani devreye artik maneviyat girio o sekilde dusun rabbm seni giruo bakamicagini dusunceginide bilio demekki sana buyuk bi sinav sundu ve bunu ne denli yurutuceksin ne yapicaksin die beklior demwkki sana bi kolaylik saglicak rabbm her el acana yardim eder yeteeki ona yonel o bilir o isterse olur zaten zaten aldiricak degilsin endiseye sokma bosa kendine benmkide 5 aylik hani kalsam nolur dioerum allahin taktiri bana diorum demekki guzel seyler olucak diorum ve benmde hic bakanim yok herkws kendi aleminde

ayy hayirli olsun,biraz sıkıntılı gunler bekliycektir bebeginin en ihtiyac oldugu zamanlar :)
Canım öyle ama elimden gelenin fazlasını yapıcam kısmet olurda doğarsa ucunude sewgımı aynı şekilde werıcem onları hiç ihmal etmiycem biraz kendımden odun werıcem ama olsun çocuklarımın canı sagolsun

canim ilk once sunu sorgulamak lazim sen korunurken nasil hamile kaldin bunun hikmwti sebebi nedir yani devreye artik maneviyat girio o sekilde dusun rabbm seni giruo bakamicagini dusunceginide bilio demekki sana buyuk bi sinav sundu ve bunu ne denli yurutuceksin ne yapicaksin die beklior demwkki sana bi kolaylik saglicak rabbm her el acana yardim eder yeteeki ona yonel o bilir o isterse olur zaten zaten aldiricak degilsin endiseye sokma bosa kendine benmkide 5 aylik hani kalsam nolur dioerum allahin taktiri bana diorum demekki guzel seyler olucak diorum ve benmde hic bakanim yok herkws kendi aleminde
Canım kendımız korunuyoduk emzirdıgım için ilaç falan kullanamadım dığer turlu korunma olayını da kendımı tam toplayınca yapıcaktım ama kısmet toparlanmadan tekrar boyle birşey oldu sonuna kadar gıdıcem Allahtan birsey olmadığı surece ben dewam edıcem Allah yardımcımız olsun ne dıyım herşeyin hayırlısı

Back
X