Doğumdan çok Korkuyorum!....

Ayrıca hanı doĞumdan 2 gÜn sonra hastane tekrar Çocuk doktoru kontrolu ıÇın ÇaĞrıyo ya... BebeĞımı eŞımle beraber ben gÖtÜrdÜm yanı kıyafet gıyınıp dıŞarı bıle Çıkabılınıyo 2 gÜn sonra... Korkmayın arkadaŞlar ......

Ayyy ne güzel çok çok kolay olup bitmiş.Kim bilir bizler ne yaşayacağız.Umarım bizde kolay sancısız sıkıntısız sağlıklı bir doğum yaparız.......

Sezeryan sizin isteğinizlemi oldu?Yoksa bebek dönmedimi doğum pozisyonuna?

doktorum sezeryan yapalım dedi normal doğum zor yaparsın dedi hem kilon fazla hemde çatın dar dedi. bende normal doğumdan korkuyodum zaten. oyüzden sezeryana karar verdim.. ama rahat ettim....

kızlar ben normal doığum yaptım doğum öykülerinde hikayem var hiç de korkulacak bir şey değil bütün sancılarımı evde çektim gittim doğurdum geldim:) dikiş canlı canlı atılmıyor öncsinde ağrı kesici iğne yapılıyor doğumda da aşırı bir acı duymadım çünkü ağrı kesicili serum bağlıyorlar dr ne derse öyle doğurun bnce. ben çok memnunum:)

Biliyorum canım okudum senin doğum hikayeni.İnş. bizde öyle gider hemen doğum yapar çıkarız bebişimizle hastaneden.Sancısız,sıkıntısız,kolayca yapar geliriz inş.

insallah bende birgun buraya "arkadaslar cok rahat bir normal dogum yaptim;korkulacak hic birsey yokmus" diye yazip arkadaslari cesaretlendiririm....

normal dogumda tetanozz kan ignesi sakinlestirici yapıolarmıs hemen ilk geldiginde ??
dogruluk payı var mı
cnm ben doğuma girdiğimde bacağıma bir iğne yapıldı bir de serum bağlandı serumda ağrı kesici varmış tetanoz iğnesini daha önce sağlık ocağında olmuştum ben, ama son dk da doğuma gittiğim için daha önceden vurulur mu bilemiyorum
insallah bende birgun buraya "arkadaslar cok rahat bir normal dogum yaptim;korkulacak hic birsey yokmus" diye yazip arkadaslari cesaretlendiririm....
çok zor bir şey değil sadece dr ne derse onu yap yeter... hayırlı doğumlar

Arkadaşlar Allah kurtarsın ne güzel hayırlısıyla yavrunuza kavuşacaksınız,bende bu kadar şanslı olsaydım ve doğum korkumdan bahsedebilseydim.

bence en iisi normal sezeryenda ancak 1 asayda kendine gelion ve yanınnda birisi yoksa ölecen gb oluon bence normal doğum hayatın gerçekleri

bende sonun da hamile kaldım ve doğumdan hiç kormuyorum allahta korkutmasın normal doğum istiyorum kesinlikle çünki ameliyat oldum acısını biliyorum ama normal doğum yapsam 1gün acı çekerim sezeryanla 1aybile zor kendine geliyorssun hala karnım da uyuşukluk var acı oluyor
allhım hayırlı doğum nasip etsin inşallah

cnm ben bir gün bile ağrı çekmedim:))) normal doğurdum, hayırlı olsun inş sana da sağlıkla alırsın yavrunu kucağına... bi gece önce kasıklarımda baskı hissettim nişan geldi sabah suyum geldi son anlarda iyice baskı ağırlaştı hast.ye gittim 9da, 9 55 te de doğurdum:))) inş sen de benim gibi doğurursun yeter ki korkutma kendini...

şekercik
çok sağol canım herkes korkutuyor ama ben dinlemek istemiyorum masus sırf insanları korkutmak için diyorlar allah senden razı olsun canım insan rrahatlıyor böyle şeyler duyuncaopuyorumnanaktan

Siz daha önce ameliyatmı oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…