Doğumdan çok korkuyorum :(

Bende normal doğumdan korkup hep kendimi sezeryana hazırlıyordum ama bir taraftan da dua ediyordum Allahım bir sebep verde normal doğum yapayım diye, garip duygulardı kısacası.

35+6 günlükken suyum ve nişanım geldi, hastaneye gittiğimde sancım da olmamasına rağmen 3,5 cm. açılmam vardı.

Sabah 6 da yatışım yapıldı, 8:20 de kızım kollarımdaydı, ve suni sancı verilmesine rağmen dayanılmayacak sancılar çekmedim.

Allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Arkadaşlar hamileyim ama doğum korkusu şimdiden kapladı benliğimi. Ben normalde ilişkide bile ağrı yaşayan birisiyken nasıl yapcam doğumu çok düşünüyorum. Dr kontrollerinde alttan muayenede bile ürker, rahatsız olurum. Napcam ben ? nasıl ağrısız kolay doğum yaparım acaba? spor demeyin çok üşeniyorum . nolur doğum yapmış birileri bişey desin :(((

az once bı tv programında drlar hamılelık surecı ne kadar rahat ve stressız gecerse dogumda o kadar kısa ve sancısız olur dedı
bence sımdıden dusunup hamılelıgını zehır etme tadını cıkar bu gunlerın
sonuca odaklan bebgıni kucagına alacagını dusun yanı zaten korksan da korkmasan da bu olacak
bende oyleydım dogurmak hayal gıbı gelıyodu ama bıttı melegım 2 aylık bıle oldu
dogum zor ama bıtıyo hıc bısey kalmıyo gerıye

sezeryandada doğumdan sora sancı oluyo sonuçta sancısız ağrısız bir bebeğe kavuşmak olmuyo ama çabucak sende kendini iyi hissederken bebeğinle ilgilenebilmen açısından normal en doğrusu epidural normal olunca zaten sancıların çoğunluğunu hissetmezmişiz bende çok korkuyordum ağrım olucak canım yanıcak diye ama hamileliğim ilerledikçe kendi canımdan çok bebeğim için korkar oldum çünkü kendimi telkin ediyorum nasıl olsa o doğum günü bir şekilde geçecek ve etrafımdakizdeki herkesin ve epiduralin yardımıyla ağrıyı sancıyı ikinci plana atıp bi an önca bebeğimize kavuşmayı beklicez korkuyu düşünmek yerine bebeğinle geçireceğin ilk dakikaları ve eve gidipte onu izlemeyi temasları hayal edince bende korku falan kalmıyo yüzümde kocaman bi gülümseme oluyo :) umarım sende de işe yarar böyle olumlu şeyler düşünmek

Back
X