- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet kolay yaparsınız. Yeni doğan bebekler zaten çok uyuyorlar birde anneniz gelecekmiş. Oda yardımcı olur.kaçırmayın bu fırsatı.
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.![]()
Sağlıkli doğumlar...bencede devam edin çünkü bebiş gündüzleri genelde uyur ilk 2 hafta daha çok uyur o arada bakarsiniz sonra gaz başlıyor malumomvinit bayb gaz ilacı çok iyidir bu arada
sizde lohusayken sıkılıp kafaya bisey takmazsiniz boylece
![]()
Bencede olur ama kk ya giremezsinşaka bi yana sağlıkla kucağına al inş. Canım özlicem yorumlarını
![]()
Bence denemeye değer. Sonuçta işe gitmeyeceksiniz,iş evinize gelecek,2 saat diyorsunuz gayet olabilir ,bebek uyurken halledebilirsiniz ama şu var,sizi arayıp şu saate yetişmeli,bu işi naaptın diyeceklerse işyerinden,sıkıntı olur zira siz bebeğin uyuduğu saatlerde müsait olabileceksiniz,annenizde yanınızda olsa,o bebek sizi emmek isteyecek,zamanınıda ilk zamanlar bebeğiniz belirleyecek.
İşvereninizi siz tanıyorsunuz,şayet sakin,toleranslı davranabilecek bir yapıdaysa tabiki olur.
Annen yardımcı olacaksa hiç tereddüt etme bence. Çalışmalısın.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
O halde hayırlısı olsun.Oneri icin tesekkurler. Gaz sorunumuz olmaz umarim. Ama olursa da basa gelen cekilir
Sen oyle san. Gerekirse uykumdan feragat edip laf yetistiricem size
Acil isler oluyor ama oyle cok yetismezse olmaz tarzi seyler yok. Genelde zaman taniniyor.
Amin tesekkurler.
O halde hayırlısı olsun.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hem anneniz yanınızda olacak ve bebek günü uyumakla geçirecek. çok rahat çalışırsın32 haftalık hamileyim. Bir kaç haftaya doğum iznine çıkmayı planlıyorum ama durumum sağlığım iyi, belki son haftalara kadar uzatabilirim.
Sorunum şu. Bir matbaada grafikerim. İşyerinde benim işimi yapan tek kişiyim. Ben gidince yerime geçici olarak biri alınacak. Fakat bu işyerine girince dağılmış olan sistemi ve dosyalamaları düzene ben koydum. Daha yeni yeni aradığımı bulabilmeye başladım. Yeni biri gelince kimsenin bu kadar düzenli olacağını sanmıyorum. Emeklerim çöpe gideceği için başka birini ne ben istiyorum ne patronum istiyor.
Patronum bana şöyle bir teklifte bulundu. Doğumdan sonra yine normal doğum iznine çıkacağım ama bilgisayarı evime getirecekler, işleri evimden takip edeceğim. Devletten yine maaşımı alacağım ama bana normal çalışır gibi ayrıca maaş ödenmeye devam edilecek. Zaten işlerimiz pek yoğun değil. Günde toplasanız ortalama 2 saat anca çalışıyorumdur. Bazı günler hiç iş olmuyor. Ayrıca küçük işleri bana yansıtmayacaklar sadece önemli bir müşterileri var ona odaklanacaklar.
Şimdi sorum şu, doğumdan sonra annem bizde kalmaya başlayacak. Çocuk konusunda zaten destek olacak. Zaten ilk iki hafta kadar işlere hiç bakmayacağım. En az 2 haftalık bebekle bu şekilde bir sistemle çalışılabilir mi? Yoksa bebek tüm günümü alır mı? Maddi olarakta fena değiliz ama çokta rahat değiliz. Bu artı maaş bize ilaç gibi gelecek.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben 2 bebeyle giriyorum. Biri mememde oluyo,otekine yemek yediriyorum,kenarda kahvem oluyo bi taraftan da burayi okumaya calisiyorum. Esasen tam cinnetlikBencede olur ama kk ya giremezsinşaka bi yana sağlıkla kucağına al inş. Canım özlicem yorumlarını
![]()
32 haftalık hamileyim. Bir kaç haftaya doğum iznine çıkmayı planlıyorum ama durumum sağlığım iyi, belki son haftalara kadar uzatabilirim.
Sorunum şu. Bir matbaada grafikerim. İşyerinde benim işimi yapan tek kişiyim. Ben gidince yerime geçici olarak biri alınacak. Fakat bu işyerine girince dağılmış olan sistemi ve dosyalamaları düzene ben koydum. Daha yeni yeni aradığımı bulabilmeye başladım. Yeni biri gelince kimsenin bu kadar düzenli olacağını sanmıyorum. Emeklerim çöpe gideceği için başka birini ne ben istiyorum ne patronum istiyor.
Patronum bana şöyle bir teklifte bulundu. Doğumdan sonra yine normal doğum iznine çıkacağım ama bilgisayarı evime getirecekler, işleri evimden takip edeceğim. Devletten yine maaşımı alacağım ama bana normal çalışır gibi ayrıca maaş ödenmeye devam edilecek. Zaten işlerimiz pek yoğun değil. Günde toplasanız ortalama 2 saat anca çalışıyorumdur. Bazı günler hiç iş olmuyor. Ayrıca küçük işleri bana yansıtmayacaklar sadece önemli bir müşterileri var ona odaklanacaklar.
Şimdi sorum şu, doğumdan sonra annem bizde kalmaya başlayacak. Çocuk konusunda zaten destek olacak. Zaten ilk iki hafta kadar işlere hiç bakmayacağım. En az 2 haftalık bebekle bu şekilde bir sistemle çalışılabilir mi? Yoksa bebek tüm günümü alır mı? Maddi olarakta fena değiliz ama çokta rahat değiliz. Bu artı maaş bize ilaç gibi gelecek.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben 2 bebeyle giriyorum. Biri mememde oluyo,otekine yemek yediriyorum,kenarda kahvem oluyo bi taraftan da burayi okumaya calisiyorum. Esasen tam cinnetlik![]()
Kardes cok da guzel olur,vallahi sevindim senin adina.
Bence bebeğe göre değişir eğer uslu sürekli uyuyan bir bebek olursa rahat olursun fakat bazı bebekler çok sorunlu olabiliyor ve anne bir dk tuvalete gidemiyor. İnşallah bebeğin sorunlu bir bebek olmaz işini rahatça yaparsın ve senin için de iyi olur.
Ben bir sorun sıkıntı göremedim.
Annenizde yanınızda olucakmış, oyuzden ewde çalışmanızda bir sorun göremedim ben bebek açısından...
Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah sevgiler...
Ben daha çok teknik kısmı yazacagım. İş yerinde ne bilgisayar kullanıyorsun? Windows mu Mac mi? Kendi evinde pc ve internet var mı? Aradığımı bulmayabaşladım dediğin dosyalar kaç gb yada tb. Teamviewer programını duydun mu? Evdeki pc den iş yerindekine bağlanıyorsun. Herşey tamamen aynı. Ve yaptığın herşey iş yerineki pc de kalıyor.
Cevap yazarsan işini kolaylaştıracak bilgiler verebilirim
Ben 2 bebeyle giriyorum. Biri mememde oluyo,otekine yemek yediriyorum,kenarda kahvem oluyo bi taraftan da burayi okumaya calisiyorum. Esasen tam cinnetlik![]()