sağol canım bilgilendirdiğin için.Evet canım, biz 5 gün boyunca antibiyotikli merhem sürmüştük, hatta ben göbeği düşmeden yaptırmayalım ikisi birlikte zor olur demiştim ama şimdi düşününce iyi ki hastaneden çıkmadan oldu. Daha sonrasında zor olur gibi geliyor. 5 günün sonunda o bölgeyi yapışma olmasın diye yıkayın demişti doktor, biz de öyle yaptık. Ameliyattan 10 gün sonra da kontrole gittik, herşey yolundaydı. Zaten doktor da bize ameliyattan önce bilgi verirken 10 günde iyileşir demişti.
bizde 3 aylıkken yaptırdık, iyiki de yaptırmışız. 5 günde iyileşti, doktor 2 tane merhem verdi 1 hafta boyunca onu sürdük. oğlumun sünnet yüzünden uyku düzeni bile bozulmadı. herkese bebeği küçükken sünnet yaptırmasını tavsiye ediyorum. hem anne için, hem çocuğun psikolojisi için çok doğru.
bende bir ara öyle düşünmüştüm ama doktorların çoğu psikolojisi bozuluyo diyor erken yaptırın diyorlar.bebişken hatırlmaz nasılsa yaptıralım diyedüşünmeyebaşladımsonradandamrb canım geldinmi sonunda :)
ben senin yerinde olsam oğlum biraz büyüyünce yani 4 5 yaşındayken sünnet yaptırırdım ertesi günde sünnet kıyafetlerini giyrdirir resim çektirir gezerdim..
tabi benim düşüncem bu :)
bende 11 günlükken yaptırdım.sadece ilk pansumanında ağladı.iyiki yaptırmışım.çok şükür geçti gitti.çokda kolay oldu.tavsiye ederim kesinlikle...
oğlum olursa eğer bende sünnetini hemen yaptıracağım. ilerde onun sünnet yüzünden psikolojisinin bozulmasını istemiyorum çünkü.
benimde oğlum olacak Allah izin verirse ve bende erken yaptırma taraftarıyım.doğar doğmaz değil ama 6-7 aylık olunca
aa şu kızlara bak hepsi aynı fikirde demekki ben yanlış düşünmüşüm..
oğlum yok ya söylemek kolay geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?