Doğumdan Korkan Yada Endişelenenler Okusun Lütfen..

Kucukanne1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
12
0
6
35
İstanbul
17 Yaş İçindeyim 21.09.2013.21.05te Bebeğimi Dünyaya Getirdim Kendim İse Masadan 12.30da Kalkabildim ..Bebeğim 4.Kilodan Fazla Özetle Sezeryanla Alınması Gereken Bir Bebekti Ve Belki İnanmazsınız Ama Yanlış Birşeyde Olsa Ben 9 Ay Boyunca 1 Defa Doktora Gittim Oda Doğumdan 1 Hafta Önce Çünki Doğum Zamanımı Merak Ettim Ve Hamileyken Hiç Bir Haptan Sigaradan Vs.Kaçınmadım Hatta Ağustosta Köye Gittim 70 Kilo Fındık Çuvalları Kaldırdım Ama Tüm Bunlara Rağmen Herkezin Hayret Edip Maşallah Dediği Bir Oğlum Var Yaşım Küçük Evet Bu Arada Devlet Hastanesinde Doğum Yaptım Yaş Küçük Rahim Dar Ve Bebeğim Kilolu Olduğundan Rahim İç Ve Dışında Fazla Yırtılma Oldu Ve İç Kanama 3 Saatte 4 Doktor Tarafından Durduruldu.Özür Dilerim Ama İnanın Makattan Rahme Kadar Dikişliyim Sadece Büyük Abdestimi Yaptığım Yer Açık Ama Etrafı Bile Dikiş Yeni Yeni Oturabiliyorum.Neyse Diyeceğim O Ki Ben Bu Yaşta Bunca Acıya Dayandıysam Doğumda Korkacak Hiç Bir Yoktur Ve Son Olarak Tüm Dikişlerim Uyuşturulmadan Canlı Canlı Yapıldı Ve BenDen Önce Benim Bebeğimden Zayıf Ve 2-3 Çocuğuna Doğum Yapan Kadınların Bağırmaları Duysanız Adam Kesiyorlar Sanardınız..Ama Allah İnanana Duacı Olana Güç Veriyorlar İnanmazsınız Ama Ben 1 Kez Of Demenin Dışında Bağıramadım Neyse Kısaca Korkacak Hiç Bir şey Yok .. Bu Arada :nazar: Maşallah :nazar: Derseniz Sevinirim.. Bu Arada 8 Ay Boyunca Devamlı Çalıştım.. :49:

Normalde Canım Çok Azdır Ama Allah Yardım Ediyo 2 Gün Sonra Kırkım Çıkacak Ve Daha Dikişlerim Tam İyileşmedi Ve 2.5 Saat Kay Kaybından Sonra Daha Yüzümün Rengi Yeni Yerine Geliyor Ayaklı Cenaze Gibi Geziyordum.Bu Mesajı Doğumdan Korkanlar İçin Yazdım Haddim Değil Bağışlayın Ama İyi Öğrendiğim Bir Şey Var Sakınan Göze Çöp Batar Diye Boşuna Dememişler Benim Yengem Yğenime Hamileyken Mutfağın Üst Rafına Uzandı Diye Kanaması Oldu .S Bense 9 Ay Takipsiz Bir Hamilelik Geçirdim. Ve Bir Sorup Olacak Size Benim Çocuk Çok Az Uyuyo Ya Birde Çok Emiyor Sütüm Yetmiyo Desem Sütümün Maşallahı Var Ve Çocuğunda Kilosu Yerinde Tek Sorunumuz Ağızdan Gaz Çıkarıyoruz Ama Yellenme Yaparken Zorlanıyoruz Gaz İçin Metsil Aldım Uyku Ve Rahatlaması İçinde Anason Çayı Aldım Ama Bana mısın Demiyor.s Ne Yapmam Gerek Tavsiyeniz Var Mı

9 ay boyunca kontrole gıtmemenız
gebelıkte 70 kg yuk taşımanız
ve ayrıca sıgaraya gayet rahat devam edıp hıc bır hapı sakınmadan ıcmenız ıyı bır ornek olduğunu düşünmüyorum
hatta karnınızdakı yavruyu sıgaraya ve yan etkılerını bılmedıgınız haplara maruz bıraktığınız ıcın yazdıklarınızın kotu ornek olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:
9 ay boyunca kontrole gıtmemenız
gebelıkte 70 kg yuk taşımanız
ve ayrıca sıgaraya gayet rahat devam edıp hıc bır hapı sakınmadan ıcmenız ıyı bır ornek olduğunu düşünmüyorum
hatta karnınızdakı yavruyu sıgaraya ve yan etkılerını bılmedıgınız haplara maruz bıraktığınız ıcın yazdıklarınızın kotu ornek olduğunu düşünüyorum
katılıyorum. bir yetişkine bile zarar verdiği bilinen sigaranın anne rahmindeki bebeğe zarar verme ihtimali çok yüksek.kimsenin inancına karışmak doğru değil ama bile bile yanlışı yapmak sadece dua edip yanlıştan kaçınmamak ne kadar iyi bişey bunu düşünmek gerek. küçükanne arkadaşım Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah.

Vallaa avazım cıktıgı kadar bağırdım ıyıkıde bagırmısım bağırmayan bı arkadasım bana Dr bağırmayan dedı o yüzden bagıramamaktan hasta olmuş kız o halde amelıyatoldu keske bağırsaydım vs dıyor ayrıca arkadasım sen bı kez dahi Dr gıtmemıssın ıyı hoş senın bünyen ıtıymıs ama ben sureklı Dr lardaydım ayrıca hastanede yattım serum yedım sabaha kadar önlendim dogum başlangıcı deydiler nişan gelmıs dr gıtmesem evde dogurabılırmısım bence kımseye ornek teskıl etme sen de gıtmek yanlış bıseymış gıbı anlatıyorsun oysakı sureklı Dr kontrolünde olmamız lazım koyde yasamıyoruz eskıden teknolojı yokmus sezaryen dogum yokmuş kaç kadının evde dogum sırasında hayatını kaybettıgını bılıyormusun sen.sıgara davasını hıc gelmıyım Zaten ya ben hamıleyken degıl sıgara kola kahvem bile ıcmedım ustelık tıryakısıydım ben kahvenın.

17 Yaş İçindeyim 21.09.2013.21.05te Bebeğimi Dünyaya Getirdim Kendim İse Masadan 12.30da Kalkabildim ..Bebeğim 4.Kilodan Fazla Özetle Sezeryanla Alınması Gereken Bir Bebekti Ve Belki İnanmazsınız Ama Yanlış Birşeyde Olsa Ben 9 Ay Boyunca 1 Defa Doktora Gittim Oda Doğumdan 1 Hafta Önce Çünki Doğum Zamanımı Merak Ettim Ve Hamileyken Hiç Bir Haptan Sigaradan Vs.Kaçınmadım Hatta Ağustosta Köye Gittim 70 Kilo Fındık Çuvalları Kaldırdım Ama Tüm Bunlara Rağmen Herkezin Hayret Edip Maşallah Dediği Bir Oğlum Var Yaşım Küçük Evet Bu Arada Devlet Hastanesinde Doğum Yaptım Yaş Küçük Rahim Dar Ve Bebeğim Kilolu Olduğundan Rahim İç Ve Dışında Fazla Yırtılma Oldu Ve İç Kanama 3 Saatte 4 Doktor Tarafından Durduruldu.Özür Dilerim Ama İnanın Makattan Rahme Kadar Dikişliyim Sadece Büyük Abdestimi Yaptığım Yer Açık Ama Etrafı Bile Dikiş Yeni Yeni Oturabiliyorum.Neyse Diyeceğim O Ki Ben Bu Yaşta Bunca Acıya Dayandıysam Doğumda Korkacak Hiç Bir Yoktur Ve Son Olarak Tüm Dikişlerim Uyuşturulmadan Canlı Canlı Yapıldı Ve BenDen Önce Benim Bebeğimden Zayıf Ve 2-3 Çocuğuna Doğum Yapan Kadınların Bağırmaları Duysanız Adam Kesiyorlar Sanardınız..Ama Allah İnanana Duacı Olana Güç Veriyorlar İnanmazsınız Ama Ben 1 Kez Of Demenin Dışında Bağıramadım Neyse Kısaca Korkacak Hiç Bir şey Yok .. Bu Arada :nazar: Maşallah :nazar: Derseniz Sevinirim.. Bu Arada 8 Ay Boyunca Devamlı Çalıştım.. :49:

bacım dogumdan kokmadık ama hemilelikte senin bukadar cesaretli olmandan korktum açıkcası..bence bebeğine bişey olmaması şans..ama dikkat et bidahakine bukar şanslı olmayabilirsin..

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

doğumdan korkanlar bu yazıyı okuduktan sonra daha çok korkmuştur heralde yırtıktı dikişti çok fena anlatmışsın ,birde hamilelikte yaptıklarını iyi bir örnekmiş gibi anlatmışsın ama kötü bi örnek olmuşsun bence inş bidahaki hamileliğinde kendine ve bebeğine bunları yapmazsın

Maşallah tabi ama canım sen de kendine biraz yazık etmemişmisin:19: ,Çok içaçıcı bi doğum ve sonrası olamış ben okurken Doktor kontrolünün ve de bilinçlenmenin önemini anladım bana ders oldun açıkçası çünkü bnde biraz forumlardan ordan burdan duyduklarım bi iki dr kontorlüyle idaare etmeye çalışıyordum.Bence övünmemeli ders çıkarmalısın böyle bir doğumu birdaha yaşamamak için ne yapacağın hakkında yaz istersen bize.:43:

yazdığınıza istinaden anladığım "yapılmaması geren herşeyi yaptım. çok zor bir doğum yaşadım ama bağırmadım. baştan sona kadar her yerim dikiş. 40 ım geldi daha yeni yeni oturuyorum. bunda korkacak ne var ki!! ayrıca çocuğum da çok güzel." :44:
gençliğiniz ve Allah ın ikramı sayesinde normal birşey yaşamış gibi konuşabildiğinizi düşünüyorum. Allah ın verdiği bu beden ve evlatlarımız bizim emanetimiz. onlara iyi bakmakla yükümlüyüz. diğer arkadaşların da dediği gibi iyi bir örnek olduğunuzu düşünmüyorum.

Açıkça söylemek gerekirse bırakın maşallah demeyi sizin gibi olmamak adına çok dua ediyorum. yani anlattıklarınızla konu başlıgı çok çelişkili. yani daha 17 yaşındasınız ve vajinanızda birsürü kesik ve deforme var. yani afedersiniz ama bundan sonraki cinsel yaşamınız asla eskisi gibi olmaz henüz 17 yaşında. yani bu yaşadıgınız bi üstünlük ya da başarı değil. çok korkunç. hiç kimse sizin gibi olmak istemez emin olun!!! çok tuhaf geldi açıkçası. bunca şey yaşayıp hala normal doğumu tavsiye etmek!!! enteresan

marifetmi simdi bu yazdiklariniz? sigaradan ilactan kacinmamissiniz aman cok güzel,masallah size......

Katiliyorm size..bu ne boyle ya bilmem kac yirtik sigara ilac yok sakinilan goze cop batarmis ya rabbim sana onu nasip ediyosa korumak kollamak zorundayiz ya birak 70kilolk cuvali esim bana bi poseti tasittirmazdi.

17 Yaş İçindeyim 21.09.2013.21.05te Bebeğimi Dünyaya Getirdim Kendim İse Masadan 12.30da Kalkabildim ..Bebeğim 4.Kilodan Fazla Özetle Sezeryanla Alınması Gereken Bir Bebekti Ve Belki İnanmazsınız Ama Yanlış Birşeyde Olsa Ben 9 Ay Boyunca 1 Defa Doktora Gittim Oda Doğumdan 1 Hafta Önce Çünki Doğum Zamanımı Merak Ettim Ve Hamileyken Hiç Bir Haptan Sigaradan Vs.Kaçınmadım Hatta Ağustosta Köye Gittim 70 Kilo Fındık Çuvalları Kaldırdım Ama Tüm Bunlara Rağmen Herkezin Hayret Edip Maşallah Dediği Bir Oğlum Var Yaşım Küçük Evet Bu Arada Devlet Hastanesinde Doğum Yaptım Yaş Küçük Rahim Dar Ve Bebeğim Kilolu Olduğundan Rahim İç Ve Dışında Fazla Yırtılma Oldu Ve İç Kanama 3 Saatte 4 Doktor Tarafından Durduruldu.Özür Dilerim Ama İnanın Makattan Rahme Kadar Dikişliyim Sadece Büyük Abdestimi Yaptığım Yer Açık Ama Etrafı Bile Dikiş Yeni Yeni Oturabiliyorum.Neyse Diyeceğim O Ki Ben Bu Yaşta Bunca Acıya Dayandıysam Doğumda Korkacak Hiç Bir Yoktur Ve Son Olarak Tüm Dikişlerim Uyuşturulmadan Canlı Canlı Yapıldı Ve BenDen Önce Benim Bebeğimden Zayıf Ve 2-3 Çocuğuna Doğum Yapan Kadınların Bağırmaları Duysanız Adam Kesiyorlar Sanardınız..Ama Allah İnanana Duacı Olana Güç Veriyorlar İnanmazsınız Ama Ben 1 Kez Of Demenin Dışında Bağıramadım Neyse Kısaca Korkacak Hiç Bir şey Yok .. Bu Arada :nazar: Maşallah :nazar: Derseniz Sevinirim.. Bu Arada 8 Ay Boyunca Devamlı Çalıştım.. :KK49:
Kucukanne iyi bisey gibi anlatmissin bide kesinlikle okuyun demissinya aferin sayende benim gibi dogumdan korkanlari dahada beter korkuttun iyi bisey gibi anlatmissinya oyle degil farkina var bence !

bu kadar sakin rahat olmana şaşirdim dogrusu çayin bile fazlasi zarar diye çayi bile azalttim gebelikde.maşallah bebeginede.ama bi şans işi.sigara olayida cok urkutucu.birak içmeyide dumani bile zarar

Bence bıu yazının amacıyla yazı uymuyor. Bir kere ilaç ve sigara çok riskli yavrunuza nasıl kıydınız? 70 kilo çok ağır yük. Ben hamile olsaydım tam tersine korkardım.

Back
X