doğumdan korkanlar!!lutfen cesaret versin birileri

Korkulacak hicbisey yok canım stres yapma kendini rahatlat doğumda bişey yok zaten yapabilirsen normal doğum yap sadece sancı çekeceksin oda dayanilmayacak birşey degil her güzel şeyin bir bedeli var ki evlat için o mutluluk için sancı az bile :) benide korkutmaya çalıştılar diyim ama ben rahattım hastaneye gitmem doğum yapıp yavrumu kucağıma almam sadece 3,5 saat sürdü ben çok yürüyüş yapmıştım onun rahatlığını yaşadım ama korkma dua et herşey beyinde bitiyor :)

Bu yazdiklariniz biraz rahatlattı beni kızlar tesekkur ederim allahım inşallah hamileye hayırlısıyla evladını kucagina almayı nasip Etsin .olmayana da hayirlisiyla bebek nasip etsin inşallah

Hadi ya güzel demiş eşin allahim o şevk banada gelsin inşallah nolurrrrr dua edicem hep herkes için ve tabi kendim için

Hadi ya güzel demiş eşin allahim o şevk banada gelsin inşallah nolurrrrr dua edicem hep herkes için ve tabi kendim için
Valla sana tek Öner'im eşinden destek al sadece . Annem sürekli ağladığı için Doğumdan önce iletişim kuramadık babaannem beni gördüğü zaman ağlıyordu hamile kaldığımdan beri. Ailem beni üzüldükleri için çok üzdüler . Eşim cesaret verdi hep.

41+1 e kadar sancım gelsin diye bekleyip sancım açıklığım hiç yokken doğum için hastaneye gittim 10:30da suni sancı takıldı 30 dakika sonra sancılarım düzene oturdu serumu kestiler o kadar hızlı açılma başladıki 5 saat te doğum yaptım muhteşem bir duygu. Kızımı ilk ben gördüm ilk bana baktı o güzel gözleriyle , parmağımı bir tutuşu vardı rabbim herkese yaşatsın ogüzel duyguyu. Bana en az 15 günü var bu bebeğin doğması imkansız hiç aşağı bile inmemiş demişlerdi sancının etkisiyle indi sen inanırsan herşey yolunda gider. Bu bebeğime kavuşmamada çok az kaldı inşallah emin ol ne stres ne korku var Allah büyük Rabbim. Yardım ediyor o çocuk ordan çıkacak nasılsa sen inan herşey yolunda gidecek hep inan buna pozitif enerji yolla bebeğine. Doğal doğum videoları izleyebilirsin ve istanbul doğum akademesi diye bir site var orada pozitif doğum hikayeleri var onlara bak istersen. Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna

Bende hep yürümeye calisiyorum inşallah etkisi olur banada cnm .yazdiklarinizi aklımdan cikarmiycam hep düşüncem ve allahin izniyle kızımı sağlıkla kucağıma alcamm inşallah

Canım normal doğum mu olacak ? Bende uç ay önce doğum yaptım ama inan oyle güzel kolay geçti ki çok şukur doğumuM. Herşeyden önce kendine güven ve inan ben yaparım de.Korkulacak hiçbir şey yok bu kadar kadın nasıl doğurmuş hatta yetmemiş ikinci üçüncüyü de doğurmuşlar.bn hep kendimi boylle motive ettim ve inan o sancıları çekip bebeğine kavuşmak tarifsiz i.Birde sana tavsiyem netten nefes egzersizlerine bak yapmaya çalış bol bol yürü ve son uç hafta kala vajinana zeytinyağı sür inşallah kolaycacık geçer doğumun.

Evet eşim zaten yanımda olur hastanede onu gorunce daha kolay olur diye umuyorum bende çünkü hasta oldugumda azcik benimle ilgilense hemen iyilesiyorum

Doğum zamanı yaklaştı daha mı çok korkuyorum ne
2 normal doğum yaptım kuzum ikisinde de ertesi gün dinç kalktım çocuklarımla ilgilendim hiç korkma ve ebenin dediğini dinle kulak ver mutlaka nefes çok önemli nasıl yapacağını da zaten ebeler söyleyecek sana.. sağlıkla al yavrunu kucağına.. sezeryana aksi bir durum olmadıkça yönelme çünkü doğumu kolay ama sonrası zor bir süreç..

Am
Aminnn cnmm inşallah dua edelim hep

Tamam
Tamam cnm çok tesekkur ederim.ayy gerçekten biraz daha iyiyim şuan allahım sen herkese yardım et inşallah hayirlisiyla bi avazda doguralim evlatlarımızı kucagimiza alalim

Doğumun nasıl olacağı belli değil canım şuan ama başı aşağıda doktor doğum pozisyonu almış dedi ama değişebilir de böyle de kalabilir dedi.hayirlisi artık

Tam
Tamam canım ebeyi dinlerm her dediğini yaparım yeter ki sert biri olmasın

İnşallah cnm doğumdan önce gidip tanışmak istiyorum zaten bu arada yanlış yanlış yazmisim göndermiş nasıl oldu anlamadım kusura bakmayın kızlar duzeltemedim sonradan da

Benim belli canım oğlum olacak inşallah benimde belim kopuyor ve basım çok dönüyor hayırlısı ile inşallah bebeklerimizi kucağımiza alırız:)) inşallah seninde hayırlisu ile haberini bekliyorum
Aminn canim su carsamba bi gelsinde insallah rabbim bize bagislasin onlari hayirli olsun sanada minik prensi cok öpüyo teyzesi bu arada kim hangi grupta bilmiyorum umarim bekleyen kimseyi unutmadan etiketlerim tabi gösterirse benim cirkinim :)

Bende hep yürümeye calisiyorum inşallah etkisi olur banada cnm .yazdiklarinizi aklımdan cikarmiycam hep düşüncem ve allahin izniyle kızımı sağlıkla kucağıma alcamm inşallah
Amin inşallah canım

Oncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende 18 haftalık hamileyim ve evhamliyim söyle mi olur böyle mi olur sağlık ocağında tetanos aşısı yaptırıyorum öncesinde sonrasında bile ne kadar düşünüyorum içim rahat etmiyor mesela değişik duygular yaşıyorum.

Doğum ise artik finali

Kendinizi düşünce yoluyla rahatlatin vesvese evhama yer vermeyin ve duydugunuz her şeyde senaryo kurmayın aslında bunları kendim için de diyorum. Çünkü düşünce olarak ne kadar rahat olursak her şeyin daha kolay olacağını düşünüyorum zaten vücudumuz değişim yaşayacak bir de düşünceyle kasmaya gerek yok.

Ben açıkçası normal doğum istiyorum sonraki iyileşme süreci icin

Ama Rabbim neyi kısmet ederse tabii ki o olur ve kesinlikle normal doğum videoları falan izlemiyorum

Senin içinde en uygun olan yöntem o an bulunacaktır bizim güvenmekten ve ıyu niyetli olmaktan başka çarem yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…