Bu yazdiklariniz biraz rahatlattı beni kızlar tesekkur ederim allahım inşallah hamileye hayırlısıyla evladını kucagina almayı nasip Etsin .olmayana da hayirlisiyla bebek nasip etsin inşallahInsan ne kadar korkarsa sancisi o kadar cogalirmis hormonlardan kaynakli o yuzden sakin olmaya calis sadece bebegini kucagina alacagin ani düsün. Benim icin cok erken ama bende acaip korktugumdan arastiriyorum videolara bakiyorum kendimi baya sakinlestirdim simdiden o sekilde ve birkac saat aci cekiceksin sonra yavrun kucaginda o mucize ani dusunmek emin ol sana herseyi unutturur. Güzel olan hersey zor hayatta eger hic olmuyorsa igne vurdurursun onu doktorunla konus hani su epidural normal dogum dedikleri eger diyrsanda ben hic beceremem göze alamam sezeryan ol ama tavsiye etmem. Kendin ve bebegin icin en sagliklisi normal dogum
Hadi yaDoğuma girmeden eşim hadi aslanım sen yaparsın bugünü çok bekledik kızımı al gel hemen bana ben çok bekleyemem falan dedi.bende sancı çekerken bu mecbur çıkacak dedim. Sezeryandan daha çok korktuğum için bana Bi güven cesaret geldi on tane doğururdum o şevkle
Öyle düşüncem cikarcamO kadar zor olsa 10 tane bile doğuran kadın olmazdı heralde. O içimdeyse illa ki bir şekilde çıkacak diye düşünmüştüm ben hep. Bence sen de öyle düşün.
Valla sana tek Öner'im eşinden destek al sadece . Annem sürekli ağladığı için Doğumdan önce iletişim kuramadık babaannem beni gördüğü zaman ağlıyordu hamile kaldığımdan beri. Ailem beni üzüldükleri için çok üzdüler . Eşim cesaret verdi hep.Hadi yagüzel demiş eşin allahim o şevk banada gelsin inşallah nolurrrrr dua edicem hep herkes için ve tabi kendim için
Bende hep yürümeye calisiyorum inşallah etkisi olur banada cnm .yazdiklarinizi aklımdan cikarmiycam hep düşüncem ve allahin izniyle kızımı sağlıkla kucağıma alcamm inşallahKorkulacak hicbisey yok canım stres yapma kendini rahatlat doğumda bişey yok zaten yapabilirsen normal doğum yap sadece sancı çekeceksin oda dayanilmayacak birşey degil her güzel şeyin bir bedeli var ki evlat için o mutluluk için sancı az bile :) benide korkutmaya çalıştılar diyim ama ben rahattım hastaneye gitmem doğum yapıp yavrumu kucağıma almam sadece 3,5 saat sürdü ben çok yürüyüş yapmıştım onun rahatlığını yaşadım ama korkma dua et herşey beyinde bitiyor :)
Evet eşim zaten yanımda olur hastanede onu gorunce daha kolay olur diye umuyorum bende çünkü hasta oldugumda azcik benimle ilgilense hemen iyilesiyorumValla sana tek Öner'im eşinden destek al sadece . Annem sürekli ağladığı için Doğumdan önce iletişim kuramadık babaannem beni gördüğü zaman ağlıyordu hamile kaldığımdan beri. Ailem beni üzüldükleri için çok üzdüler . Eşim cesaret verdi hep.
2 normal doğum yaptım kuzum ikisinde de ertesi gün dinç kalktım çocuklarımla ilgilendim hiç korkma ve ebenin dediğini dinle kulak ver mutlaka nefes çok önemli nasıl yapacağını da zaten ebeler söyleyecek sana.. sağlıkla al yavrunu kucağına.. sezeryana aksi bir durum olmadıkça yönelme çünkü doğumu kolay ama sonrası zor bir süreç..Doğum zamanı yaklaştı daha mı çok korkuyorum ne
Aminnn cnmm inşallah dua edelim hepAy bende korkuyorum ama en çok sezeryan olursa diye korkuyorum diğerinden o kadar değil benim annem iki çocuğu evde birini hastaneye giderken yolda biruni de hastane de doğurmuş Halam tarlada çalışırken doğurup çocuğu sarıp çalışmaya devam etmiş:))o yüzden sakinlesmeye çalışıyorum inşallah hayırlısı ile Rabbim bize de kolay doğum sağlar:))
Tamam cnm çok tesekkur ederim.ayy gerçekten biraz daha iyiyim şuan allahım sen herkese yardım et inşallah hayirlisiyla bi avazda doguralim evlatlarımızı kucagimiza alalimCanım normal doğum mu olacak ? Bende uç ay önce doğum yaptım ama inan oyle güzel kolay geçti ki çok şukur doğumuM. Herşeyden önce kendine güven ve inan ben yaparım de.Korkulacak hiçbir şey yok bu kadar kadın nasıl doğurmuş hatta yetmemiş ikinci üçüncüyü de doğurmuşlar.bn hep kendimi boylle motive ettim ve inan o sancıları çekip bebeğine kavuşmak tarifsiz i.Birde sana tavsiyem netten nefes egzersizlerine bak yapmaya çalış bol bol yürü ve son uç hafta kala vajinana zeytinyağı sür inşallah kolaycacık geçer doğumun.
Doğumun nasıl olacağı belli değil canım şuan ama başı aşağıda doktor doğum pozisyonu almış dedi ama değişebilir de böyle de kalabilir dedi.hayirlisi artıkCanım normal doğum mu olacak ? Bende uç ay önce doğum yaptım ama inan oyle güzel kolay geçti ki çok şukur doğumuM. Herşeyden önce kendine güven ve inan ben yaparım de.Korkulacak hiçbir şey yok bu kadar kadın nasıl doğurmuş hatta yetmemiş ikinci üçüncüyü de doğurmuşlar.bn hep kendimi boylle motive ettim ve inan o sancıları çekip bebeğine kavuşmak tarifsiz i.Birde sana tavsiyem netten nefes egzersizlerine bak yapmaya çalış bol bol yürü ve son uç hafta kala vajinana zeytinyağı sür inşallah kolaycacık geçer doğumun.
Tamam canım ebeyi dinlerm her dediğini yaparım yeter ki sert biri olmasın2 normal doğum yaptım kuzum ikisinde de ertesi gün dinç kalktım çocuklarımla ilgilendim hiç korkma ve ebenin dediğini dinle kulak ver mutlaka nefes çok önemli nasıl yapacağını da zaten ebeler söyleyecek sana.. sağlıkla al yavrunu kucağına.. sezeryana aksi bir durum olmadıkça yönelme çünkü doğumu kolay ama sonrası zor bir süreç..
Aminnn cnmm inşallah dua edelim hep
dr sert olanını duydum ama ebe duymadım hiç için rahat olsun..Tam
Tamam canım ebeyi dinlerm her dediğini yaparım yeter ki sert biri olmasın
Aminn canim su carsamba bi gelsinde insallah rabbim bize bagislasin onlari hayirli olsun sanada minik prensi cok öpüyo teyzesiBenim belli canım oğlum olacak inşallah benimde belim kopuyor ve basım çok dönüyor hayırlısı ile inşallah bebeklerimizi kucağımiza alırız:)) inşallah seninde hayırlisu ile haberini bekliyorum
Amin inşallah canımBende hep yürümeye calisiyorum inşallah etkisi olur banada cnm .yazdiklarinizi aklımdan cikarmiycam hep düşüncem ve allahin izniyle kızımı sağlıkla kucağıma alcamm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?