- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Haklisin canım Allah yardımcımız olsun inşallah bende kendimi rahatlatmaya calisiyorum.pozitif doğum hikayeleri okumami burdan biri söyledi okudum çok hoşuma gitti bende kızımı sağlıkla kolay bi şekilde kucağıma almak istiyorum ve paylaşcm bende burda zamanı gelince inşallahOncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende 18 haftalık hamileyim ve evhamliyim söyle mi olur böyle mi olur sağlık ocağında tetanos aşısı yaptırıyorum öncesinde sonrasında bile ne kadar düşünüyorumiçim rahat etmiyor mesela değişik duygular yaşıyorum.
Doğum ise artik finali
Kendinizi düşünce yoluyla rahatlatin vesvese evhama yer vermeyin ve duydugunuz her şeyde senaryo kurmayın aslında bunları kendim için de diyorum. Çünkü düşünce olarak ne kadar rahat olursak her şeyin daha kolay olacağını düşünüyorum zaten vücudumuz değişim yaşayacak bir de düşünceyle kasmaya gerek yok.
Ben açıkçası normal doğum istiyorum sonraki iyileşme süreci icin
Ama Rabbim neyi kısmet ederse tabii ki o olur ve kesinlikle normal doğum videoları falan izlemiyorum
Senin içinde en uygun olan yöntem o an bulunacaktır bizim güvenmekten ve ıyu niyetli olmaktan başka çarem yok gibi
Canım benimde ilk gebeliğim hic bi bilgim yok ama dua et hep doğumu kolaylaştırmak için dualar var onları oku Allah yardımcın olsun inşallahBir de ben alt bolgemi dusununce oradan çocuk nasıl doğacak diye korkuyorum
İnşallah canım Rabbim bir avazda kurtarsın herkesiCanım benimde ilk gebeliğim hic bi bilgim yok ama dua et hep doğumu kolaylaştırmak için dualar var onları oku Allah yardımcın olsun inşallah
Oyyy cnm keşke şahit olmasaydın o anaBenimde ilk gebeliğim 9 haftaligim.hemsire ablamin kendi hastanesinde doğumundaydim o senaryo aklımda ve cook korkuyorum direkt sezaryen mi olsam acaba
Merhaba canim ben ailemin sen normal dogurursan herkes dogurabilir dedigi bir insanim benimde boyle korkularim vardi nette ne kadar dogum hikayesi var hepsini okudum toplumda anlatilan korku filmi gibi dogum hikayelerine aldanma annem kizardi okuma diye herkes farkli her dogum farkli diye gercekten oyle senin hikayen kimseninkine benzemez o sana ozel ben dogumun kolay olmasi icin 7 defa okunan bir dua vardi onu okudum birde hergun duzenli yarim saat yurudum bide akrabamiz 3 tane medine hurmasina yasin okumus dogum kolay olurmus doguma girmeden onu yedim falan cok sukur bebegimi kucagima aldim simdi 2. Ciye hamileyim yine korku yokmu illaki var da Allah onun cesaretini veriyor ve yardim ediyor muhakkak insallah bir cirpida kolay bir dogumun olsun sevgilerKızlar ben doğumdan cok korkuyorum ya nasıl yencem bu korkumu. Az kaldı doğuma hayirlisiyla
Hangi duayı okudun canim yazar mısın bende okiyim hergun Yasin okumaya calisiyorum bunu da okuyayim.bide erkenden doğar diye korkuyorum hafif sancida uff yaMerhaba canim ben ailemin sen normal dogurursan herkes dogurabilir dedigi bir insanim benimde boyle korkularim vardi nette ne kadar dogum hikayesi var hepsini okudum toplumda anlatilan korku filmi gibi dogum hikayelerine aldanma annem kizardi okuma diye herkes farkli her dogum farkli diye gercekten oyle senin hikayen kimseninkine benzemez o sana ozel ben dogumun kolay olmasi icin 7 defa okunan bir dua vardi onu okudum birde hergun duzenli yarim saat yurudum bide akrabamiz 3 tane medine hurmasina yasin okumus dogum kolay olurmus doguma girmeden onu yedim falan cok sukur bebegimi kucagima aldim simdi 2. Ciye hamileyim yine korku yokmu illaki var da Allah onun cesaretini veriyor ve yardim ediyor muhakkak insallah bir cirpida kolay bir dogumun olsun sevgiler
Zaten bu etrafta boş boş konuşanlar yüzünden bende korku oldu cnm .şimdi de karnıma takmışlar neymiş çok asagidaymis doktora soruyorum tehlikelimi çok mu aşağıda diye yok normal diyo ama millet konustukca stres oluyorum.yok doğuracak olan kadının karnı gibi sanki doğum yaklaşmış filan diyolar benim daha 30 haftalık. Çok korkuyorum takmamaya calisiyorum ama insan bu dönemde çok hassas keşke dusunebilseler biraz .Benim hiç doğum korkum yoktu.etraf sağ olsun herkes korkuttu beni. 10 günüm kaldı hafifden korkmaya başladım. Hep normal doğum istiyordum herkes yok yapamazsın deli misin sezeryan ol. Normal doğum şöyle zor zaten onda da kesiyorlar daha kötü diye anlattıkça anlattılar. Hala kv vazgeç normal çok zor sezeryan ol diyor
Allah yardımcın olsun cnm inşallah bi avazda kurtarirsn yavrunu kucağına alırsın . Bende inşallah zamani gelince hayırlısıyla sağlıkla alırım yavrumu kucağımaZaten bu etrafta boş boş konuşanlar yüzünden bende korku oldu cnm .şimdi de karnıma takmışlar neymiş çok asagidaymis doktora soruyorum tehlikelimi çok mu aşağıda diye yok normal diyo ama millet konustukca stres oluyorum.yok doğuracak olan kadının karnı gibi sanki doğum yaklaşmış filan diyolar benim daha 30 haftalık. Çok korkuyorum takmamaya calisiyorum ama insan bu dönemde çok hassas keşke dusunebilseler biraz .
Aynen düşüncesizler iyilik yaptıklarını sanıyorlar konuşarak.herkrs herşeyi cok biliyor ya.ben de takmamaya çalıştım ama hamilelik psikolojisi ister istemez etkileniyorsunZaten bu etrafta boş boş konuşanlar yüzünden bende korku oldu cnm .şimdi de karnıma takmışlar neymiş çok asagidaymis doktora soruyorum tehlikelimi çok mu aşağıda diye yok normal diyo ama millet konustukca stres oluyorum.yok doğuracak olan kadının karnı gibi sanki doğum yaklaşmış filan diyolar benim daha 30 haftalık. Çok korkuyorum takmamaya calisiyorum ama insan bu dönemde çok hassas keşke dusunebilseler biraz .
Cnm gerçekten seni cokkk iyi anlıyorum aynısını çünkü bana da yapiyolar sinirlerim bozuldu artık doğumdan korkuyorum karnın aşağıda diyolar erken doğumdan korkuyorum ne bileyim ya kafam allak bullak oldu.allaha dua ediyorum hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz. Ben zor bi doğum yapsamda etrafındakileri korkutmam insanlık değil çünkü buAynen düşüncesizler iyilik yaptıklarını sanıyorlar konuşarak.herkrs herşeyi cok biliyor ya.ben de takmamaya çalıştım ama hamilelik psikolojisi ister istemez etkileniyorsun
Canım korkma doktor normal demiş karnın için gerisini boşver sen.benimki de çok hareketliydi gelişimi de öndeydi erken gelir dedik hep 10 gün kaldı tık yok halaCnm gerçekten seni cokkk iyi anlıyorum aynısını çünkü bana da yapiyolar sinirlerim bozuldu artık doğumdan korkuyorum karnın aşağıda diyolar erken doğumdan korkuyorum ne bileyim ya kafam allak bullak oldu.allaha dua ediyorum hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz. Ben zor bi doğum yapsamda etrafındakileri korkutmam insanlık değil çünkü bu
Aynen öyle çevre sadece göz korkutuyor biz kendi kendimizi alistirip hazirlycaz dediğin gibi doğanın kanunu bu cnm .Allah yardımcımız olsun inşallah.benimde 2 hafta önde gidiyo ama doğum tarihi değişmedi hakkımızda hayırlısı inşallah.dogurunca yaz cnm olur mu .Ben de hep kendi kendimi telkin ediyorum bunca kadın nasıl doğurmuş doğanın kanunu bu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?