• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan ne kadar sonra regl oldunuz ?

16 aylıkken doktora gittim hormon bakıldı normaldi her şey. Çok emiyodu benim bebe aşırı yani saat başı memeyi almasam çıkarmazdı ağzından o derece. 1 sene dolunca gidilmeli. 1.5 hatta nadiren 2 seneye kadar regl görmemek normal dediler. Ben de daha erken gidecektim doktora da bi kaç kez randevularım iptal edildi filan ben de şikayetim yok diye özele gitmek istememiştim nasılsa rutin kontrol diye. Doktora gidişim de o yüzden gecikmişti. Ama kafanıza takilan başka şeyler olursa gidin muayene olun tabi.
Benim kide öyle gece hiç bırakmıyor beni. Biraz daha beklerim olmazsa bende bi hormon testi yaptırayım

İlk doğumumda emzirmedim 41. Gün oldum her ayda düzenli oldum.
2. Dogumumda emziriyordum 6 ay sonra olmaya basladim. Şuan 3. Doğumum bunuda emziriyorum bakalım bunda ne zaman olurum.

İlk doğumumda emzirmedim 41. Gün oldum her ayda düzenli oldum.
2. Dogumumda emziriyordum 6 ay sonra olmaya basladim. Şuan 3. Doğumum bunuda emziriyorum bakalım bunda ne zaman olurum.
İlk doğumda bende hemen oldum. Bunda henüz olmadım . Peki ikincisinde adet olduktan sonra düzenli miydi

İlk doğumda bende hemen oldum. Bunda henüz olmadım . Peki ikincisinde adet olduktan sonra düzenli miydi
Bazen bir kaç gün bazen 1 hafta gibi sapmalar oluyordu. Zaten adet olmaya başladıktan sonra 2 3 adet sonrası emzirirken hamile kaldim.

Hayır emzirmek korumaz kesinlikle, ama âdet görmediyseniz henüz yumurtlamanız gerçekleşmemiş adet göresiye kadar hamile kalmazsınız 🙂
Lutfen boyle kesin seyler konusmayin
Hic adet gormeden hamile kalan yiginla insan var
Kadin dogum yapiyor 5 ay adet gormuyor ama karninda da birseyler hissediyor bi gidiyor doktora hamile
Olabiliyor yani

Back
X