Doğumdan ne kadar süre sonra burun ameliyatı olabilirim.

Sungate170308

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
203
112
18
36
Kızlar az çok para biriktirdim gerçi burun ameliyatı fiyatlarını bilmiyorum ama. Antalyada yaşıyorum estetik istiyorum bebeğimin sütten kesilmesini mi beklemeliyim ameliyat olmak için.

Kızlar az çok para biriktirdim gerçi burun ameliyatı fiyatlarını bilmiyorum ama. Antalyada yaşıyorum estetik istiyorum bebeğimin sütten kesilmesini mi beklemeliyim ameliyat olmak için.
En az 4- 5 gün sadece kendinizle ilgilenebileceksiniz. Tamponlardan zor nefes alacaksınız ve anestezi yüzünden ayağa kalktığınızda başınız dönecek biraz. Zaten ilaç hala vücutta olduğundan bebeği emzirmeyin bir süre.
Ben olsam sütten kesilmesini beklerdim ameliyat için.

En az 4- 5 gün sadece kendinizle ilgilenebileceksiniz. Tamponlardan zor nefes alacaksınız ve anestezi yüzünden ayağa kalktığınızda başınız dönecek biraz. Zaten ilaç hala vücutta olduğundan bebeği emzirmeyin bir süre.
Dediğiniz gibi yapayım bebeğim öncelikli sütten kesildikten sonra yaptırayım. Zaten o zaman kadar doktor arayışımda biter.

Bende tampon yoktu hiç.baş dönmesi de hiç olmadı.ameliyattan cıkınca 4_5 saat yattım akşam bahceye indim gezdim hiç başım dönmedi.çok rahat gecti ameliyatım

Back
X