Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ilk doğumumda 40 gün sürdü. 8 ay regl olmadım. Herkesin kendi bünyesine göre değişiyormuş. 1 sene olmayanda var. Hamile olma olasılığın ewt varMerhaba arkadaşlar.. 19 ocakta doğum yaptım.. Lohusalığım 1 ay sürdü.. Emziriyorum. Peki normal regl ne zaman olurum.. Emzirirken Regl olmadığım sürece hamile kalma olasılığım var mı?
Bende olmadı ama çevremde düzensiz olanlar var.Bende aralık 23 Te doğum yaptım ilk 40 günden sonra ayda 2 defa adet olduğum oldu ancak bu ay gecikti eşim korunuyor ama yine de korkuyorum .doğum sonra si adet görememe düzensizlik olabilir mi
Evet doğumdan sonra 6 ay boyunca adet görememe ve görülsede düzensiz adet olmaktadır.Bende aralık 23 Te doğum yaptım ilk 40 günden sonra ayda 2 defa adet olduğum oldu ancak bu ay gecikti eşim korunuyor ama yine de korkuyorum .doğum sonra si adet görememe düzensizlik olabilir mi
Merhaba arkadaşlar.. 19 ocakta doğum yaptım.. Lohusalığım 1 ay sürdü.. Emziriyorum. Peki normal regl ne zaman olurum.. Emzirirken Regl olmadığım sürece hamile kalma olasılığım var mı?