Doğumdan ne kadar zaman sonra regl oldunuz?

fatma1nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
32
37
3
42
Merhaba arkadaşlar.. 19 ocakta doğum yaptım.. Lohusalığım 1 ay sürdü.. Emziriyorum. Peki normal regl ne zaman olurum.. Emzirirken Regl olmadığım sürece hamile kalma olasılığım var mı?

Logusaligim 40 gun sür dü emzirdigim için adet 5 ay sonra oldm ...Fakat dr.bana hamile kalabilir sin demiş ti

Benim de logusaligim kırk gün sürdü bebeğim 4 aylık ve hala regl olmadım ilk üç ay süt yüzde 75 koruyabilirmis ama sonrasında hamile kalinabilirmis

Aynen canim kesinlikle ..hele ki süt dışında su bile veriyorsanız sütun koruması daha da düşüyormuş sadece süt verenlere nazaran

Merhabalar, Doğum sonrası 40. günden itibaren doğum kontrol yöntemleri ( sprial, kondom vb.) kullanmaya başlayabilirsiniz. Doğum sonrası adet olma 6 aya kadar uzayabilir veya olsa da düzensiz olabilmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.. 19 ocakta doğum yaptım.. Lohusalığım 1 ay sürdü.. Emziriyorum. Peki normal regl ne zaman olurum.. Emzirirken Regl olmadığım sürece hamile kalma olasılığım var mı?
merhaba ilk doğumumda 40 gün sürdü. 8 ay regl olmadım. Herkesin kendi bünyesine göre değişiyormuş. 1 sene olmayanda var. Hamile olma olasılığın ewt var

Ben oğlum 9buçuk aylık olduğunda şubatta oldum ilken sonra da bu ay olmadım. Düzensizlikler olur aman diyim süt korur deyip tedbiri elden bırakmayın.

Bende aralık 23 Te doğum yaptım ilk 40 günden sonra ayda 2 defa adet olduğum oldu ancak bu ay gecikti eşim korunuyor ama yine de korkuyorum .doğum sonra si adet görememe düzensizlik olabilir mi

Bende aralık 23 Te doğum yaptım ilk 40 günden sonra ayda 2 defa adet olduğum oldu ancak bu ay gecikti eşim korunuyor ama yine de korkuyorum .doğum sonra si adet görememe düzensizlik olabilir mi
Evet doğumdan sonra 6 ay boyunca adet görememe ve görülsede düzensiz adet olmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk kızımda doktor 40 gün sonraki kontrolde ilaç vermisti. Öyle regl olmuştum ve düzenliydi. İkinci doğumum 15 Aralık da oldu. 3.5 ay sonra yani bu hafta regl oldum kendiliğinden. İnşallah düzenli olur.
Hamile kalma riski var. SÜT KORUMAZ ! Aman dikkat edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…