Doğumdan sonra 2 aydır yanımda olan annem gidiyor:(((

Benim gibi olan birilerini görünce rahatlıyorum bende demek tek değilim. Bende bir ay önce doğum yaptım ailem başka şehirde 15 gün annem geldi snra gitti ramazan tabi kardeşim babaannem babam çok zor tek başlarına. Bi kaç gün geçince kızım çok ağladı dayanamadım annemi aradım nılur gel diye bi hafta daha geldi yine gitti sonuç olarak alışcaz yalnız kalmaya

Benimde annem ve kız kardeşim de Ramazan başından beri yanımdalar. Şimdiden düşünüyorum onlar gidince ne Yaparım diye.. Ev işi vs değil derdim çok alıştım çok zor gelecek:KK43:(
Çok zor oluyor çok ağlıyorum sabahtan beri bende:( sütümü etkileyecek diye korkuyorum bi yandan da ama engel olamıyorum göz yaşlarıma..ev işi o bu şu yapılır bi yerde dert değil,insan dayanağını kaybedip savunmasız hissediyor kendini:(

Annem ve babam doğumdan 2 buçuk hafta önce geldi.(Kendileri başka bir şehirde yaşıyorlar) Doğum yapalı 2 ay 1 hafta oldu.yani 3 aydır yanımdalar ve ben çok alışmıştım.bugün gidiyorlar.Çoookk üzgünüm ve çok korkuyorum bebeğimle yanlız kalacağım için.Bazen gaz sancıları oluyor ve çok ağlıyor o zaman ne yapacağımı şaşırıyorum.Annemler en büyük desteğimdi.Ev işlerini, yemeğimi hep annem yaptı.Şimdi ben ne yapacağım.Akşamdan beri sürekli gözlerim doluyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Onlarda görmesin, üzülmesinler, akılları burda kalmasın istiyorum.Ama çok üzülüyorum.Ne yapacağımı bilemedim üzüntüden,buraya yazmak istedim belki benimle aynı duyguları yaşayıp atlatanlar duygularını payşamak isterler....
Canım benim çok iyi anlıyorum seni.üzülme diyemem ama hep öyle olmuyo emin ol alışıyorsun. İlk gece bi geçsin o kadar napıcam korkusu kalmıyor. Sonra bi düzen oturtursun sen bile şaşırırsın. Kendimden biliyorum. Bide benim ikizdi. Halimi bi görseydin. Ama atlattık. Ne kadar da büyüsek evladımız da olsa hala anne baba diyoruz Allahım acılarını göstermesin

5 gün oldu doğum yapalı sezeryandım ama hiç yatmadım çok şükür annem geldi yanıma ki yanımda hasta oldu o bana bakıcağına ben bakıyorum ona ama yinede yanımda soluk alması bile yetiyor 2 gün sonra gidicek çok üzülüyorum niye başka şehirdeyim diye :cry:

5 gün oldu doğum yapalı sezeryandım ama hiç yatmadım çok şükür annem geldi yanıma ki yanımda hasta oldu o bana bakıcağına ben bakıyorum ona ama yinede yanımda soluk alması bile yetiyor 2 gün sonra gidicek çok üzülüyorum niye başka şehirdeyim diye :cry:
canim ben de yukarda zamaninda nasil uzuldugumu yazmisim ama inan daha iyi oluyor bl yonden gitmeleri,sen duzenini kuruyorsun alisiyor ve yurutuyorsun

Back
X