Doğumdan sonra adet görme?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Merhaba arkadaslar.5 ay önce doğum yaptim. 4.ayda adet oldum. Aralık 11 de.
Bu ay hala adet olmadim. Gebelik olması zor,dikkat ediyoruz, eşim korunuyor zaten. Belirtisi de yok hamilelik. Ama günüm geçti 5 gün yarın dr gidecegim ,ama sizlerede sormak istiyorm, böyle sorunla karşılaşan var mi? Acaba doğum sonrasi 1 kere olup , daha geç olan.Bu kadar gecikme normal mi?.Bu arada emziriyorumda.

emzirdigin icin düzensiz dir. bende stresse bagli, cok stressli haftaysa hep gecikiyor ozaman.

Doğumlardan sonra adet düzensizliği olur zaten 1 sene sonra fln normale döner.
Dr. Gidin siz yinede,hayirli olsun bebisiniz.

• Beğen
Reactions: tse
Benim 11.5 aydır adetim yok. Erken gelenlerin dshs sonra duzensiz geldigini de cok kez okudum. Ama içim rahat etsin diyorsanız yarın bi kan verin.

Cok tsk ederim. 1 hafta kadar filan mi gecikiyor

degisiyor malesef sürekli, bazen iki gün bazen on bazen 4, cani ne zaman isterse gelio bizimki

• Beğen
Reactions: tse
Benimki altı ay gelmedi sonra bi kere geldi ve sonradaki 4 ay sonra geldi ondan sonra düzene girdi emzirdiğim için düzensizdi

Merhaba arkadaslar.5 ay önce doğum yaptim. 4.ayda adet oldum. Aralık 11 de.
Bu ay hala adet olmadim. Gebelik olması zor,dikkat ediyoruz, eşim korunuyor zaten. Belirtisi de yok hamilelik. Ama günüm geçti 5 gün yarın dr gidecegim ,ama sizlerede sormak istiyorm, böyle sorunla karşılaşan var mi? Acaba doğum sonrasi 1 kere olup , daha geç olan.Bu kadar gecikme normal mi?.Bu arada emziriyorumda.
Normal

Back
X