Doğumdan sonra adet olmak

Alpaslannn2602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
117
32
28
25
Merhaba doğum yapalı 40 gün oldu ve kanamam 25 gün falan sürdü daha sonra sarı Akıntı şeklinde bir hafta kadar devam etti ve daha sonra da kanamam yine başladı ama bu sefer kokusuzdu. Doğumdan sonraki kanamam leş gibi kokarken bu kokusuz ve. Hala devam ediyor. Sizce adet kanaması mı çünkü kime dediysem adet olmuşsun dediler

Merhaba doğum yapalı 40 gün oldu ve kanamam 25 gün falan sürdü daha sonra sarı Akıntı şeklinde bir hafta kadar devam etti ve daha sonra da kanamam yine başladı ama bu sefer kokusuzdu. Doğumdan sonraki kanamam leş gibi kokarken bu kokusuz ve. Hala devam ediyor. Sizce adet kanaması mı çünkü kime dediysem adet olmuşsun dediler

Muhtemelen evet regli kanamasıdır. Süresini takip edin. 10 günden uzun sürerse doktora gitmekte fayda var.

Adettir. Ben de 40imdan 70gun snra adet oldum 5gun sürdü bitti ama 15 gün snra yine adet oldum oda 4 gün sürdü. Ondan snra 32 gün geçti hala olmadim bekliyorum

Muhtemelen regl oldunuz. Ben doğumdan sonra 50.günde regl olmuştum. Herkesin bünyesi farklı ama uzun sürerse doktora görünmekte fayda var.

Back
X