- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
Doğumdan sonra kasinan ve basi donen varmi
2 buçuk ay oldu sezeryan oldum
ve 3 haftadir kasiniyorum bas dönmesi de var ;(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kulaktan olduğuna inanıyorum ama ilaç kullanmak zorunda kalirsam sonuçta çocuk emziriyorum en az 3 daha beklimBenim öyle oldu tam 3 ay çektim sürekli başım dönüyodu bıraksan dümdüz yürüyomuyodum içim boşalıyo gibi oluyodu ne çocukla ilgilendim ne bişey hep annemgil baktı dahiliyeye gittim salak dr idrar yolu enf dedi bi hafta ilaç kuşlandm yine geçmedi özellere gittim yine çare yok komşum geldi dediki kulak kristallerin yerinden oynamış olabilir bi kbb ye git dedi ama sıra beklerken bile ayakta duramıyodum biyerlerden tutunuyodum sonuç olarak doğumda zorlanmadan kulak kristallerim oynamış bi manevra hareketiyle getirdi dr yerine 10 gün içinde düzeldim şükür bi kbb ye git derim
Yooo hep ayni şeyleri yedim ictim elbise giysem batio..sut olsun diye aşiri biseyler tukettinde alerjimi ?yaptida kasiniyorsun.
Yok zaten ilaç vermiyo sadece seni manevra diye bişey var kulağına biraz hareket yaptırıp yerine oturtuyo seni rn iyi ben anlarım doğum yaptm hayatım zindan oldu bi anda onun için git ve kurtul bebeğin olduğunu anlayacaksın ilaç kullansanda bebeğe geçmemesine dikkat ediyolarBende kulaktan olduğuna inanıyorum ama ilaç kullanmak zorunda kalirsam sonuçta çocuk emziriyorum en az 3 daha beklim![]()
Santafer kullaniodum 3 hafta oldu birali zaten çocukta 10 gün sonra 3 aylik olucak... Bilmiorumki umarim öyledirBas donmesi ve kasinma anemi belirtileri icerisinde yer alir. Gebelik doneminde gelisen aneminiz dogum esnasinda kaybettiginiz kan miktarinizla dahada artmis olabilir. Kan sayimi yaptirmanizi tavsiye ederim.
Nasil kan sayimi yaptirmam gerekioBas donmesi ve kasinma anemi belirtileri icerisinde yer alir. Gebelik doneminde gelisen aneminiz dogum esnasinda kaybettiginiz kan miktarinizla dahada artmis olabilir. Kan sayimi yaptirmanizi tavsiye ederim.
İnşallah geçer yaa strestende olabilirim belki kolay değil çocukla uğraşmak birde yardim edenin olmayınca çok yiprandim...Yok zaten ilaç vermiyo sadece seni manevra diye bişey var kulağına biraz hareket yaptırıp yerine oturtuyo seni rn iyi ben anlarım doğum yaptm hayatım zindan oldu bi anda onun için git ve kurtul bebeğin olduğunu anlayacaksın ilaç kullansanda bebeğe geçmemesine dikkat ediyolar
VALLA SANTAFERİ Bİ 10 GUN DAHA KULLANİM OLMAZSA DOKTORA GİDİM BU KASİNMALARDA MAHVETTİ BENİKansizliginiz halsiz kalmaniza strese de neden olur ki. Bu da bebeginie bakmanizi onemli olcude engeller. Dogum suresince kullandiginiz kan ilaclarinizi bu nedenle dogum sonrasi 3 ay daha kullanmanizi onerir doktorlar.
Bence hic beklemeden doktora basvurun. Burada soylediklerimiz ihtimal dahilinde olan seyler. Kasinmalar herhangi bir karaciger hadtaliginin ya da alelade bir alerjinin belirtisiolabilir. Yahut kansizliginizin derecesi yuksek olabilir ve sadece 1 santafer yeterli gelmeyebilir. Doktora gitmekten cekinmeyin. Verecegi ilaclari emzirme durumunuzu goz onunde bulundurarak verecektir. Ustelik aile hekiminize gittiginizde bebeginizin gelisim durumunu da ebenizle degerlendirmis olur bir tadla 2 kus vurursunuz.. Gecmis olsun...VALLA SANTAFERİ Bİ 10 GUN DAHA KULLANİM OLMAZSA DOKTORA GİDİM BU KASİNMALARDA MAHVETTİ BENİ