Doğumdan sonra cinsel hayat ??? Tecrübeli anneler yardımınızı bekliyorum

Hypnose_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
214
4
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Ben hamileyim ve inşallah normal doğum yapıcam..Ancak tabii ki her anne adayı gibi benimde kafamda bir sürü soru dönüo.. En çok merak ettiğim şey,normal doğumdan sonra cinsel hayat eski haline dönüyor mu ? Evliliklerde önemli bir yeri var doğal olarak ve ben de sorun yaşamak istemiyorum. Çoğu arkadaş vajinanın daraldığını söylemiş eskisine nazaran,bu tabii ki daha iyi.Dikişlerle de alakalıdır belki. Doktorum erkek çok danışamadım da bu konuyu ona o yüzsen sizden yardım bekliyorum,tecrübeli anneler. Eşlerin zevk almasında bir değişiklik oluyor mu ? Hiç artık birşey hissetmiyorum ,zevk almam azaldı diyen oldumu eşlerinizden ? Çok merak ediyorum lütfen yardımm..

Arkadaşlar merhaba,

Ben hamileyim ve inşallah normal doğum yapıcam..Ancak tabii ki her anne adayı gibi benimde kafamda bir sürü soru dönüo.. En çok merak ettiğim şey,normal doğumdan sonra cinsel hayat eski haline dönüyor mu ? Evliliklerde önemli bir yeri var doğal olarak ve ben de sorun yaşamak istemiyorum. Çoğu arkadaş vajinanın daraldığını söylemiş eskisine nazaran,bu tabii ki daha iyi.Dikişlerle de alakalıdır belki. Doktorum erkek çok danışamadım da bu konuyu ona o yüzsen sizden yardım bekliyorum,tecrübeli anneler. Eşlerin zevk almasında bir değişiklik oluyor mu ? Hiç artık birşey hissetmiyorum ,zevk almam azaldı diyen oldumu eşlerinizden ? Çok merak ediyorum lütfen yardımm..

Ben sezercikle doğum yaptım canım. Dediğin konuyu bilemem ama sana başka şeylerden bahsedebilirim: öncelikle hayatın hiç ummadığın gibi değişecek. Dğnyanın en gerçek aşkını yaşayacaksın yavrunla. Bu aşkı yaşarken bir kocan olduğunu asla unutma. Ve de kadın olduğunu. Hep temiz ol -ki bazı zamanlar aynaya bakmaya vaktin bile olmayacak- güzel kok kocana. Meryem ana sendromu oluyor şimdiki erkekler. Kocanla doğum hakkında pek konuşmamaya çalış, erkeklerin hayal gücü malum doğumu düşünüp uzaklaşmasın senden. Yanında emzirme de mecbur kalmadıkça. Şimdi adam baba olunca biraz şaşıracak. Ona zaman ver ve üzerine gitme. Herşey yavaş yavaş yoluna girer. Kuruluğun varsa losyon kullanırsın, genişlik varsa daralır. Hem erkekler dert etse bunu 3-5 tane doğurtmazlar karılarına. Sen onun kafasına birşeyler sokma gerisi hallolur güzelim. Bu arada yavrunu sağlıkla kucaklamanı temenni ediyorum.

ben sezeryanla doğum yaptım buna rağmen doğum sonrası kendimi hazır hissedene kadar bekledim bu da 2 ay sürdü... eşler bu konularda ne kadar anlayışlı gibi görünseler de aslında pek de birşey anlamıyorlar bence, sadece doğumun getirdği o karmaşa ve karışıklık içinde karıları ne derse tamam deyip işin içinden çıkıyorlar; cinsellikle ilgili talep ve beklentileri de o arada kaynayıp gidiyor muhtemelen :)

TaDukHePa doğru söylemiş sen ilk haftalardaki telaşı atlattıktan sonra kendine bakmayı ve kocanla ilgilenmeyi ihmal etme, gerisi bir şekilde gelir ...

tüm yorumlara katılıyorum.zaten doğumdan sonra erkekler lohusaya girio.depresif haller yaşıolar.biz birbirimize giriyoduk çekişmeler halindeydik.hala da nie olduğunu anlamış değilim cinsellik de 2ay sonra olabildi.ben cok korku yaşadım sezeryanla olmuştum.yavaş yavaş korkularım azalıo.aman kadın olmak zor zanaat bu da gecer deyip duruyorum.şimdide bebişten pek fırsat bulamıyoruz:))şu bi gerçekki hayatımız çok değişti bebişle.:))

sezeryan oldum ama hiç bişeyden etkilemedim maşallah tamam eskisi gibi olmuyor zaman kısıtlı ama imkansız değil istedikten sonra oooo:)merak etme çok rahat hiç bişey olmaz

Back
X