Doğumdan sonra cinsellik..:(

Gitmeyi düşünüyorum aslında. Biraz ağır bir grip atlattım gecen hafta. Düzeleyim en kısa zamanda muayene olacağım. Hâlâ emziriyor musun? Ne güzel...
Ben ek olarak mamaya da başladım. Emiyor ama sütüm yaramıyor olacaktı ki kilo alımı çok azdı.
evet canim emiyo ama öyle sakir şakır sütum yok artik bogazi iyi masallah merak etme doyuyordur bebişin ama dr a git mutlaka ki ben bazen 2 3 ayda bi kadın doğuma gidiyorum ıcim rahat etmiyo bazen en güzel cevabı sana dr söyler önerir burda ne deseler boş kuzum

Hepsinin sebebi süt hormonu :) Normal olarak fazla salgılıyosun bu da vajende kuruluk yapıyo prolaktinin enkötü yanı bu malesef

Kayganlaştırıcı falan dra sormadan almayın yeni doğum yapmış biri için riskli olabilir.

evet canim emiyo ama öyle sakir şakır sütum yok artik bogazi iyi masallah merak etme doyuyordur bebişin ama dr a git mutlaka ki ben bazen 2 3 ayda bi kadın doğuma gidiyorum ıcim rahat etmiyo bazen en güzel cevabı sana dr söyler önerir burda ne deseler boş kuzum
Dimi canım haklısın. .. insan tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyor arada.. ama tabiki dr dan daha detaylı bilgi alacağıma eminim.:)

Hepsinin sebebi süt hormonu :) Normal olarak fazla salgılıyosun bu da vajende kuruluk yapıyo prolaktinin enkötü yanı bu malesef

Kayganlaştırıcı falan dra sormadan almayın yeni doğum yapmış biri için riskli olabilir.
Hormonal değişiklikler alt üst ediyor bunyeyi :) dra danışmadan uygulanmamali kesinlikle katılıyorum. Atlatirim inşallah çok tşkler..

Merhaba arkadaşlar. 1 Kasım 2017 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. Yaklaşık 32 gün kanamam sürdü ve eşimle hiç birlikte olmadik haliyle. 9aylik hamilelik sürecimde de özellikle son 6aydan sonra ilişkiyi kesmiştik. Yani ben yaklaşık ağustostan bu yana cinsel ilişkiye girmedim. Geçen gün denedik ve çok zor birlikte olduk, yani şöyle ki çok zorlandım ve kanamam oldu, sanki oradaki doku yeniden yapilandi ve uzun süre birlikte olmadığımız için tekrar kanadı gibi geldi bana. Çok fazla değildi. Sizin de böyle yaşadığınız bir durum oldu mu? Yani uzun süre cinsellik yaşamayan kadınlar tekrar birliktelik yaşarsa kanamanin gelme durumu söz konusu mudur sizce? Korktum açıkçası... Bilgi almak istedim. Tşkler.
Ben de epizyotomi de oldu. Onun için henüz kendimi hazır hissetmiyorum ve korkuyorum. Canım çok mu ağrı oluyor? Ben aslında kanamadan ziyade ağrıdan korkuyorum. Bu arada senin kanamanın tahrişten olduğunu düşünüyorum. Malum kuruluk artıyormuş.

Merhaba arkadaşlar. 1 Kasım 2017 de normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. Yaklaşık 32 gün kanamam sürdü ve eşimle hiç birlikte olmadik haliyle. 9aylik hamilelik sürecimde de özellikle son 6aydan sonra ilişkiyi kesmiştik. Yani ben yaklaşık ağustostan bu yana cinsel ilişkiye girmedim. Geçen gün denedik ve çok zor birlikte olduk, yani şöyle ki çok zorlandım ve kanamam oldu, sanki oradaki doku yeniden yapilandi ve uzun süre birlikte olmadığımız için tekrar kanadı gibi geldi bana. Çok fazla değildi. Sizin de böyle yaşadığınız bir durum oldu mu? Yani uzun süre cinsellik yaşamayan kadınlar tekrar birliktelik yaşarsa kanamanin gelme durumu söz konusu mudur sizce? Korktum açıkçası... Bilgi almak istedim. Tşkler.

Evet aynısını yaşadım hatta kısa süre vajinismus oldum, ama hemen aştık. sen biraz dişini sikarsan eskisi gibi olur merak etme.

Benim kanama m olmadı ama zorlanmıştım canım yanmıştı. Zamanla geçiyor... ben özellikle bi şey yapmadım daha sakin ve yavaş hareket etmek dışında.. .

Aynisini yasiyorum oglum 6 aylik oldu.dogumdan sonra 3. Ayda cinsellige basladik ama ben resmen kacar oldum kocamdan. Eskisi gibi hic zevk almiyorum,canim zerre istemio ve iliskide sanki ilk oluyormuscasina aci cekiyorum. Kayganlastirici kullaniyorum bazen. Hic yapmasak aklima gelmeyecek o derece ama yasimiz daha genc sanki bizden gecmiscesine davranip kocami kendimden uzaklastirmak istemiyorum. İnsallah bu durum duzelir bir an once. Ama ben bebek emziriyorum ve emziren kadinlarda cinsel isteksizlik olmasi normalmis arastirmalarim sonucu ogrendim.

Normal. İlişki sonrası pembe ve çok az kanama oluyor. Daha 40 nız çıkalı 1 ay bile olmamış. İlişkiye başlayınca acı oluyor ama sonra geçiyor üstelik benim dikişim bile yoktu.

40 günden önce ilişkiye girilmez diye biliyorum ama tabi kansma durumu önemli
Ama en garanti iki ay
Ben kızıma hamileliğimde bir yakınlaşma yaşadım
Eşim psikolojik olarak kendini iyi hissetmiyor hamileyken çünkü

Dikişleriniz çok mu?
Normal doğum yapan biri için bu çok normal. Hatta önceden korkmasan bile etkiliyor ve kendini kasıyorsun. Bizzat yaşadım dikişim çoktu..
Tam olarak ne kadar zaman sonraydı hatırlamıyorum ama baya sürmüştü cesaretlenmem.

Back
X