Doğumdan sonra cinsellik

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
327
19
18
26
Daha önce hamile iken aynı konudan muzdariptim tekrardan bir konu açmak istedim çünkü dört aydır doğum yaptım artık ortada bir bahane kalmadı eşim ile olan cinsellik meselesine aslında çok utanıyorum konuyu açarken ama çok yardıma düşünmeye ihtiyacım var öncellikle kötüyü düşünmeden iyi açıdan bakmaya ihtiyacım var çünkü çok yorgunum hamile iken cinsellik az biraz vardı bebeğe zarar gelir diye çekinirdi bundan bunu öne sürerdi dört ay oldu doğum yapalı yine aynı mesele eşime bu konuyu açık açık anlatmama rağmen yine aynı uzun uzun süreler araya girdikten sonra bana yanaşıyor çok öyle istekli de değil sanki mecburmus gibi tamam doğum vs midesi bulandı belkide ondan diyorum ama insan sarılır öper vs onlarda yok çok üzülüyorum kafama takıyorum ama onun hiç umrunda değil ben sürekli pesindeymisim de o beni istemiyor gibi ne yapabilirim isteğim va olmuyor diyor

Bu erkeklere ne oluyor doğumdan sonra hiç anlamıyorum. Burada kaç konu açıldı bununla ilgili. Stresli bir işi mi var? Şüphelendiğiniz bir durum var mı? İlgisi başka bir yöne kaymış olabilir mi ?

Bu erkeklere ne oluyor doğumdan sonra hiç anlamıyorum. Burada kaç konu açıldı bununla ilgili. Stresli bir işi mi var? Şüphelendiğiniz bir durum var mı? İlgisi başka bir yöne kaymış olabilir mi ?
Hayır telefonu falan hep elimde sürekli genelde evde kalır arada arkdaslariyla görüşür evet işi zor stresli ama birgün çalışıyor birgün izin yapıyor gayeye rahat o konuda gözü sanki beni görmüyor

Erkekler bu hamilelik döneminde sanırım kendini mastürbasyona veriyor sonra normale donmek istemiyorlar ne hikmetse o daha konforlu daha rahatlarina geliyor

Erkekler bu hamilelik döneminde sanırım kendini mastürbasyona veriyor sonra normale donmek istemiyorlar ne hikmetse o daha konforlu daha rahatlarina geliyor
Bilemiyorum bir kaç kez fark etmiştim hep artık soğudum bende öyle istekli vs değilim ona karşı

Bizde de eskisi gibi yok haftada 2 3 artık bunu açık yazmam tuhaf özel biliyorum ama bi kere olay anında bebeğim ağladı farklı odadaydık bir de bebe telsizi yanımızda zaten utanıyor bebekle aynı odada sevişmeye. ben boş ver dedim bunu yazınca da kötü anne oldum ama bitsin istedim sonundaydım zaten kocamın ereksiyonu yok oldu erken boşalma vs yok ilişki anında yumuşadı 10 senelik beraberlikte ilk defa oldu çok şaşırdım. Bu konuyu konuşmadık ama doğum sonrası erkeklerde de hormon değişikliği oluyor hamileyken de ben istemiyordum. Ama bizde temas vs hep var 40ı bile beklemedik. Sekse ara verince bence iyi olmuyor kocam bana batıyor mesela. 4 aylık bebe benimki de 3 aylık uyuyor hep hızlıca oluyor bu da böyle bi dönem. Yüzleşme cesareti varsa yüzleş sakince konuş. Mastürbasyon mu yapıyorsun neden aramız soğuk de. Benimki bebekten utanıyor normal doğurdum doğumda yanımdaydı ama biz öpüşüp koklaşmaya devam ettik. Herkesin ilişkisi farklı bi arkadaşım doğurunca 6 ay kocasını öpmemiş bile.

Bence açık açık konuşmalısın erkeklerde böyle sorunlar olduğunu çok duydum bende doğum yapalı 24 gün oldu eşim devamlı yanaşıyor ama 40 gün bir şey yapmak istemiyorum

Normal doğum mu yaptınız sezaryen mi bende 24 gün oldu doğum yapalı eşim 40i zor bekliyor ben bekleme taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…