doğumdan sonra eşe ilgi!

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Kızlar slm burada tecrübeli anneler var sizlere bişi danışmak istiyorum istiyorum ben eşime çok önem veren insanım benim için çok değerlive hamileyim allahımın izniyle doğumum kışa denk gelecek ve eşime ilgim azalacak ona yetemicam diye ben korkuyorum evim kılimalı annem ben ve bebeğim 40m çıkana kadar aynı odada yatıcax eşim kendi odamızda bn onuda yalnız bırakmak istemiyorum onunda ihtiyaçları olacak cinsel yönden sevgi yönünden ben bunlar nasıl karşılıcam onu bi kenara atmak istemiyorum sizler bu dönemde nasıl davrandınız annem hep bizimle olacak bu dorun yaratacakmı yardımlarınızı bekliorum çünkü bn nasıl davrancamı gerçekten bilmiyorum

Kızlar slm burada tecrübeli anneler var sizlere bişi danışmak istiyorum istiyorum ben eşime çok önem veren insanım benim için çok değerlive hamileyim allahımın izniyle doğumum kışa denk gelecek ve eşime ilgim azalacak ona yetemicam diye ben korkuyorum evim kılimalı annem ben ve bebeğim 40m çıkana kadar aynı odada yatıcax eşim kendi odamızda bn onuda yalnız bırakmak istemiyorum onunda ihtiyaçları olacak cinsel yönden sevgi yönünden ben bunlar nasıl karşılıcam onu bi kenara atmak istemiyorum sizler bu dönemde nasıl davrandınız annem hep bizimle olacak bu dorun yaratacakmı yardımlarınızı bekliorum çünkü bn nasıl davrancamı gerçekten bilmiyorum

Aynı zamanlarda doğum yapacağız galiba..Neden böyle telaşlara düştünüz ki? Siz anne oluyorsanız eşiniz de baba olacak. Tabiki anneler kalacak yanımızda , zaten lohusalık geçene kadar cinsellik olmayacak, illaki ilk zamanlar bebekle daha çok ilgilenilecek bunu bir tek anne değil baba da yapacak. Şimdi bile cinsel hayat amanda aman gitmiyorki zaten, kendi adıma konuşayım çoğu zaman gözümü açamıyorum..Eeee eşimiz bunları şimdi hoşgörmeyecekde ne zman görecek ki?
Bence fazla telaş ediyorsunuz ben şu aralar nasıl doğum yapıcam, sütüm olcakmı, uslu bir bebek olcak mı bunların derdindeyim açıkçası. Anne olacak olmanın heycanı da bambaşka tabi. Bunlara eşim destek olmayacak sadece kendi rahatını düşünecekse vallahi varsın düşünsün kendi bilir. Hee bebek büyür birazcık, herşey oturur sonra zaten herşey düzene girer..

doğumdan hemen snra hem bı sure kanamanız olacak hemde amelıyattan cıkmıs olacaksınız sız eşinizi cinsel anlamda doyurma derdıne düşmüşsünüz kusura bakmayında garıp yanı 1 ay dayanıverın hem aılenız gıder hem sız toparlanırsınız

Son düzenleme:

eşine ilgin azalacak dogru
çünkü bebeginin daha çok ihtiyacı var sana
eşinde bu dönemde olabildigince anlayışlı olmalı
yalnız yatsın bişey olmaz zaten lohusasın ilgilenemeyeceksin adamla
eşim benimle yatmadı lohusalıgım bitene kadar
sezeryan oldugum için çarpmaktan korktu dikişlerime bişey olacak diye
ayrı ayrı kanepelerde yattık
bazen ben bazen eşim bebegimle uyudu
bazen anakucagında kendi uyudu
eşim gece aglayınca kalktı bana verdi ki eşim bide işe gidiyordu elinden gelince yardımcı oldu
annenle eşinin arası iyiyse sorun yok olmazda
eşin işe gidecek zaten akşam iki üç saat görecek anneni sorun olacagını sanmam

Zaten 40 ın çıkana kadar cinsel ilişki tıbben yasak, enfeksiyon ihtimaline karşı.

Diğer sorunu ben bilemem niye dersen bende hamilelikle beraber ilişki biter. Doğumdan sonra ise 6-7-8 ay ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman olur.

Metin Akpınarın bir sözü çok hoşuma gider " dürtülerimize engel olamayacaksak, hayvandan ne farkımız kalır"

Bence hazır olmadan sırf eşinin ihtiyaçları diye böyle birşeyi dert etme.

Son düzenleme:
benim anlamadığım neden anneniz siz ve bebek aynı odada kalıyor?
siz ve bebeğiniz yatak odasında annenizse misafir odanız nereyse orada yatsın.
doğum sadece anneyi değil babayı da etkileyen bir olay.
eğer eşinizde sizin kadar duyarlıysa emin olun o da benzer şeyleri sizin için düşünecek :34:
Allah nasip ederse benim doğumumda mart sonuna olacak ve annem gelecek.
ama böyle birşey hiç düşünmedim ben.
daha çok bebeğime odaklandım,eşimde öyle.
zaten 40 ınız çıkana kadar ister istemez cinsel yönden de o lohusalık bunalımından kaynaklı manevi yönden de ihmal edersiniz eşinizi.
eşiniz bunu anlayacaktır.

konu sahibi arkadaşım endişelerini anlıyorum eşine karşı hep ilgili olmuşsun doğum yapınca mecburen ilgisiz kalacaksın buda seni geriyor eşin bu konuda anlayaşlı olacaktır elbette ama sen yinede kafana takıyorsun

senn derdinn
cinsellik olmadığının farkındayım ben
bir insanın eşine sarılması öpmesi saçını okşaması ilgidir neden ilgi yatak deyince hemen cinsellik gelirki akla

ayrıca eşinde yanına kıvrılsın yatsın ne olacak senn annen onunda annesi sayılır ne varki bunda bebk beşikte yatmıyacakmı

siz niye 40 gün boyunca annenizle aynı odada kalıyorsunuzki allah nasip ederse bende kışın en soğuk ayında doğum yapacağım benimde annem gelecek ama kesinlikle 40 gün kalsın demiyorum kendimi toparlayana kadar kalsa yeter ben hiç eşimden ayrı yatmayıda düşünmedim tabiki cinsellik bir süre yasak ama niye yatağımı ayırayım böyle şeylerin eşleri birbirinden uzaklaştırdığını düşünüyorum ben

40 gun anneyle niye yatiyosunuz ilk bi kax gun tamamda kocaniz o brbege hic aliismayacakmi? Ilk oglumda on gunlukken yalniz kaldim bundada o kadar sure yeter kirk gundr neyin nesi
Ben kendimi iyi hissedersem 1 hafta sonra birlikteluk yasayabilirim

anne bebek anneanne neden aynı odada uyuyor çok saçma geldi

resmen babayı dışlıyor olacaksınız.

9 ocakta doğum yaptım, annem geldiği halde 2 gün eşim kaldı benimle hastanede, bir an bile yanımdan ayrılmadı, hastaneden döndüğümüz gibi odamıza geçtik, geceleri uyanınca ikimiz kalktık, altı kirlenince sırayla değiştirdik, bazen süt sağdım ben uyanmadan eşim besledi, sırayla kalktık. annem 25 gün kaldı bende ve sadece gündüzleri ilgilendi. gece kızım çok ağlarsa kapıyı tıklatıp izin istiyordu ben biraz bakayım siz uyuyun diye... olması gereken de bu zaten, eşinizi ilk günden bebeğinizin bakımından soyutlamayın, her şeyi birlikte ypın, bütün bakımı paylaşın, aksi halde hem kopuk bir baba-evlat ilişkisinin temellerini atmış olursunuz hem de biz tek başınıza çok yorulursunuz, en güzeli tüm bu özel anların paylaşılması... eşiniz de böylece hem bir bebeğin sorumluluklarını görür, baba olduğunu hisseder, hem de sizden ilgi bekleyecek zamanı kalmaz :34:

Ilk bebek galiba yoksa bu kadar acemice soru olmazdi:))

Zaten siz istesenizde cinsellik soz konusu olamaz bence. Dikis yara kan derken....

Sonra cektiginiz o kadar aci stres derken birde kocanizi memnun etme stresine girmeyin. Gercekten seviyosa o sizi el ustunde gezdirip memnun etsin..

40 gun anneyle niye yatiyosunuz ilk bi kax gun tamamda kocaniz o brbege hic aliismayacakmi? Ilk oglumda on gunlukken yalniz kaldim bundada o kadar sure yeter kirk gundr neyin nesi
Ben kendimi iyi hissedersem 1 hafta sonra birlikteluk yasayabilirim

nasıl yaşayacaksın canım? bi kaç hafta kanama zaten devam ediyor kanaman varken cinsellilk yaşayamazsın.üstelik 40 gün önermez doktorlar bunu anne enfeksiyona açıktır çünkü.e malum anne enfeksiyon kaparsa bebeği emziriyor çok da tehlikeli olur bu.

konu sahibi bende İnşallah mart başında doğum yapacağıma ama inan eşimi hiç düşünmedim bu süreçte.hele bi sağ salim doğumumuzu yapalım kendimizi toparlayalım cinselliğin acelesi yok..yani atlı kovalamıyor ya peşinizden.eş de anlayaşlı olacak elbette.

ama bebek,sen ve annen neden aynı odada yatacaksınız onu anlamadım?

Son düzenleme:
annenız 40 gun kalıcak mı? :53:ben sezaryanlı oldugum halde 1hafta sonra tek basıma baktım bebegıme bence 40 gun çooooook fazla en fazla 1hafta 10 gun yeter ınsana

eşini ayrı yatırıp rahata alıştırma benim eşim bebeğim 2 aylık olduğu halde benimle yatmıyor ki bebeğim huysuzda değildir uykusu bölünüyormuş beğefendinin

sizde kırkı çıktıktan sonra yakınlaşırsınız...hem sağlık hem de dini açıdan böyle olması gerekiyo yani....
aceleniz ne

Aman arkadasim sakin esinle odani ayirma ben 2 bebegimde de yaptim ayni hatayi ilkinda yatak odamiz soguktu ben bebegin idasinda kanepede yattim 1yil. 4 sene sonra 2.bebegim de yatagimdan ayrilmiycam dedim bu sefer de bebegim babasinin horlama sesinden uyuyamiyor 3umuz de uyuyamadigimzda esim kaneoeye transfer oldu;( bebegimin odasini ayiracam az daha buyusun de..dicem o ki esinden ayri yatma sogukluk giriyor ikiniz de yalniz yatmaya alisiyorsunuz

Ya bu bebekle ilgili konularda anlayamıyorum zaten sanki hep anneye güvenilip doğuruluyo gibi geliyo.
Anne niye 40 gün kalıyo mesela uykusuz kalınacağını eşiniz de biliyodu.
Beraber yatarsınız yukarda arkadaşın da dediği gibi sırayla kalkarsınız.
Bebeğinizle ilgili paylaşımlarınız hemen hemen eşit olsun hatta babaya az buçuk sorumluluk verin ki bebeğiyle diyalogu kurabilsin.
Sonuçta siz rahme düştüğü an "ben anneyim" diyosunuz ama eşiniz kucağına alıp onunla vakit geçirdikçe diyecek "vay be ben baba olmuşum he:27:" diye:9:

Eşiniz öyle köşede bakar anca emanet gibi gelir, yatakları da ayırın 40 gün.
Ne demişler küs bile olsanız yatakları ayırmayın. Hele böyle ortak yapım bi'sebepte ı-ıh:6:

Son düzenleme:
Back
X