- 9 Haziran 2021
- 428
- 279
- 53
- 35
- Konu Sahibi sadece soruyorum
merhaba hanımlar ilk önce lütfen bir yuva yıkılıyor hassasiyeti ile ama gerçekçi cevaplarsanız sevinirim. 2,5 ay önce doğum yaptım doğumdan beri eşimle normalde çok iyi olan ilişkimizde bozulmalar oldu daha birbirimize sert ve sinirliyiz. Kavga etmiyoruz ama hep bir gergindik. Bu bebek tüp bebek denemeleriyle oldu dolayısıyla da maddi anlamda bitik durumdayız. Bakın maddi sarsıldık değil baya bitik pazara çıkamaz haldeyiz. Kartlar krediler patlak bazıları icrada, biz eşimin işi dolayısıyla gurbette yalnızız dost komşu çevremiz bile yok. Artık son 1 aydır eşim daha sinirli gelmeye başladı eve ve gereksiz kavgalar çıkarıyordu 2 laf sokup susuyor küsüyorduk. Ya balkonda sigarada yada arkadaşlarıyla buluşmaya çıkmaya başladı. Bir gün geldiğinde eve alkol içmiş kokusunu duydum ama kavga etmedim o da kaçtı yattı. Sonra bikaç gün sonra eve tamamen sarhoş geldi evde saçma sapan konuştu ve sehpa kapı ne varsa kırdı. Ben ilk defa karşılaştım böyle bir durumla aklım çıktı. Komşular polisi aramış onu götürdüler ben bebeğimi aldığım gibi memlekete geldim. Boşanmaya kararlıyım özür diliyor ama samimi gelmiyor çünkü ortak bebeğimiz var kopamayız biz diyor. Bi ara velayet bende kalsın sen gör istediğin zaman dedi. Ama boşanmaya yanaşmıyor ben de korkuyorum ya bebeğimi kaçırırsa diye çünkü illa ki görecek onu. Bu tarz bir şey başına gelen var mı çok korkunç haldeyim sütüme de yandıyor sanırım bebeğim hep uykudan ağlayarak uyanıyor. Bir de alkol tedavisi alsa işe yarar mı var mı başına gelen