- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
2 yıllık evliyim ve 2 aylık bebegim var. Hamileligin 6 ayına kadar herşey normaldir. 6 aydan sonra horluyorum diye yatakları ayırdi ama çok iyi davraniyordu. 9 ayda ise eve gec gelmeye başladı. Doğum yaptıktan sonra da benden iyice uzaklaşti çocuğumu da uzaktan babam diye seviyordu Şimdi cocugumla vakit geciriyor ama benle konuşmuyor bana yaklaşmiyor ben istediğimde ya başı ağrıyor yada başı dönüyor. Böyle davranınca bana Hergunumuz tartismali geçiyor. Şimdi evde iki yabancı gibiyiz. hayatında biri var mı diye düşünmeye başladım. Böyle yasamaktansa çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama onu da babasiz birakmak istemiyorum. Lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim
aldatadabilir takip et.Sorduğumda degismedigini söylüyor. Ben fazla büyütüyormusum öyle diyor.
Cnm ayni sorunu yasiyorum.5 ay oldu doğum yapali.bisey olmadi henuz aramzda.son aylarimda ben ayri yatmaya baslamstm cok horluyodu zaten yatamiyodm.dogmdan sonra bebek aglar gece diye baska odada yatmaya basladi.halen de oyle2 yıllık evliyim ve 2 aylık bebegim var. Hamileligin 6 ayına kadar herşey normaldir. 6 aydan sonra horluyorum diye yatakları ayırdi ama çok iyi davraniyordu. 9 ayda ise eve gec gelmeye başladı. Doğum yaptıktan sonra da benden iyice uzaklaşti çocuğumu da uzaktan babam diye seviyordu Şimdi cocugumla vakit geciriyor ama benle konuşmuyor bana yaklaşmiyor ben istediğimde ya başı ağrıyor yada başı dönüyor. Böyle davranınca bana Hergunumuz tartismali geçiyor. Şimdi evde iki yabancı gibiyiz. hayatında biri var mı diye düşünmeye başladım. Böyle yasamaktansa çocuğumu alıp gitmek istiyorum ama onu da babasiz birakmak istemiyorum. Lütfen yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim
Aldatmayi geçtim artık da soğuk davranması sürekli tartışma çıkarması rahatsız ediyor. İnş zamanla düzelir.Düzelir bitanem, su an sende hassassın, zama.la yoluna girecek, bence aldatma yoktur.
Evet ikimiz için çok farklı amaBir sure ustune gitme derim ben..daha yeni doğum yapmış sin..ikiniz içinde hayat çok farklı bir yöne girdi..biraz sabır akşamları al bebeğini çık dolaş kafa dağıt..eşinle ilgilenme bırak o sana gelsin..ayrıca kilo bakımsızlık bunlar
Bu kadar kötü günün ardından Denizbankin bireysel satış temsilci için mülakat ca girdiler bebegim 2 aylık olduğundan düşünmemiştim olaylar böyle gelişinde kararsız kaldim
Arkadaslar aynı şeyi söyledi o yüzden gitmedimBankacılık zordur..
Çocuğunuza kim bakacak siz işe başlarsanız?
Ben çok yoruldum artık. Siz aynı odada kalmisiniz bizde bize en uzak olan odaya geçip yatıyor. Çocuğun sesinden rahatsız olduğunu söylüyor. Ben ümidim kaybettim artık aldattigini düşünmeye başladımMerhaba benim de kızım var 15 aylık şimdi bende doğumdan sonra 40 ım çıkana kadar annemın evınde kaldık eşim ayrı yattı benden diğer odada Bebek durmuyordu koltukta yatıyordum rahat olmuyordu koltuk da o yüzden o benim kızken kaldığım odamda yatıyordu neyse evımıZe gecınce aynı yattık artık ama yine bişey olmadı sonraları ben sinyal vermeye falan başlayınca 3. Ay da galan oldu yani normal doğum yapmıştım ama dikişlerim cok fazlaydı orası berbattı anlayacağın siz eşinize ters yapmayın takip edin yine de belki soğudu belki de ilgisi kaçtı bilemiyorum inşş gönlünüze göre olsun
Öyle ümitsizliğe kapılmayın bizde ayrı yattık 40 gün boyunca . Sonra evimize gelınce aynı yattık ama arada bir ayrı odaya gittiği oldu onunda Bebek ağlamasından inşallah düzelir en kısa zamanda sorun.. Gerçekten böyle soğukluk giriyor doğumdan sonra ne düşünüyorlar erkekler anlamıyorum kadın çocuk doğurunca ne kaybediyor ki neredeyse bizimde böyle olacaktı yani soğukluk ilerledikçe ilerliyor çünküBen çok yoruldum artık. Siz aynı odada kalmisiniz bizde bize en uzak olan odaya geçip yatıyor. Çocuğun sesinden rahatsız olduğunu söylüyor. Ben ümidim kaybettim artık aldattigini düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?