dogum yapali sekiz ay oldu. sezeryan oldum. gobek delimin oldugu yer ve alt tarafi ice dogru cukur kaldi. yattigimda karin kaslarim yanlarda kaliyor ve kalan deri kaslarin arasina giriyor. bu cukur nasil gecer bilmiyorum. aranizda boyle olan var mi? tek cozum estetik mi?
Bilemiyorum dogum sekliyle alakli olmayabilir. Kaslarim ayrildi 21 kilo almistim hamilelik boyunca üc ayda kendiliginden gitti, göbegim cok büyümüstü öne dogru. Son care estetik fakat ikinci cocuk yapabilirim ilerde bu yüzden estetik istemiyorum fakat kiyafetten bile belli oluyor..
Bilemiyorum dogum sekliyle alakli olmayabilir. Kaslarim ayrildi 21 kilo almistim hamilelik boyunca üc ayda kendiliginden gitti, göbegim cok büyümüstü öne dogru. Son care estetik fakat ikinci cocuk yapabilirim ilerde bu yüzden estetik istemiyorum fakat kiyafetten bile belli oluyor..
benim bildiğim sezaryende karın kaslarında bir kesik oluyor bu nedenle zamanla karın kaslarını eski formunda toparlamak zor diye düşünüyorum. O sebeple doğum şeklimi yazdım. Ama eğer,ikinciyi düşünüyorsan ikinci doğumdan sonra, toparlar kıyafetinden de görünüyorsa korse giy derim