Doğumdan sonra hiç adet olmama

Sabaha agzinda meme ile uyumak istiyordu emzik istemedigi icin.O yuzden kesdim
Uf benimde öyle memeye çok bağlı çok bı ek gıda da yemiyor 2,3 kere de emmek için uyanıyor geceleri kesmeyi düşündüm ama nasıl birde daha çok minik geliyor

Uf benimde öyle memeye çok bağlı çok bı ek gıda da yemiyor 2,3 kere de emmek için uyanıyor geceleri kesmeyi düşündüm ama nasıl birde daha çok minik geliyor
Ben ilk gece basladim ayirmaya.Uyku duzeni yokdu 15-20dk bir uyanib emmek istiyordu,yada agzinda sabaha kadar kalsin istiyordu.Gece yavas yavas ayirmaya basladim 2haftaya tamamem ayrildi

Ben ilk gece basladim ayirmaya.Uyku duzeni yokdu 15-20dk bir uyanib emmek istiyordu,yada agzinda sabaha kadar kalsin istiyordu.Gece yavas yavas ayirmaya basladim 2haftaya tamamem ayrildi
Çok ağladı mı peki emmedigi için süreç nasıl geçti

uyandigi zaman emzirdim,bazen su verdim,boyle devam etdi.Yok cok aglamadi.Kizim sag olsun gece uykusu ile arasi cokta iyi deyildi
Yaa ne güzel olmuş işte geceleri hala uyanıyor mu yoksa huzurla uyuyor mu benim çocuğum çok ağlar diye düşünüyorum çok bağlı çünkü vermiyim dediğimde hemen ağlıyor

Yaa ne güzel olmuş işte geceleri hala uyanıyor mu yoksa huzurla uyuyor mu benim çocuğum çok ağlar diye düşünüyorum çok bağlı çünkü vermiyim dediğimde hemen ağlıyor
8yasi var artik,ama 4yasina kadar gece uykusu iyi diyildi.Benimki sutden ayrildikdan sonra emzik istedi 4-5ay emzik kullandik,sonra ayirdim emzikdende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…