- 11 Kasım 2023
- 236
- 35
- 18
- 20
Hm peki ne sıklıkta emiyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hm peki ne sıklıkta emiyordu
ilk 6ay anne sutu,1yasina qeder emzirdimHm peki ne sıklıkta emiyordu
1 yaşında mı kestiniz neden peki özel değilseilk 6ay anne sutu,1yasina qeder emzirdim
Sabaha agzinda meme ile uyumak istiyordu emzik istemedigi icin.O yuzden kesdim1 yaşında mı kestiniz neden peki özel değilse
Uf benimde öyle memeye çok bağlı çok bı ek gıda da yemiyor 2,3 kere de emmek için uyanıyor geceleri kesmeyi düşündüm ama nasıl birde daha çok minik geliyorSabaha agzinda meme ile uyumak istiyordu emzik istemedigi icin.O yuzden kesdim
Ben ilk gece basladim ayirmaya.Uyku duzeni yokdu 15-20dk bir uyanib emmek istiyordu,yada agzinda sabaha kadar kalsin istiyordu.Gece yavas yavas ayirmaya basladim 2haftaya tamamem ayrildiUf benimde öyle memeye çok bağlı çok bı ek gıda da yemiyor 2,3 kere de emmek için uyanıyor geceleri kesmeyi düşündüm ama nasıl birde daha çok minik geliyor
Çok ağladı mı peki emmedigi için süreç nasıl geçtiBen ilk gece basladim ayirmaya.Uyku duzeni yokdu 15-20dk bir uyanib emmek istiyordu,yada agzinda sabaha kadar kalsin istiyordu.Gece yavas yavas ayirmaya basladim 2haftaya tamamem ayrildi
uyandigi zaman emzirdim,bazen su verdim,boyle devam etdi.Yok cok aglamadi.Kizim sag olsun gece uykusu ile arasi cokta iyi deyildiÇok ağladı mı peki emmedigi için süreç nasıl geçti
Yaauyandigi zaman emzirdim,bazen su verdim,boyle devam etdi.Yok cok aglamadi.Kizim sag olsun gece uykusu ile arasi cokta iyi deyildi![]()
8yasi var artik,ama 4yasina kadar gece uykusu iyi diyildi.Benimki sutden ayrildikdan sonra emzik istedi 4-5ay emzik kullandik,sonra ayirdim emzikdendeYaane güzel olmuş işte geceleri hala uyanıyor mu yoksa huzurla uyuyor mu benim çocuğum çok ağlar diye düşünüyorum çok bağlı çünkü vermiyim dediğimde hemen ağlıyor
Ya maşallah peki emerken ek gıda yemesi nasıldı8yasi var artik,ama 4yasina kadar gece uykusu iyi diyildi.Benimki sutden ayrildikdan sonra emzik istedi 4-5ay emzik kullandik,sonra ayirdim emzikdende
O kadarda iyi degildi.Sutden kesdikden sonra iyi yedi.Ya maşallah peki emerken ek gıda yemesi nasıldı
Tesekkur ederim.O kadarda iyi degildi.Sutden kesdikden sonra iyi yedi.