bide şirket hamilelere annelere özel haklar tanıyor kendi . kadın çalışanı desteklemek amaçlı..
nebilim gene güvenemiyorum özel olunca işte..Ee bunlar varmış neyin telaşını yapıyosun? :)
nebilim gene güvenemiyorum özel olunca işte..
ya bölge müdürüde sürekli dile getiriyor beyendiğini ama bu aralar çok şaka yapmaya başladı sen gidince yerine birini alıcam demeye ama gülerek söylüyo. bide biraz önce gene sordu kaç aylık oldun diye dedim 6 bitiyo. hemen i.k ya gitti yüksek sesle yeni asistan aldınız mı dedi.. bende arkasındaydım i.k hık pık yaptı. bişeyler dedi duymadım i.k nın dediklerini müdürde söyleyin gitsin o zaman dedi. bende siz özel konşuyosunuz dedim çıktım ama. ik dki kız kıpkırmızı oldu müdür gülüyo..3 senedir orada çalışıyomuşsun ki yönetici asistanlığı kolay değildir ve kolay kolay yerine başka birini güvenip almazlar bence.
Bana göre sen şuan doğumuna az kaldığı için strese giriyosun ama boşyere giriyosun bebişini de strese sokma :)
Bu güzel günlerinin tadını çıkar :)
bizde hem santral hemde yönetici asistanı benim :) doğum izni süresince çıkaramıyolar ama bided bildiğim kadarıyla devlet 1 senede doğum yapanları koruma altına aldı dimi?Doğum iznin bitene kadar işten çıkaramazlar ama pozisyonla alakalı aynı şeyi söyleyemem yani bizim yönetici asistanı hamileydi geri döndüğünde santrale vermeye kalktılar kız işten çıktı
kendi şaka yapıyo arada sen gidince yeni asistan alıcam diye bende gülüyorum hayırlısı olsun diyorum sonra yok yok yapamam ki zaten diyo. bizim müdür azıcık dengesiz. duyguları çok değişken ana göre yaşar. bigün senle en özel sırlarını paylaşır bi gün bekarsın yüzüne bile bakmaz dersin bişey mi yaptım acaba :)Canım zaten seni doğum iznin bitene kadar çıkaramazlar. Öyle bi hak yok.
İçini rahatlatmak için istiyosan müdürüne şakayla karışık sorabilirsin. Hayırdır bıktınız mı benden vs gibisinden? :)
canım şube hem rahat hem parası daha çok ama çok geç çıkıyolar ve cumarteside var... ama ben konuştum i.k ile yokmuş öyle bişey şaka yapıyomuş aklınca ..Valla özel sektörde herşey olabilir
bende olursa bölge müdürlüğünde değişiklik olur anca mantıken düşünüyorum ama sube daha rahat değil midir?
konuştum sabah i.k ile şaka yapıyormuş yokmuş öyle bişey içim rahatladı biraz...Doğum izninde işten çıkaramaz, çıkarırsa fazlasıyla öder tazminatını, sende paranı alır sonra başka iş bakarsın, üstüne bi de işsizlik maaşı alırsın... Egosunu senin üzerinde tatmin ediyor bence çıkaracağından değil, sen üzme kendini ve bebişini...
cok teşekkür ederim aynen insan biraz geriliyo her laftan anlam çıkarmaya çalışıyorsun.. martta izine çıkıcam haziranda dönücem kısmetse.Yerinize geçici bir kişiyi alıp siz gelene kadar idare ettirebilirler,
Siz geldikten sonrada yerinize geçersiniz,
Hı aksi oldu işten çıkarılma durumunuz oldu ozaman dava açarsınız herhalükarda siz haklı olursunuz ,
Şimdiden germeyin diyeceğim kendinizi
fakat bende bu durumu düşünmüştüm,insan tedirgin oluyor nedense,
Kolaylıklar
seni çıkaracaklar ozaman...seni germke istemiyorlar olabilir önlemini al onlara inanma 10 yıllık asistan olarak söylüyorumya bölge müdürüde sürekli dile getiriyor beyendiğini ama bu aralar çok şaka yapmaya başladı sen gidince yerine birini alıcam demeye ama gülerek söylüyo. bide biraz önce gene sordu kaç aylık oldun diye dedim 6 bitiyo. hemen i.k ya gitti yüksek sesle yeni asistan aldınız mı dedi.. bende arkasındaydım i.k hık pık yaptı. bişeyler dedi duymadım i.k nın dediklerini müdürde söyleyin gitsin o zaman dedi. bende siz özel konşuyosunuz dedim çıktım ama. ik dki kız kıpkırmızı oldu müdür gülüyo..
ya ben gidip konuşsam mı direk
ne önlem alınırki bu durumdaseni çıkaracaklar ozaman...seni germke istemiyorlar olabilir önlemini al onlara inanma 10 yıllık asistan olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?