dogumdan sonra kayinvalidemin bizde kalmasini istemiyorum!!

juelide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
31
0
86
40
Almanya
arkadaslar, 8 gün sonra sezeryan ile dogum yapicam. dogumdan 3-4 gün önce kayinvalide ile kayinpeder gelicek (baska sehirdeler).
ben ise gelip kalmalarini istemiyorum cünkü cok agirlastim ve hic yerimden kalkamiyorum, yemek yapamiyorum, temizlik falan derken misafir agirlamak istemiyorum suan, zaten geceleri hic uyumuyorum esim ise gittikten sonra anca uyuyorum. Esimin ailesiyle gayet resmiyiz bu durumu onlara anlatamam. onlarda zaten sabah 8 de kalkip 9 da kahvalti yapip, 12 de öglen yemeyi yiyen insanlar ben nasil
günde 2 kez yemek pisircem onlara? birde kücük bir 2 odali evde kaliyoruz koltugumuz acilmiyor, bunlarda koltukta yatamyior, bebek ise bizim yatakodamizda yatacak yatagi bizimkinin yaninda..mesele asil dogumdan sonra baslicak gibi,,kayinpeder geri dönecek, kayinvalide ise ay sonuna kadar bizde kalicakmis??? Ama iyi de nasil nerde koltukta yatmyior ama ben dogumdan sonra onunla yatmak istemiyorum
gece bebegim aglicak, onun yaninda emziremem ne yapicam ben`? cünkü gecen gelmelerinde esimle beni ayirdilar esim koltukta ben ise kayinvalideyle bizim yatakta yattim/yatamadim tabii hic uyuyamadim :-( cok üzülüyorum simdiden sinir oldum sütüm mahvolcak diye düsünüyorum kesin sütüm olmicak emziremiycem..kusura bakmayin biraz uzun oldu ama cok takiyorum kafama cok üzülüyorum bana akil verin ne yapip nasil davranmaliyim aranizda ayni seyleri yasayan varmi nasil tatli dille anlatabilirim esimle yatmak istedigimi (cünkü kayinvalide hayatta koltukta yatmyior beli tutuluyormus) :-( lütfen yardim ALLAH razi olsun

Esinizle konustunuzmu.bu durumdan haberi varmi yani.bu.durumdan rahatsiz oldugunuzdan
Bence esinizle konusun kendi annesine o anlatir tatli dille olmaz der

arkadaslar, 8 gün sonra sezeryan ile dogum yapicam. dogumdan 3-4 gün önce kayinvalide ile kayinpeder gelicek (baska sehirdeler).
ben ise gelip kalmalarini istemiyorum cünkü cok agirlastim ve hic yerimden kalkamiyorum, yemek yapamiyorum, temizlik falan derken misafir agirlamak istemiyorum suan, zaten geceleri hic uyumuyorum esim ise gittikten sonra anca uyuyorum. Esimin ailesiyle gayet resmiyiz bu durumu onlara anlatamam. onlarda zaten sabah 8 de kalkip 9 da kahvalti yapip, 12 de öglen yemeyi yiyen insanlar ben nasil
günde 2 kez yemek pisircem onlara? birde kücük bir 2 odali evde kaliyoruz koltugumuz acilmiyor, bunlarda koltukta yatamyior, bebek ise bizim yatakodamizda yatacak yatagi bizimkinin yaninda..mesele asil dogumdan sonra baslicak gibi,,kayinpeder geri dönecek, kayinvalide ise ay sonuna kadar bizde kalicakmis??? Ama iyi de nasil nerde koltukta yatmyior ama ben dogumdan sonra onunla yatmak istemiyorum
gece bebegim aglicak, onun yaninda emziremem ne yapicam ben`? cünkü gecen gelmelerinde esimle beni ayirdilar esim koltukta ben ise kayinvalideyle bizim yatakta yattim/yatamadim tabii hic uyuyamadim :-( cok üzülüyorum simdiden sinir oldum sütüm mahvolcak diye düsünüyorum kesin sütüm olmicak emziremiycem..kusura bakmayin biraz uzun oldu ama cok takiyorum kafama cok üzülüyorum bana akil verin ne yapip nasil davranmaliyim aranizda ayni seyleri yasayan varmi nasil tatli dille anlatabilirim esimle yatmak istedigimi (cünkü kayinvalide hayatta koltukta yatmyior beli tutuluyormus) :-( lütfen yardim ALLAH razi olsun

hayretler içinde okudum. Allah aşkına ne alaka kayınvalide ile yatmanız ben yanlış mı anladım acaba? eşinize söyleldiniz mi bunu. yani doğumdan önce neyse de doğum bu sonuçta farklı bi durum. ayrıca sizin karnınz burnunuzda yemeği niye siz yapacakmıssınız. yardıma mı geliyorlar yoksa misafirliğe mi? Allah kolaylık versin ..

..bize 15 dakika uzaklikta oturuyor..gelip ben kalicam dese olmaz yani :-) zaten bakmaya hergün gelicek..ya annem gelsin onun yaninda rahatim ben..ama kayinvalidemin yaninda rahat olamiyorum ne yazikki..esime nasil derim o benim aileme son derecede saygili davraniyor annen gelsin kalsin falan diyor..oda seviniyor aksine annesi gelecek diye..e annesi sonucta..hergün bize yemek yapar diyor :-( ufffff diyemem iste diyemem mecbur katlanicaz..birde hergün ebe gelicek eve cocuga bakmaya al iste full house, ana kayinvalide birde ebe

hayretler içinde okudum. Allah aşkına ne alaka kayınvalide ile yatmanız ben yanlış mı anladım acaba? eşinize söyleldiniz mi bunu. yani doğumdan önce neyse de doğum bu sonuçta farklı bi durum. ayrıca sizin karnınz burnunuzda yemeği niye siz yapacakmıssınız. yardıma mı geliyorlar yoksa misafirliğe mi? Allah kolaylık versin ..

yalnis okumadiniz, bu oturdugum ev esimin bekar eviydi, anne baba da her geldiginde ogullarinin yataginda yatiyordu..ama evlendikten sonra geldiler ve tabiiki beni koltukta yatiramadilar hamielyim diye ve ben kayinvalideyle mecbur yatagimizda yatmak zorunda kaldim..simdi geldiklerinde nasil olur bilmiyorum ama bence yine öyle yatmak isteyecek cünkü koltukta yatamiyor..sormadim telde tabii annecigim nerde yaticaksiniz dogum dan sonra diye.. ama bende yatakta yatmak isteyecek oooffff llahim ne kötü bir durum ne zor

Eşiniz sizi yatak odanızda bırakıp kayınvalideniz le mi yatırdı kendı yatagınızda ?
Yanlış anladım demi ben ..
Yok artık ..
Başlarım onun resmıyetıne bır kere resmı olan ınsanlar karı kocayı ayırıp en mahrem yerlerı olan yatak odasında kalmazlar.
Saygısızlar
Açıkca ve cok net bır dille eşinizle hemen konuşun , siz misafir ağırlayacak durumu bırakın hızmet edılecek kısısınız suanda.
Gelsinler ama mısafırlıklerını bılıp kanepede yatsınlar, temızlıgını evının yemegını yapıp yukunu azaltsınlar.
Acıkca beklentılerını once esıne anlat anlamadımı aç telefonu o resmı dılle kayınvalıdene anlat.
Sınır oldm onlara

haklisiniz cok saygisizca bir durum benim annem gelinelrinin yatak odalarina girmis dahi degil kaldi yataginda yatsin yok ya bunlar gelyior dolabi acip kendilerine yer yapip kiyafetlerini yerlestiren insanlar..yatagimizdami yatmicaklar..Benim sinirlerim ne kadar gergin düsünebilyiormusunuz...

Karı kocanın yatağında yatmak etik gelmiyor bana. Mahremiyeti var o yatağın olmaz yani artık oğulları evli olduğuna göre hiç olmaz. Eşinizle konuşun ailesine uygun olmayacağını söylesin. Annenizin size yardımcı olacağını biliyorlar mı? İlla gelmek istiyorlarsa açılıp kapanan yataklardan alsanız onda yatsın. K.peder de kanepede yatar. Yer yatağı da olabilir...

Daha neler duyacağız kim bilir.
Ben kendi annemle bile yatmam kayınvalidemle hele ki bizim yatağımızda yatamam kesinlikle:53:

bıraz sakın ol arkadaşım bebeği de geriyorsun,inşallah sağlıkla kucagına alırsın:49:
onlarla yaşamışsın daha öncede neler yapabılırler sen daha ıyı bılırsın,amaaaaaaaaa arkadaşın dediği gibi suan senın hızmete yardıma ihtıyacın var, ilk sefer razı olmasaydın keşke o zamandan tavır alsaydın,sızın yatagınız mahremıyet dıye bısey var,

bence de eşinle açıkça konus hersseyı rahat edemıyorum ,sağolsun çok ıyı davranır ama kendı annem gıbı rahatça bısey ısteyemıycem galıba,annem olsa daha rahat emzırır yatarım nazım gecer,yormayım annenı o yorulursa bende dayananmam bısey ısteyemem kendım yapmaya kalkarım de vs.....,dıye....anlayışlı olacaktır emnım,kendı annen gelemıycek gıbımı???
yaşamadan bılınmez derım hep....suan çocugum yok ama olsaydı emın ol asla ızın vermezdım bu tarz seylere(yatağında ayrı yatmanızdan bassedıyorum)
:20:
,eşine nazzz yap bıraz bu konuda bebegımızzzz dıye,hassasım sütüm kesılebılır dıye, emınım eşinde suan bebek sevıncıyle kafası karısıktır sen yönlendır
:10:

ne kadar anlayışsız insanlar var ya bende istemem kv. deyle yatmayı eşimden başka kimsenin yanında rahat uyuyamam geçenlerde eşimin yeğeni gelmişti benle yatmak istedi kabul etmedim :20: siz en iyisi açılan koltuk alın yoksa kv. hep sizle yatar bence bu konuyu eşin çözer canım o söylesin annesine :34:

eve her gün ebe gelmesi işini nasıl ayarladınız?

anneniz uygun bir dille sizde yer olmadığını ve kvdenınızn rahatı için bizde kalın dese olmazmı

eee doğumdan önce kp de gelicekmiş o nerde yatıcak:26:

bi de şimdiden doğum sonrasını düşünüp,sütüm olmıycak falan deme lütfen
olur inşallah...
bu kadar stres yükleme kendine,bebişini düşün:emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
ayri bi yatak alin orda yatsin kv ve kp o ne demek
Ayni yatakta yatmak insanin icine bile sinmez baskasinin yataginda
yatmasi demekkki herkes ayni olmuyor.))

arkadaşım hiç yer yatağı yok mu sende ya da annende. yoksa da alın bi tane rahat rahat yatsınlar. kocamla benim yatağımda kayınvalidem yatıcak o ne biçim iş öyle. bence bu konuda taviz verme. hadi siz gençsiniz sesiniz çıkmıyor da onlar nasıl düşünemiyorlar koskoca insanlar anlamadım

Bence olaya olumlu tarafından bakın.Aynı şehirde yaşamıyosunuz ve devamlı gelmeleri gibi bi durum yok.Bi kaç hafta kalacakmış.Birlikte yatma olayı banada hoş gelmedi ama eşinize çok rahatsız oldugunuzu belli etmeden anlatın.Emin olun eşinizde kv de bebeği ve sizi daha çok düşüneceklerdir.Bu zamanlar herkesin hashas oldugu ve olayların yaşanacağı zamanlar oluyo.Şimdi siz tepki gösteririseniz arada sorun olur kv ile ve bu durum evliliğinizide etkiler.Sakin olmaya çalışın.Zaten doğum stresi var sizde bide buna sıkılmayın.Bence tepkili davranmayın einizin ailesine de emin olun olarda siz ve eşiniz gibi heycanlılardır.İnşallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alırsınız.Hem sizden kimse hizmet beklemeyecektir emin olun.

lohusa halinizle kaynanayla mı yatacakmışsınız? daha önce kabul etmeniz hata. eşiniz annesine yatabileceği bir şey alsın. bunu da kaynananıza söylemenize gerek yok, eşinize söyleyin. ben de sizin gibi hastayken veya misafir ağırlayamayacak durumdayken birilerinin yardım adı altında gelmelerine sinir oluyorum. bunun çözümü biraz açık konuşmak. istediklerini ifade edebilmek. hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

kv nızın sıze bı yardımı dokunacakmı yemek temızlık sızın ve bebeğınızın bakıma ıhtıyacı var bunları yapacak mı
sonucta doğumdan sonra ınsan zaten rahat edemıyo bı sure ağrısı oluyo scısı oluyo yanında rahat edebıleceğı bı ınsan arıyo
annem yakın demıssınız neguzel ıste o gelsın kalsın sızde bısure onun sıze daha bı faydası olur bence
esınzle bunu konusma gıbı bı ıhtımalnz yokmu kv nız daha sonra gelsn bebeğın 40 ında falan

Back
X