Merhabalar
Ben doğum yapalı 3 haftayı geçti doğumdan itibaren bebekle birlikte toplam 4-5 kg verdim daha yok.. öyle aman aman yiyen biri değilim.. hem sütüm olsun hem kg veriyim istiyorum. Var mıdır tavsiyeniz?
ya boyle insanlara masallah diyorum
ben 3 haftalik dogum yapmisken zombi gibiydim
kilo falan aklima dagi gelmiyordu.
acele etmeyin veririsiniz insallah
Aceleniz ne :) tadını çıkarın şu zamanların. Hele vücut bir kendini toplasın, rahminiz eski formuna dönmeye yaklaşsın, o zaman zaten verirsiniz kilonuzu.
Aceleniz ne :) tadını çıkarın şu zamanların. Hele vücut bir kendini toplasın, rahminiz eski formuna dönmeye yaklaşsın, o zaman zaten verirsiniz kilonuzu.
ya boyle insanlara masallah diyorum
ben 3 haftalik dogum yapmisken zombi gibiydim
kilo falan aklima dagi gelmiyordu.
acele etmeyin veririsiniz insallah
3 hafta mi? Daha lohusasiniz bu ne acele benim kizim 15 aylik simdiye kadar aldigim 30 kilonun anca yarisini verebildim yaza kadar kalanida veririm inşallah diyorum.Siz de zamanla verirsiniz yavrunuzun bakimina odaklanin kimse 3 haftalik hamilenin vicroria s secret mankeni gibi olmasini beklemiyordur heralde.Anneliğin keyfini cikarin nokta
3 hafta olmus daha. Ben de konuya girerken 1 yildir dogum kilolarimi veremedim falan diyeceksiniz sandim. Hele bi kohusaliktan cikin, kanamalariniz bitsin. Ne biliyim bi toparlanin. Verirsiniz illaki. O kiloyu 3 hafta da mi aldiniz da 3 hafta da vereceksiniz.
3 hafta olmus daha. Ben de konuya girerken 1 yildir dogum kilolarimi veremedim falan diyeceksiniz sandim. Hele bi kohusaliktan cikin, kanamalariniz bitsin. Ne biliyim bi toparlanin. Verirsiniz illaki. O kiloyu 3 hafta da mi aldiniz da 3 hafta da vereceksiniz.