doğumdan sonra kilo verenler buraya

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
doğumdan sonra kilo verenler nasıl verdiniz anlatın ne olurrr 20 kilo aldım 10 nu gitti 10 nu kaldı emziriyorumda ne yapıcamı bilmiyorummmmkafamçokkarıştı

doğumdan sonra kilo verenler nasıl verdiniz anlatın ne olurrr 20 kilo aldım 10 nu gitti 10 nu kaldı emziriyorumda ne yapıcamı bilmiyorummmmkafamçokkarıştı

8 nısan da dogum yaptım 67 kıloydum su an 64 kıloyum bılmıyorum nasıl verdıgımı emzırırken verıyorum herseyıde yıyorum

en komigi benim 57 kiloyla hamile kaldım 10 kilo aldım dogumdan sonraki üçüncü gün tartıldıgımda 7 kilosu gitmişti 3 kilo fazlalıgım vardı o da kendinden gitmiş şu anda 55 kiloyum nasıl oldu bende anlamadım biraz yapıyla ilgili bence...yapın kilo alıp vermeye müsaitse biraz zaman alır eski haline dönmen...

2 ay önce doğum yaptım..14 kilo gitti..22 kilo almıştım..bundan sonrası daha yavaş gidiyor..ama yine de zayıflıyorum..

Dün doğum yapalı tam 4 ay oldu, eski kiloma döndüm..13 kilo almıştım, bebeğimi emziriyorum, diyet falan yapmadım sadece ağır şerbetli tatlılardan biraz uzak durdum..Bunun dışında sütlü tatlı da yedim başka şeylerden de kısmadım...
Bebeğim çok gazlıydı ilk üç ay neredeyse hiç gece uyumadım, bebeğime eşimle tek başımıza baktık, yanımızda bir büyüğümüz falan kalmadı, sanırım bu yorgunluk da kilo verdirdi..
2 aylıktan itibaren gece uyumamış bile olsak hemen hergün kızımla dışarı çıktık, 40-45 dakika kadar yürüyüş yaptık.
Biraz göbek kaldı tabii ama o da sezeryanden sanırım, inşallah o da gider zamanla..Artık eski kıyafetlerimi giyebiliyorum gene de azıcık dar oluyorlar bel kalınlaştı ondan sanırım..Göbek var ya o göbek gitmiyor
Emzirmek en güzel kilo verdirme yöntemiymiş.

Son düzenleme:
11 aylık bebeğim var doğumda 18 kilo aldım 62 ile hamile kaldım bebeğimi 2 ay emzirebildim..şu anda 61.5 kilyoum ama 1.5 aydır diyet yapıyordum iki haftadırda spora başladım..evde step yapıyorum tüm kıyafetlerim oluyor bu benim ikinci doğumum ikiside sezeryandı azcık göbiş gevşek oda sporla hallolur..

arkadaşlar bende 20 kilo aldım 10 u kendiliğinden gitti 10 u bana miras kaldı ve de artık gitmiyor. 2 ay oldu sezaryen olalı napcam bilmiyorum kıyafetlerim olmuyor sinir oluyorum bu duruma!!!

4 haziranda doğum yaptım 2 hafta oldu 10 kilo almıştım 8 kilosu gitti 2 kilo fazlam var oda kendiliğinden gider heraldekaydirigubbakcemile2

ben ılk dogum yaptıgımda kılolar gıtmeyecek sandım..hatta 1 seneye zor verırsın dedıler ama oglum 5 aylıkken zayıfladım...su an 8 aylık ve 48 kıloyum eskı kıloma döndüm. bişey de yapmadım ama zaten bunyem kılo almaya müsaıt degıl..maşallah diyim..

süt olsun dıye cok su içtim..

61 ile hamile kaldım 8 nisan da doğum yaptım doğuma girdigimde 78 kilo idim şimdi 64,5 uğum nasıl verecem 4 kilo daha düşünüyorum

ben de 13 kilo aldım toplamda.bebeğim 3 aylık 1 kilo fazlam kaldı:lepi:

Hamileyken yaklaşık 15 kilo aldım. Normal kilomun çok çok üzerine çıkmıştım,ve beslenme düzenim bozulmuştu. Bir süre kendi çabalarımla vermeye çalıştım ama veremiyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Asya Sağlık Tıp Merkezi'nde beslenme uzmanı olan Pınar Aksoy'a gittim. Onun hoş sohpeti,sıcaklığı ve samimiyetiyle ve tabii ki yüreklendirmesiyle kısa sürede hem sağlıklı beslenmeyi öğrendim hem de doğum sırasında aldığım kilolardan yavaş yavaş kurtuldum. Şimdi çok mutluyum,ayrıca Pınar Hanım gibi bir dost kazanmış oldum =)

ben 17 kılo aldım . hamıle kalmadan once 65 kıloydum suan 62 kıloyun yaklaşık 4 ayda 20 kılo verdım. ilk zamnlar corek otu kulandım ondan sonra hızla kılo verdım

benim bebeğim 1 yaşında.46 ile hamile kaldım.69 kiloyla doğuma girdim.doğumdan 2 hafta sonra 56 kiloydum.4 ay sonra 48 oldum.bebek 6-7 aylıkken yine 46 oldum malesef.emziriyorum.rejim falan yapmadım.kesinlikle yapıyla ilgili.bekle yapına uygunsa zaten verirsin.

öncelikle arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.bende büyük bir anormallik var galiba.hamilelik boyunca 18 kilo aldım yani 58 ile hamile kaldım 76 la dogum yaptım şuan 67 kiloyum ayrıca 5 aylık hamile gibi duran bir göbegim var.aynaya bakmak istemiyorum artık.nsıl gidecek bu kilolar 2.5 ay oldu dogumyapalı

bende 46 kilo ile hamile kaldım 63 ile doğum yaptım doğumdan 2 hafta sonra 50 kiloya düştüm keşke hiiiiç düşmeseydim kalsaydım öyle dobiş dobiş ((((((

55 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doguma girdim dogum yapalı 13 gün oldu suan 67 kiloyum zayıflamak için hiçcbirsey yapmıyorum sadece cok fazlahareketliyim..sezeryan göbişimde hafif hafif incelme var..aslına bakarsan cok fazlataktıgında daha fazla kilo alırsın bn pek salalamıyorum kendiliginden gidiyor üstüne düsme

52 kıloyla hamıle kaldım eger son 3 hfta içinde kilo almadıysam 76 kl ile doguma gıttım.2,5ay oldu dogum yapalı hemen hemen.şu an 59 kıloyum.ama hala cicilerimin içine giremiyorum((((((((

ben de 55 ile hamile kaldım 64 ile douma girdim doumdan 1 hafta sora 7 si gitmişti ve kızım şimdi 9 aylık ve ben 50 kiloyum hiçbirşey yapmadım ve ev hanımıyım hep evdeydim şimdi yeni yeni dışarı çıkıp gezioruz ev işi bebek derken 14 kilo verdim ama fazla verdim boyumda 1.70 çıta gibi oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…