ben doğumda 23 kilo aldım.73 le doğuma girdim çıktıkdan bir hafta sonra tartıldım 66 idim.7 kilo gitmiş sadece kalan 16 duruyorvalla ben zamana bıraktım verdm verdim veremedim şu emzirme döneminden sonra rejim yaparım artık.bide ben sezeryan oldum ne kadar süre sonra korse takılıyor ve doktorlar bunu öneriyormu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
ya ben korse almaya gittim kadın bana dediki sen sezeryansın 2 ay sonra takman lazım işde bagırsakların düğümlenir bilmem ne dedi.zaten o kadın acaip moralimi bozdu işde göbegin ne çok dedi yeni doğum yaptım dedim.sen kesin rahatsızsın doktora git dedi bu nasıl göbek falan dedi.annemi yollım o alsın bari bana satmıcak kadın korseyi:)) sağol yardımcı oldun için canımcnm ben de 21 kilo aldım we .çıktıktan 4 qün sonra 11 kilo wermiştim şimdi 3 kilo fazlam war ama isterimki eski kilolarımdan da qitsin
bende sezeryan oldum we bir hafta sonra korse taktım dr qeç bile kaldın mekik çek dedi bana hatta
şimdi çarşafla sarıyorum bide
benim hala 24 kg fazlam var hamilelik pantolonumu giyiyorum kocaman bir göbeğim var sanırım ben sezaryan olduğuma pişmanım bana ne zaman doğum yapıcan diye soran bile oldu ağlamak istiyorum ben doğum yapalı 20 gün oldu yaa boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?