Doğumdan sonra kilolar

cnm ben de 21 kilo aldım we .çıktıktan 4 qün sonra 11 kilo wermiştim şimdi 3 kilo fazlam war ama isterimki eski kilolarımdan da qitsin
bende sezeryan oldum we bir hafta sonra korse taktım dr qeç bile kaldın mekik çek dedi bana hatta
şimdi çarşafla sarıyorum bide

ya ben korse almaya gittim kadın bana dediki sen sezeryansın 2 ay sonra takman lazım işde bagırsakların düğümlenir bilmem ne dedi.zaten o kadın acaip moralimi bozdu işde göbegin ne çok dedi yeni doğum yaptım dedim.sen kesin rahatsızsın doktora git dedi bu nasıl göbek falan dedi.annemi yollım o alsın bari bana satmıcak kadın korseyi:)) sağol yardımcı oldun için canım

benim hala 24 kg fazlam var hamilelik pantolonumu giyiyorum kocaman bir göbeğim var sanırım ben sezaryan olduğuma pişmanım bana ne zaman doğum yapıcan diye soran bile oldu ağlamak istiyorum ben doğum yapalı 20 gün oldu yaa boshayallersmile

kızlar bende ilk haftadan sonra başladım korse takmaya.. ilk günler 2 saat takıp çıkardım.. sonrasında giderek arttırdım giyindiğim süreyi.. bugün yarı kırkımız.. evin içinde takmaya çalışıyorum gündüzleri devamlı.. sanırım işe yarıyor ama uzun vadede görücez yararlarını.. tek kötü tarafı wc'ye giderken sorun oluyor.. 2 saat çıkar giyin derdi de olmasa süper..

sonbahar seni gayet iyi anlayabiliyorum canım.. sen doktoruna danış ve egzersiz hareketlerine başla bence.. hatta eve bir mekik aleti almanı tavsiye ederim.. ayrıca bir diyetisyene de görünebilirsin.. emziren anneler de artık diyetisyene görünebiliyor.. ayrıca moralini de bozma.. bol su tüket.. kolay gelsin canım..

slm,ben 28 kilo almıştım hamileliğimde 1 ay olmdan 18 gitmişti ,iştah yoktu zoraki yiyodum süt olsun diye ama göbek fenaydı kocaman üstelik normal doğum yapmıştım,başta korse giymiştim bacaklı olanlardan çok fena oldum pişik oldum dikişler çok acıdı sonrasında hiç giymedim sonrasında iştahım açıldı biraz dikkat ettim emziriyodum çünkü hamilelik öncesinden daha zayıfım şimdi..65 ile hamile kalmıştım 60 oldum şimdi hala emiziryorum ama kızım hiç dur durak bilmiyop peşinde koşturmayla kilo kalmıyo,siz daha çok yenisiniz hemen vucut tıoparlanmas göbeğide takmayın benim göbek düzleşti hiç ihtimal vermiydum.allah sağlık versin inş,kilo verilir yeterki inanın acele etmeyin,ve yeni kıyafet almayın en azından ben öle yaptım alışmak istemiyodum şişko halime.sevgiler:) .

valla doktorum bana emen ertesi gün korse giyebilrsn dedi sezeryan doğum yaptım ama gobk kalmadı ama gel basenleri görr:):)): yandan yandannn :):) ve onlr nasıl gitcek bilmiorum

kilo kişiye göre değişiyor kızlar ..bu durumdan en çok canı ynana benim ...doğumdan önce 38 beden şimdi 48 bedenim 1 sene oldu hala 16 kg duruyor....dikkat edin bir an önce vermeye bakın ben şimdi çareler arıyorum..

sonbaharla huri sizler gibiyim bende benimde 16 kg fazlam var 36 beden giyiyordum şimdi ise elbiselere talim ediyorum ne eteklerim oluyor ne pantolonlarım olmıycanı bile bile şapşal bir şekilde onları denemeye kalkıyorum.sonra kızıyorum neyime güvenip deniyorsam diyorum.benim iştahımda pek kesik deil ekmek deil ama tatlı fena yiyorum çarşamba günü bir tepsi güllaç yaptık.kimseye fırsat vermedim gece falan kalkıp kalkıp yedim o tatlı orda olunca içim rahat etmiyor sanki.çok fenayım bendelikafadulden

ben de 60 ile başladım 78 ile doğuma gittim doğumdan hemen sonra eve geldiğimde 68 e düşmüştüm 8 lilo doğuma başladığım halime dönmek için 13 kiloda normal kiloma dönmek iöin vermeliyim ama zamanla gidiyo bebişler büyüdükçe...

kızlar ben biraz araştırdımzencefil çayı emzirdigimiz dönemde kilo vermeye yarıyormuş hende sütten çoçuga geçip onu da rahatlıyormuş denemek isterseniz

ben 53 kilo ile başladım. toplamda 14,5 kilo aldım. şu an 57 kiloyum. yani 4-5 kilo fazlam kaldı. ne bulursam yiyorum ama o yüzden bu fazlalar anca 6.aydan sonra giderse gider. eski kot pantolonum oldu geçen denediğimde. hamile pantolonlarını giymekten bıkmıştım artık. üzerime olunca direkt hepsini yıkayıp kaldırdım, çok mutlu oldum :))

62 ile hamile kaldım sanırım 74 le doğuma gittim 1 hafta önce tartıldığımda 64 kiloydum görünürde hamile kalmadan öncekinden daha inceyim

ben 16 kilo almıştım, 6 sı doğumda gitti.şuan 25 gün oldu 5 kilo daha gitti. kaldı 5 kilo onuda inşallah bir aya kadar veririm.

Ben 48le hamile kalmıştım doğuma girerken 65tim yani 17 kilo almıştım.
Doğumdan çıkınca 5 kilosu gitmiş sadece oğlum 3420 doğmasına rağmen.
1 ay oldu bu arada da 4,5 kilo gitmiş şimdi 55,6 kiloyum.
Toplamda 9-10 kilo vermişim.
Ben eskisi kadar zayıf olmak istemiyorum 52 olsam yeter.
4 kilom kaldı onun için de kendime süre verdim yeni yıla hedeflediğim kiloyla giricem inşallah.
Ekmak yemiyorum şimdiden başladım uğraşmaya,ama onun haricinde herşeyden fazla fazla tüketiyorum.

normal kıloma donmek ıcın 10 kg vermem gerek ama hamıle kaldıgım kıloya 5 kg var bakalım verebılecek mıyım

mrb kızlar.bizimde bugün 45.günümüz bitti.13 kilo almıştım hamileliğimde.şimdi 15 kilo gitti.hamilelikte tatlıdan tiksinmiştim resmen.az kilo almamda etkisi çok.doğumdan sonrada epey bi süre tatlı canım istemedi.28 günlükken bütün kilolarım gitmişti.40 ımız çıktığında 2kilo daha gitti.
haa bide dr um 2. hafta kontrole gittiğimde korse kullanabilirsin artık dedi.aklıma geldikçe kullanıyorum.1 aylıkken eski halimden daha zayıf görünüyordum.ama bugünlerde göbeğim şiş gibi geliyoo:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…